• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
باز هم ممنونم
میشه نظرتون رو راجع به این مطلب بگید
Best for data is -ram and not +r/+rw. For those who don't have a -ram
supported recorder then +r/+rw is the better format for data.

Best for video is -r over all el

و اینکه چرا sony830 نه؟

من راجع به گارانتی asus اطلاعی ندارم اما سونی 1 سال تعویضه
میتونه حسن باشه؟

و اینکه شما همیشه میگفتید مدل جدید بهتره

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
باز هم ممنونم
میشه نظرتون رو راجع به این مطلب بگید
Best for data is -ram and not +r/+rw. For those who don't have a -ram
supported recorder then +r/+rw is the better format for data.

Best for video is -r over all el

و اینکه چرا sony830 نه؟

من راجع به گارانتی asus اطلاعی ندارم اما سونی 1 سال تعویضه
میتونه حسن باشه؟

و اینکه شما همیشه میگفتید مدل جدید بهتره

ببین..موقعی حجم فایل رایت شده بالا باشه فرق انچنانی بین پلاس و ماینس نیست..ولی تو خورده فایل پلاس بهتره چون تو اکسس موفق تره..

حالا چرا ویدئو ماینس فکر میکنم چون کلا DVD-Video از ابتدا با استاندارد ماینس شکل گرفت....و DVD+RW با استاندارد پلاس..پس موقعی که ماینس رایت میکنی تو ریپ کردن موفقتری..لزوما فقط قضیه رایت نیست..ریپ هم مهمه...

بطور کلی تو DVD-Video یکم سبک رایت متفاوته..

حالا درنظر بگیر تو دنیای واقعی بجای DVD+VR همه از DVD-RAM استفاده میکنن تو دوربین..چون احمقی مثه سونی حامی DVD-R بوده یه زمانی کلهم اجمعین باید به این اتش بسوزند که DVD-Video REC بره رو DVD-RAM..

یا مثلا سونی عشقش میکشه بگه MP3 قبول نداره و همه ضبطای قدیمیش ندارن..حرفیه؟؟:lol: ( الان سیامک میاد منو دعوا میکنه
127fs4732997.gif
)

پس اینقدرا هم حساس نباش....

در مورد 830 من کلا با درایو موافقم ولی بدرد کسی میخوره که اینقدر رو کیفیت حساس نیست...گرچه تو شرایط مساوی واسه خودم 3570 خریدم ولی خوب نیاز من متفاوت بود..

در مورد گارانتی هم 10 صفحه هست میگید فلان و بهمان من نمیفهمم..یعنی ایران رهجو تو اپتیکال درایو از MTC واردتره؟
127fs4797975.gif

اگه گارانتی ملاکه برید کلهم اجمعین NEC بخرید 2 سال تعویض.:lol:

خوب در نهایت خر چی بخری برات کار میکنه..انقدرا مهم نیست چی بخری..مهم اینکه بعدا سرت کلاه نره موقع خرید مدیای خام..

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا من که گفتم سواد ندارم
کاملا تسلیم

حالا اگه حالش رو داری راجع به اون ریپ که گفتب کمی بهم اطلاعات بده

بعدا که خریدم میام راجع به مدیا هم استمداد راهنمائی میکنم

البته تمام پستهاتو خوندم اما کلی طول کشید تا یه چیزایی بفهمم که نمیگم چون کلی بهم میخندید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا من که گفتم سواد ندارم
کاملا تسلیم

حالا اگه حالش رو داری راجع به اون ریپ که گفتب کمی بهم اطلاعات بده

بعدا که خریدم میام راجع به مدیا هم استمداد راهنمائی میکنم

البته تمام پستهاتو خوندم اما کلی طول کشید تا یه چیزایی بفهمم که نمیگم چون کلی بهم میخندید

اون ریپ فقط در مورد ائودیو دیسک و DVD-Video مطرحه..گفتم که نحوه رایت و همینطور رید از روی این دیسکا با دیتا متفاوته..

به خوندن ویدئو دیسک و انتقالش روی هارد میگن ریپ چون انکریپت شده رایت میشه..:
CSS.png

حالا همین وضع تو سونی 830:
Comp_DVDRip.png

hansolduron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که رفتم ASUS DRW-1608P3S خریدم.
1- گارانتی MTC حتی به خودش زحمت نداده یه کارت یا هر کوفت دیگری توی جعبه بذاره. مثل بقیه گارانتی هایی که من از اونا به بدرد نخور یاد می کنم یه تیکه هولوگرام زده که روش حتی شماره تلفن شرکت هم نیست چه برسه به تازیخ آغاز گارانتی یا اینکه اصلا بگه ما اینو گارانتی می کنیم.

