• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جناب rax نظرتون راجع به Maxell DVD+R 16x با مدیای RICOHJPN R03 چیه؟قیمتش حدود 450.
من بیشتر ماندگاری طولانی مدت برام مهمه.
ممنون

والا من چی بگم..بسته به درایو شما داره..مثلا با ایسوس چندان تعریفی نداره..بهترین ره اینکه با Nero CD/DVD Speed فاکتورای PIE..PIF رو تست کنید و نتیجه رو بزارید..( البته خودش هم امتیاز میده)

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز بازار ایران بودم دی وی دی رایتر ASUS 1608P35 موجود بود جعبه سبز قیمت هم 38 بود تا 41 حالا می‌خوام بدونم آیا این درایو خوب هست و اینکه گارانتی‌ کجاست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عجب ادمای چیزی پیدا میشنا..:lol: ورباتیم من خریدم خدایش همشون MCC03 وMCC04 بودن..1-2 هفته پیش..:blink:

در کل بهت توصیه میکنم DataWrite Match4 16X ماینس رو امتحان کنی..:cool:

16.gif
16.gif
16.gif

271.gif

KS_Eternity

Registered User
لایک‌ها
7
ورباتیم بعیده پیدا کنی با این وضع..فوجی قدیم همشون مدیای فوجی بودن 100در100 بدون مشگل...

یه کاری میشه کرد...اول یه کم تو http://club.cdfreaks.com/index.php چرخ بزن تست مدیاهای مختلفشو نگاه برای 830 با فیرم خودت..بعد کدشو بگو بگردیم دنبالش...( چون MCC خیلی هم روی 830 عملکرد خارق العاده ای نداره)

الان سام 16 پلاس که من خریدم MCC04 هستش..مشابه ورباتیم..من چون 16 کمتر مصرف دارم فعلا تا الان حدود 3-4 هزار تا Safa Data ( همون شرکت دیتا سیف که به غلط سیف دیتا میگن و تولید کننده دیتا رایت هم هست) خریدم همگی MCC03 بودن و 8X... fnون کوچکترین مشگل..ولی بازم خیلی نوع فیرم و سازگاریش مهم به نظرم..

panasonic پلاس بیشترین سازگاری رو داره با ID:TYG03 هم قیمت ورباتیمه. من حدود 50 تا در 24 ساعت زدم هم بی مشکل رایت شد هم سرعت read خوب بود.اما رو ماینس هنوز هم RITEKG05 از همه بهم بهتر جواب داده.اتفاقا یه Suzuki16x هم دارم که کلا رو پلاس تعطیله ولی رو این pana مشکلی نداشت.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
panasonic پلاس بیشترین سازگاری رو داره با ID:TYG03 هم قیمت ورباتیمه. من حدود 50 تا در 24 ساعت زدم هم بی مشکل رایت شد هم سرعت read خوب بود.اما رو ماینس هنوز هم RITEKG05 از همه بهم بهتر جواب داده.اتفاقا یه Suzuki16x هم دارم که کلا رو پلاس تعطیله ولی رو این pana مشکلی نداشت.

اره اتفاقا سر این پانا بحث شد قبلا..ولی عجیب اینکه بعضیا با همین 830 و همین مدیا مشگل دارن..فکر کنم فیرم اینجا خیلی تاثیر داشته...

سوزوکیتم فیرمشو فلش کن به لایتون که اصلش بوده ترجیحا مد شده بعد تست کن ببین چطوره..

KS_Eternity

Registered User
لایک‌ها
7
اره اتفاقا سر این پانا بحث شد قبلا..ولی عجیب اینکه بعضیا با همین 830 و همین مدیا مشگل دارن..فکر کنم فیرم اینجا خیلی تاثیر داشته...

سوزوکیتم فیرمشو فلش کن به لایتون که اصلش بوده ترجیحا مد شده بعد تست کن ببین چطوره..

از کجا باید بفهمم چه فیرم LO مناسب سوزوکی من هست؟ مدل سوزیکیه sb 120A هستش.

در مورد DRU 830 من با پانا مشکل ندارم ولی با MCC های پلاس مثلا B&B وقتی فیرم رو آپدیت کردم از بقیه پلاس ها بهتر جواب داده.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
از کجا باید بفهمم چه فیرم LO مناسب سوزوکی من هست؟ مدل سوزیکیه sb 120A هستش.

در مورد DRU 830 من با پانا مشکل ندارم ولی با MCC های پلاس مثلا B&B وقتی فیرم رو آپدیت کردم از بقیه پلاس ها بهتر جواب داده.

