gba
Registered User
- نوشتهها
- 1,361
- لایکها
- 25
برو توی تاپیک مربوطه:
http://forum.persiantools.com/t42889.html
http://forum.persiantools.com/t42889.html
به نظر شما سرعت و عمر کدوم مارکهای DVD موجود در بازار بیشتره !!!
تا حالا SAMSUNG و Lite ON رو دیدم ... سامسونگها که اصلاً خوب نیستند و Lite ON هم تا سرعت 16X بود !!!
پیشنهاد شما چیه ؟!!!
سرعت رایت بالاتر سراغ ندارید ؟!!!
سلام
من با خوندن تمام صفحات به این نتییجه رسیدم که ASUS 1608 بخرم اما در آخرین لحظه تصمیممو عوض کردم و DRU-830 خریدم. ( این هم به خاطر توصیه آقای RAX که گفتند همیشه درایو به روز خریدن بهتره)
اما یکم با درک مدیاها مشکل دارم !
اول : با مدیای Verbatim و Media ID: CMC MAG (با اینکه شنیده بودم ورباتیم از CMC فاصله گرفته و مدیاهاشو Yuden یا Mitsubishi میزنه ولی اینکه خریدم CMC بود) امتحان کردم حدود 5 تا که رایت بی نقص بود و Verify حدود 4.2 گیگ 5 دقیقه زمان برد.
دوم : مدیای Ri-data گرفتم با Media ID: RITECG05 حدود 20 تا فیلم از روی هارد رایت کردم که بی مشکل بود.با توجه به اینکه این مدیا جزو کلاس 2 است و ماینس به نظرم بهتر از verbatim جواب داد. ( read در زمان verify حدود 30 تا 40 ثانیه پایین تر بود)
سوم : مدیای LG پلاس گرفتم با Media ID: CMC MAG E03 حدود 5 تا فیلم از روی هارد رایت کردم که همه بدون سوختن رایت شد ولی 3 تا از آنها موقع Verify کردن Error داد.
چهارم : مدیای HP پلاس گرفتم با Media ID: CMC MAG E03 حدود 5 تا فیلم از روی هارد رایت کردم که همه بدون نقص بود. ( هم تو رایت و هم Verify اما Read در زمان Verify خوب نبود حدود 7 دقیقه)
حالا این سوال برام پیش اومده که من 3 تا مدیای CMC داشتم چرا اینقدر با هم متفاوتند ؟ مگه همه ماله یک کارخانه نیستند ؟ امکان داره یه مدیا با ID فرضا CMC یک مدیای Fake شده باشه.
ممنون میشم دوستان نظر بدهند.
اولی مگه ماینس نبود؟؟؟ ورباتیم کی با CMC پلاس زده جدیدا؟؟ همشون MCC04 بدون قبلا...
در مورد CMC ها کیفیت فقط مال سازنده اصلی نیست..یکم سفارشی میشن..با موادی که روکش میخورن..البته ریویژن مال شما 2 تای اخری هم یکی بودن..ممکنه یه ریویژن با قبلی زمین تا اسمون فرق کنه..
ورباتیم ماینس بود. آره من برای همین می گم چون ورباتیم 2002 سوئیچ کرد رو CMC یه زمان کوتاه بعد به خاطر انتقادهای زیاد سریع برگشت به MCC تعجب من اینه که مطمئنا الان توی بازار ورباتیم CMC نباید پیدا شه چون 4 سال ازش گذشته ولی ورباتیمی که الان تو بازار ایرانه CMC به همین دلیل شاید Fake باشه. Infosmart هم سال 2005 تعداد قابل توجهی MCC02-03 را Fake کرد ولی راجع به CMC نمی دونم.
در مورد ریویژن هم LG هم HP پلاس E03 هستش ولی اینکه کدوم سفارشی تره خدا داند !
عجب ادمای چیزی پیدا میشنا..:lol: ورباتیم من خریدم خدایش همشون MCC03 وMCC04 بودن..1-2 هفته پیش..:blink:
در کل بهت توصیه میکنم DataWrite Match4 16X ماینس رو امتحان کنی..![]()
من به خاطر همین MCC دو بسته 25 تایی ورباتیم CMC بهم انداختن یکیشو از فروشگاه فرد پاساژ ایران خریدم یکشیم از یه جایی به اسم بازرگانی کیهان منش که میگه وارد کننده اصلی ورباتیمه. تازه وقتی بهش گفتم اینا MCC نیستند ناراحت شد و گفت ما DVD های نونیم مثل اینکه می گی نمیفروشیم!!!
در هر صورت اگه بگید از کجا ورباتیم با اصل و نصب بگیرم واقعا ممنون می شم .
در مورد دیتا رایت هم ممنون از توصیه شما حتما تست می کنم.