2- وضعیت PIE , PIF مربوط به دیسک هایی که خودش هم رایت کرده افتضاحه . با مدیای DataLife DVD-R , PRINCO DVD-R,

3- سرعت خواندن دیسک در حالتی غیر از تست Benchmark مربوط به Nero در حد 2.4x است ! و کپی هر DVD حدود 20 تا 24 دقیقه طول می کشه.

توجه :
- من فردا تصمیم دارم که این درایو رو روی یک سیستم دیگر امتحان کنم. اگر نتیجه تغییری کرد خبرتون می کنم.
- ورژن Firmware : 1.24 است که در سایت ASUS جدیدترین است و خود درایو نیز همین Firmware رو داشت.
- هارد سیستم من Maxtor 40GB است که همچین سریع هم نیست.

من با درایو های Sony DRU-830A و ASUS DRW-1608P2S و Pioneer A11XLC هم کارکردم.
به نظرم درایوهای سونی و پایونیر بهتر هستند. پایونیر که عالی است, فقط کاش خسیس نبودم و اونو به جای این می خریدم. متاسفانه توصیه دوستان در اینجا و cdfreaks.comf باعث شد من شتباه همیشگی ام رو تکرار کنم.
فردا می تونم بهتون بگم که آیا کلا فکر خرید درایوی به اسم ASUS رو از ذهنتون دور کنید یا نه !

فرشید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
1- گارانتی MTC حتی به خودش زحمت نداده یه کارت یا هر کوفت دیگری توی جعبه بذاره. مثل بقیه گارانتی هایی که من از اونا به بدرد نخور یاد می کنم یه تیکه هولوگرام زده که روش حتی شماره تلفن شرکت هم نیست چه برسه به تازیخ آغاز گارانتی یا اینکه اصلا بگه ما اینو گارانتی می کنیم.

2- وضعیت PIE , PIF مربوط به دیسک هایی که خودش هم رایت کرده افتضاحه . با مدیای DataLife DVD-R , PRINCO DVD-R,

3- سرعت خواندن دیسک در حالتی غیر از تست Benchmark مربوط به Nero در حد 2.4x است ! و کپی هر DVD حدود 20 تا 24 دقیقه طول می کشه.

توجه :
- من فردا تصمیم دارم که این درایو رو روی یک سیستم دیگر امتحان کنم. اگر نتیجه تغییری کرد خبرتون می کنم.
- ورژن Firmware : 1.24 است که در سایت ASUS جدیدترین است و خود درایو نیز همین Firmware رو داشت.

به نظرم درایوهای سونی و پایونیر بهتر هستند. پایونیر که عالی است, فقط کاش خسیس نبودم و اونو به جای این می خریدم. متاسفانه توصیه دوستان در اینجا و cdfreaks.comf باعث شد من شتباه همیشگی ام رو تکرار کنم.
فردا می تونم بهتون بگم که آیا کلا فکر خرید درایوی به اسم ASUS رو از ذهنتون دور کنید یا نه !

فرشید

بسی لذت بردیم..:lol:

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

توجه :

فرشید

من از همین درایور استفاده می‌کنم هیچ مشکلی‌ نداشتم سرعت رید 8.000 هست که رو پی‌ سی‌ دیگه بالا تر هم هست چون هارد مکستور 80 معمولی‌ هست گارانتیش هم به اسم دیاگرام هست که موقهٔ پیچ کردن پاره شد
49lk3o9.gif
من به شما پیشنهاد می‌کنم کابل دیتا رو عوض کنید

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مدیا خام جدید چیزی گرفتن که خوب باشه کیفیتش خلاصه قیمت هم خوب ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چرا استاد؟!
چه لذتي توش هست كه ما بي خبريم
169.gif

مارو هم مستفيض بگردان
242.gif

چون باسه يه بابايي ميخوايم رايتر بگيريم تو همين 3 تا مونديم
230.gif

خوب اخه پرینکو چیه که بری باهاش تست کیفیت بگیریم..تازه ایسوس پلاس لاور هم رایتش کنه دیگه هیچی..

استاد الجی چی داره جدید تو بازار؟ H20 امده؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اخه پرینکو چیه که بری باهاش تست کیفیت بگیریم..تازه ایسوس پلاس لاور هم رایتش کنه دیگه هیچی..

استاد الجی چی داره جدید تو بازار؟ H20 امده؟

حقيقتش تو رايتر من بوق بوقم استاد
305.gif

رو اين حساب ازت راهنمايي خواستم
يه رايتر معقول, قيمت هم بالا پايينش مهم نيس بيشتر read/writeش قابل قبول باشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حقيقتش تو رايتر من بوق بوقم استاد
305.gif

رو اين حساب ازت راهنمايي خواستم
يه رايتر معقول, قيمت هم بالا پايينش مهم نيس بيشتر read/writeش قابل قبول باشه

من همین طور بجون بچم..ولی تو شرایط حاضر نسبت به سرعت و قدرت خوندن لایتونها قابل قبول هستن..مدلهای خوبشولی تو ایران موجود نیست.ایسوس P3s تقریبا بهترین کیفیت رو داره..بالاترین سرعت رید رو هم فلیپس ( بنکیو) و همینطور NEC دارن..