میتونی بگی سرعتای رایت و رید درایوت دقیق چقدره من برات پیدا کنم فیرم رو..;)

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یکی‌ به من کمک کنه اسوس گارانتی‌ کجا باشه منظورم دی وی دی رایتر هست امروز یکی‌ از دوستان میگفت رایتر لایتون لنزش تایوانی‌ هست و گارانتی‌ سازگار آیا شما تائید می‌کنید این رایتر را یا ایسوس بهتره جان من یه توضیح بدید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان یکی‌ به من کمک کنه اسوس گارانتی‌ کجا باشه منظورم دی وی دی رایتر هست امروز یکی‌ از دوستان میگفت رایتر لایتون لنزش تایوانی‌ هست و گارانتی‌ سازگار آیا شما تائید می‌کنید این رایتر را یا ایسوس بهتره جان من یه توضیح بدید

اقا جون شما میخوای رایتر کار کنه یا برات تایوانی صحبت کنه؟؟ کدومش؟؟

لعنت بر ^$%$%^$%$ اونایی که این چین و ژاپن و تایوان و افغانستان و هر گورستون دیگه رو کردن تو مغز مردم..

شما فکر میکنید ساخت یه DVDRW مثه ساخت افتاب هستش ه که هرکی دلش خواست 1 شبه تولید کنه؟؟
تکنولوژی ساختش میلیاردی معامله میشه انوقت شما میگی لنزش تایوانه؟؟؟؟ اونم درایو هایی که نهایت تکنولوژی زمان خودشونن...

من جایزه میدم به کسی 1 دونه فقط و فقط 1 دونه DVDRW 16X تقلبی که بد کار کنه یا مشگل دار کنه برامن بیاره...کجاست این جنسای تقلبی که این مغازه دارا میگن و لت هم بلا نسبت مثه )*&*&^&*^ میگن حتما هست..

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون راجع به رایتر SUZUKI چیه ؟؟

ضمنا الان دی وی دی رایتر پنل نقره ای در بازار یافت می شود یا نه البته با کیفیت خوب

من خودم 4 ماه DVDROM SUZUKI گرفتم الان واقعا ازش راضیم گرچه خیلی گمنام هست.

الان فقط دنبال دی وی دی راتری میگردم که سازگاری خوبی داشته باشد با مدیاهای مختلف

و کم سر و صدا هم باشه

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راکس عزیز مرسی‌ از اطلاعات حالا شما به من چه پیشنهاد می‌کنید آیا ایسوس بگیرم گارانتی‌ کجا باشه آیا دی وی دی رایتر بهتری تو این قیمت هست؟

KS_Eternity

Registered User
لایک‌ها
7
با مدیای B&B (MCC03 کسی روی رایتر خاصی تجربه خوب مخصوصا رایت تعداد بالا داشته ؟ میتونید معرفی کنید ؟

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
با مدیای B&B (MCC03 کسی روی رایتر خاصی تجربه خوب مخصوصا رایت تعداد بالا داشته ؟ میتونید معرفی کنید ؟
من با رایتر BENQ حدود 150 تایی b&b رایت کردم.انصافاً با توجه به قیمت ارزونش نه سوخت داد نه سرعتش بالا پایین شد و همشون هم بدون استثنا کار کردن.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
این بخش سخت افزار خیلی با حاله فقط مناظره بین 2 _ 3 نفره آدم از سوال کردن پشیمون میشه !!!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این بخش سخت افزار خیلی با حاله فقط مناظره بین 2 _ 3 نفره آدم از سوال کردن پشیمون میشه !!!!

دقیقا همینه...چون تجربه 2 سال پست زدن به من میگه برای خرید اصلا نباید شخصی و موردی راهنمایی کرد به هزار دلیل از جمله اینکه یوزر بعدها خفت میکنه میگه اقا شما گفتی اینو بخر بد بود و فلان و بهمان و دلیل بعدی هم من یه چیزی در مورد سازنده ها میگم 3 سال نوری باید چونه بزنم و معذرت بخوام از اینکه به اطلاعات بازاری جماعت توهین شده..

دوستانه میگم ( نه از جنبه راهنمایی) هر درایوی که شما تو بازار میبینی مطمئنا بدون مشگله فقط این مدیای خام و فیرم درایو که تعیین میکنه رایت خوب انجام میشه و عمر درایو هم فقط به دیسکی که برای خوندن توش میزارید بسته هستش..مگر موارد خاص که اونارو هم اشاره کنیم مارو از وسط 6 شقه میکنن( یه زمانی همه میگفتن بنکیو 1640 عالیه و 100 نفر رفتن خریدن...من 1 لنگه پا گفتم LG 4163 ....نمیگم 4163 خدا بود ولی دوستان 1640 دار الان به حف من رسیدن.. :rolleyes:)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مسئله راهنمائی درست هست. وحید جان (rax ) سالها تجربه کاری داره و کلی با اپتیکال درایو های مختلف کار کرده. پس چیزی که میگه از روی تجربه و علمی هست .

بالا