میگن تو افغانستان پوشک بچه ارزونه . بدو دارن نهار میدن
m.b
دلکو
فرهنگ و هنر
(بچه ها به چند روزی بای بای)
نه خیر آقا! تاپیک اول از فرم خارج شد بعد منتقل شد به اینجا!بابا همش یه چند روز نبودم اینجا چرا اینجوری شده . اینهمه کل کل واسه چی ؟؟؟ اصلا چرا تاپیک منتقل شد به این قسمت که از فرم خارج شه بدون هیچ توضیحی ؟
ای وای! 25 تا از پستام با انتقال این تاپیک پرید!
تقصیر شماهاست دیگه! اونقدر بی جنبه بازی در آوردید که آقا بهروز مجبور شد تاپیک رو منتقل کنه اینجا!!
بابا همش یه چند روز نبودم اینجا چرا اینجوری شده . اینهمه کل کل واسه چی ؟؟
بای بای واسه همیشه ازین تاپیک که شماها به گندش کشیدین . همون بهتر که منتقل شد به اینجا .
نه خیر آقا! تاپیک اول از فرم خارج شد بعد منتقل شد به اینجا!
هر چیز حدی داره.... بعضیاتون شورشو دراورده بدید. وگرنه اینجوری نمیشد که.....
من گواهی نامه رانندگی با جاروی ژله ای رو از مدرسه جادوگری هاگوارتس گرفتم. در ضمن پایه یک هم هست.
رباعیات
جاده خاکی
ماکارونی
در حال ماکارونی خوردن داشتم رباعیات خیام رو از تلویزیون گوش میدادم ییهو راوی زد جاده خاکی و شروع به بندری رقصیدن کرد!!!!
پیچ
پفک
پنگوئن
پ ن: با این تاپیک خیلی حال میکنم آقا بهروز شما هم کار درستی کردی واسه من فرقی نداره اینجا یا اونجا نمیدونم چرا بعضیهاتون رو تعداد پستهاتون حساس هستین؟!!! ...بیخیال بابا...
پنگوئن تو پفک یه پیچ پیدا کرد.
یواش
فیلتر
آخیش
در هنگام قرارگیری ماهوارهء یورو برد در مدار زمین، جرثقیل شاتل حامل شکست و به جای آن از تیغ ریش تراشی برای حمل و نقل استفاده شد!!
هسته
دیوار
زیرزمین
کتاب جام جهان بین نوشتهء کاپیتان بلک و از انتشارات پرشین تولز رو تا حالا خوندی؟ اگه نخوندی فردا بیا تو همین تاپیک حتماً بخونش!!خونه ای که ما توش زندگی میکنیم خیلی محکمه چند وقت پیش یک بمب هستهای تو حیاط خونمون فرود اومد خونه تکون هم نخورد فقط دیوار زیرزمین یک کم ترک ورداشت!
جام جهان بین
کاپتان بلک
انتشارات
اگه دو تا تاپیک رو ادغام کنن ترتیب پستهای دو تا تاپیک به هم میریزه! چون وقتی دو تا تاپیک با هم مرج میشن پستها به تریب تاریخشون مرتب میشن. پس بهتره اون یکی رو فراموش کنیم و تو همین ادامه بدیم.پ ن: راستی قبلا یک تاپیک مشابه در بخش گفتگوی آزاد با همین نام بود سابقا اونجا فعالیت میکردم اون تاپیک پایین رفته از مدیر محترم تقاضا دارم که اونو هم به این تاپیک وصل کنند