من پیشنهادم اینکه یه Asus 1608P3S با فیرم Pioneer 111L رو مد نظر بزاری..;)

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
من این سه چهار صفحه آخر را خوندم اما بالاخره نفهمیدم چی بخرم
البته یه سونی ۸۱۰ داشتم که به رحمت ایزدی پیوست . الان واقع ممنون میشم حدود ۵۰ تومان به من یه دی وی دی زایتر معرفی کنید که کاراییش خوب باشه . اگر بگید از کجا ( ایران - بازار رضا و ... ) و با چه گارانتی هم باشه که خیلی ممنون میشم .
الان برای رایت از کسی رایتر غرض کردم ممنونم میشم سریع راهنمایی بفرمایید .

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
من همین طور بجون بچم..ولی تو شرایط حاضر نسبت به سرعت و قدرت خوندن لایتونها قابل قبول هستن..مدلهای خوبشولی تو ایران موجود نیست.ایسوس P3s تقریبا بهترین کیفیت رو داره..بالاترین سرعت رید رو هم فلیپس ( بنکیو) و همینطور NEC دارن..

من پیشنهادم اینکه یه Asus 1608P3S با فیرم Pioneer 111L رو مد نظر بزاری..;)

تشكر
مدل asus فقط به خاطر مد شدنش توصيه ميكني؟
sony dru-830 چجورياس انگار مدل پر فروشيه؟
راستي چرا انقد اين پلكستور 760 گرونه:blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تشكر
مدل asus فقط به خاطر مد شدنش توصيه ميكني؟
sony dru-830 چجورياس انگار مدل پر فروشيه؟
راستي چرا انقد اين پلكستور 760 گرونه:blink:

ایسوس کلا درایو خوبیه..مود شدن همشون مود میشن ولی مثلا الجی مدش هم بکنی لایت اسکرایب نمیده..ولی این لیبل فلش رو میده..NEC خودم هم راحت مود میشه..ولی تغییری تو کارش ایجاد نمیشه..

کلا پلکستور رو فقط تو 1 شرایط بخر..اونم وقتیه که ساتا بخوای و لایتون گیر نیاری..والا اصلا ارزش نداره....

تو کیفیت رایت H12N هم درایو خوبیه..کلا ال جی محصولاتش همه خوبن و تو رید متوسط هستن..در هر حال من قبلا هم به همه گفتم که مهم نیست اپتیکال چی باشه..مهم اینکه مدیای مناسبشو بتونی پیدا کنی..:D

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ولي وحيد اين سوني 830 واقعا تو خوندن خيلي قوي عمل ميكنه. من تا حالا فكر كنم 10 تائي بستم. و ازش راضي بودم.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام به همگی

خصوصا raxعزیز

من بالاخره خرید کردم
البته sony 830
یه دیتا هم رایت کردم روی TDK - R

حدودا 5 دقیقه زد مشکلی هم نبود گفت 16X

برای مدیا این لینکها رو میگذارم تا ضمن استفاده بقیه rax عزیز هم نظرش رو بگه

http://dvd.identifier.cdfreaks.com/my_site/download.php

http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm

حتما ببینید و نظر کارشناسیتون رو هم بگید

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایسوس کلا درایو خوبیه..مود شدن همشون مود میشن ولی مثلا الجی مدش هم بکنی لایت اسکرایب نمیده..ولی این لیبل فلش رو میده..NEC خودم هم راحت مود میشه..ولی تغییری تو کارش ایجاد نمیشه..

کلا پلکستور رو فقط تو 1 شرایط بخر..اونم وقتیه که ساتا بخوای و لایتون گیر نیاری..والا اصلا ارزش نداره....

تو کیفیت رایت H12N هم درایو خوبیه..کلا ال جی محصولاتش همه خوبن و تو رید متوسط هستن..در هر حال من قبلا هم به همه گفتم که مهم نیست اپتیکال چی باشه..مهم اینکه مدیای مناسبشو بتونی پیدا کنی..:D

خوب شما با ایسوس چه مدیا پیشنهدمیکنید استفاده کنیم

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4

مجدد تشكرات
صرفنظر از نوع رايتر، مدياي خوب الان چي پيشنهاد ميشه؟

ولي وحيد اين سوني 830 واقعا تو خوندن خيلي قوي عمل ميكنه. من تا حالا فكر كنم 10 تائي بستم. و ازش راضي بودم.

من در كنار مدل asus رو اين sony dru-830 هم نظر دارم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

منم موافقم..سرعت و خوندنش خوبه..کلا قابل رقابت با بنکیو هستش..ولی NEC سریعتره..چون DVD-RIP ر.و خیلی سریعتر انجام میده..:D

بالا