سلام
باز هم ممنونم
میشه نظرتون رو راجع به این مطلب بگید
Best for data is -ram and not +r/+rw. For those who don't have a -ram
supported recorder then +r/+rw is the better format for data.
Best for video is -r over all el
و اینکه چرا sony830 نه؟
من راجع به گارانتی asus اطلاعی ندارم اما سونی 1 سال تعویضه
میتونه حسن باشه؟
و اینکه شما همیشه میگفتید مدل جدید بهتره
ببین..موقعی حجم فایل رایت شده بالا باشه فرق انچنانی بین پلاس و ماینس نیست..ولی تو خورده فایل پلاس بهتره چون تو اکسس موفق تره..
حالا چرا ویدئو ماینس فکر میکنم چون کلا DVD-Video از ابتدا با استاندارد ماینس شکل گرفت....و DVD+RW با استاندارد پلاس..پس موقعی که ماینس رایت میکنی تو ریپ کردن موفقتری..لزوما فقط قضیه رایت نیست..ریپ هم مهمه...
بطور کلی تو DVD-Video یکم سبک رایت متفاوته..
حالا درنظر بگیر تو دنیای واقعی بجای DVD+VR همه از DVD-RAM استفاده میکنن تو دوربین..چون احمقی مثه سونی حامی DVD-R بوده یه زمانی کلهم اجمعین باید به این اتش بسوزند که DVD-Video REC بره رو DVD-RAM..
یا مثلا سونی عشقش میکشه بگه MP3 قبول نداره و همه ضبطای قدیمیش ندارن..حرفیه؟؟:lol: ( الان سیامک میاد منو دعوا میکنه
)
پس اینقدرا هم حساس نباش....
در مورد 830 من کلا با درایو موافقم ولی بدرد کسی میخوره که اینقدر رو کیفیت حساس نیست...گرچه تو شرایط مساوی واسه خودم 3570 خریدم ولی خوب نیاز من متفاوت بود..
در مورد گارانتی هم 10 صفحه هست میگید فلان و بهمان من نمیفهمم..یعنی ایران رهجو تو اپتیکال درایو از MTC واردتره؟
اگه گارانتی ملاکه برید کلهم اجمعین NEC بخرید 2 سال تعویض.:lol:
خوب در نهایت خر چی بخری برات کار میکنه..انقدرا مهم نیست چی بخری..مهم اینکه بعدا سرت کلاه نره موقع خرید مدیای خام..