ps4 فعلا بهتر از xbox عمل کرده و خودم میخوام ps4 بخرم اما مطمعن باش ماکروسافت عقب نمیمونه و خودشو میکشه بالادوستان بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدین کلا؟
برای گیم و مولتی مدیا قوی
ps4 فعلا بهتر از xbox عمل کرده و خودم میخوام ps4 بخرم اما مطمعن باش ماکروسافت عقب نمیمونه و خودشو میکشه بالادوستان بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدین کلا؟
داداش شما ببین بیشتر با انحصاری های کدوم یکی حال میکنی همون کنسول رو بخردوستان بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدین کلا؟
با سلام xbox هایی که جعبه سبز دارن ریجن 1 یا همون usa هستند که باید تبدیل برق 110 به 220 استفاده کنیددرود
عزیز Xbox One تبدیل برق یا همون آداپتور داره؟ ریجن مشخص نیست؟
سلامسلام
من چیزی نمونده بود که X1 رو بخرم ولی وختی دستش رو از نزدیک دیدم
زدن دکمه RB & LB برخلاف 360 خیلی سخت شده نمیدونم فقط من این حسو داشتم یا برای بقیه هم اتفاق افتاده
تو سریا بعدی تغییری کرده؟
نه دوست عزیزسلام
xbox one ریجن 2 هم دارید؟
قیمت های تاپیک مقطوع هستندسلام قیمت اخر 3 عدد PlayStation4 Reg1 برام بفرست
پ خ شدسلام قیمت اخر 3 عدد PlayStation4 Reg1 برام بفرست
پ خ شدسلام قیمت اخر 3 عدد PlayStation4 Reg1 برام بفرست
میشه تفاوت اون region ها رو توضیح بدین ؟
بزرگوار قصد خراب کردن یا زیر سوال بردن تاپیکتونو ندارم و برا یکی از اشنایان میخام یکی بگیرم .هیچ فرقی نمی کنن
با سلام خدمت دوست عزیزبزرگوار قصد خراب کردن یا زیر سوال بردن تاپیکتونو ندارم و برا یکی از اشنایان میخام یکی بگیرم .
از نظر منم هیچ فرقی نمیکنه رجینا جز دایره و ضربدرشون خوب اگه فرقی نمیکنه داداشم چرا قیمت 3 رجیون با هم یکی نیست و اینقد 2 گرونتر .
PlayStation4 Reg1 : 1,540,000
PlayStation4 Reg2 : 1,720,000
PlayStation4 Reg3 : 1,620,000
این قیمتا اپدیت هستش یا نه از طرفی رجین 2 برا اروپا یا ژاپن تشکر .
2014\2سلام ببخشید2تا سوال تکراری دارم 1دستگاه تولید چه ماهیه 2 قیمت بازیه کیلزون چنده؟
ممنون