• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اربایزر رو که نصب میکنم خودبخود فونت دستگاه رو عوض میکنه و هنگام مسیج دادن تعداد حرفهایی که میشه نوشت از 160 به 70 کاهش پیدا میکنه
میخواستم برنامهای چیزی نیست که فونت دستگاه رو بشه باهاش عوض کرد یا به حالت عادی برگردوند
اگر راه دیگری هم بلدید بگید ممنون میشم

با تشکر

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان سلام
خسته نباشید
من یه سئوالی داشتم (حد اقل شک دارم)
گوشی رجیستر شده یعنی چی؟
اگر گوشی رجیستر نباشه اصلا بالا نمیاد یا اگر sim کارت بندازین روش بخش فونش کار نمی کنه؟
این مفهوم رجیستر بودن گوشی دقیقا یعنی چی؟
اخه فرهاد یه بار گفته بود اگر سیم کارت ایرانسل بندازی روش مشکلی نداره؟
من نمی دونم مشکل رجیستری فقط مربوط به استفاده از بخش فون دستگاهه یا نه استفاده از کل دستگاه؟
بعدش هم فکر می کنم هر فردی در 1 سال حق داره حداقل یه گوشی رو ببره مخابرات رجیسترش کنه
حالا اگه کسی در این باره اطلاعات کاملی داره بگه
ممنون
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سلام
خسته نباشید
من یه سئوالی داشتم (حد اقل شک دارم)
گوشی رجیستر شده یعنی چی؟
اگر گوشی رجیستر نباشه اصلا بالا نمیاد یا اگر sim کارت بندازین روش بخش فونش کار نمی کنه؟
این مفهوم رجیستر بودن گوشی دقیقا یعنی چی؟
اخه فرهاد یه بار گفته بود اگر سیم کارت ایرانسل بندازی روش مشکلی نداره؟
من نمی دونم مشکل رجیستری فقط مربوط به استفاده از بخش فون دستگاهه یا نه استفاده از کل دستگاه؟
بعدش هم فکر می کنم هر فردی در 1 سال حق داره حداقل یه گوشی رو ببره مخابرات رجیسترش کنه
حالا اگه کسی در این باره اطلاعات کاملی داره بگه
ممنون
موفق باشید

یعنی همون قسمت فونش عزیز منظور:blush:

وگرنه خود گوشی بالا میاد:)

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی به داد من برسه. گوشی من jamin ویه مشکلی باهاش پیدا کردم .بعضی وقتها که گو شی ام standby میشه دیگه با زدن دکمه power از حالت standby بیرون نمیاد در واقع گوشی ام مثله یه مرده میشه و فقط با softreset میشه از این حالت بیرونش آورد به نظر شما مشکل نرم افزاری داره یا مشکله سخت افزاری داره و من باید چی کار کنم .:( :(
پیشاپیش از زحماتتون ممنونم:goatee: :goatee:

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1و 2 رو بزن و سافت رست کن
1و 2 رو ول نکن
اول که میخواد بیاد بالا یه راست میره توی یک صفحه ی سیاه .اونجا گفته که دکمه ی send رو بزن تا هارد ریست بشه
دکمه ی سبز رو بزن و تمام
مخلصیم

ممنون دوستان

دست همگي درد نكنه

درست شد.

اعصابم رو خورد كرده بود.

اينجا هم كسي بلد نيست با اين گوشي ها كار كنه.

داشتم پشيمون مي شدم كه رفتم اين گوشي رو گرفتم.
:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:( :( :( :( :( :( :( :( :( سلام عزیزان ,میشه یه نفر کمکم کنه بگه که چجوری میشه فهمید که ماپشت خط طرف مقابلیم ؟؟ )callwaiting)
ایا برنامه ای هست ? مرسی از لطف شماها

این مسیر طی کنید: strat>setting>personal>phone>services>callwaiting
get setting بزنید و بعد notify me تیک بزنید

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پيش موبايل تو جيب كتم بود . سوار ماشين شدم و در ماشين رو كه بستم pockt pc عزيز صداش در اومد كه نيما خردم كردي بيچاره لاي در ماشين گير كرده بود و display اون خرد شده و جيگر اينجانب آتش گرفت
هر جا بردمش برا تعميير گفتن كلمه نه شنيديم . فقط يك جا گفت آري به شرط پياده شدن 170 چوق
كسي جايي رو سراغ نداره مونيتورش رو عوض كنن
موبايلم hp 6315 با مونيتور 3.5 اينچي
ممنون ميشم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چند روز پيش موبايل تو جيب كتم بود . سوار ماشين شدم و در ماشين رو كه بستم pockt pc عزيز صداش در اومد كه نيما خردم كردي بيچاره لاي در ماشين گير كرده بود و display اون خرد شده و جيگر اينجانب آتش گرفت
هر جا بردمش برا تعميير گفتن كلمه نه شنيديم . فقط يك جا گفت آري به شرط پياده شدن 170 چوق
كسي جايي رو سراغ نداره مونيتورش رو عوض كنن
موبايلم hp 6315 با مونيتور 3.5 اينچي
ممنون ميشم

به شما درست قیمت دادن فقط دوست عزیز مطمئن باشید که ال سی دی تعمیری برای خود اچ پی هست چون احتمالا اگر برا ایمیت و یا مدل دیگه باشه حتما از نظر فرگانس و برق و ... فرق میگنن و در نتیجه همون اولی در نمیاد:blush:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من I-Mate مدل Jam دارم

می خوام بدونم ویندوزش چه ورژنی است و همچنین ویندوزش را Update کنم

چطور این کار را انجام بدم

ممنون

به این قسمت بروید
setting/system/system info
ورژن رامتونو بنویسین بعد به سایت imate برین و ورژن رامتونو با ورژنی که تو سایت است مقایسه کنین:cool:
در صورت نیاز رام جدید رو بگیرین

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مسیر طی کنید: strat>setting>personal>phone>services>callwaiting
get setting بزنید و بعد notify me تیک بزنید
با سلام این راهی که شما گفتید برای اینه که اگه ما در حال صحبت هستیم. و کسی پشت خط باشه به ما اطلاع میده که پشت خطی داریم . ولی سوال دوستمون اینه که اگه ما به کسی زنگ زدیم و پشت خط بودیم چطور بفهمیم.
اگر کسی راه حلی بلده لطفا راهنمایی کنه .;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام این راهی که شما گفتید برای اینه که اگه ما در حال صحبت هستیم. و کسی پشت خط باشه به ما اطلاع میده که پشت خطی داریم . ولی سوال دوستمون اینه که اگه ما به کسی زنگ زدیم و پشت خط بودیم چطور بفهمیم.
اگر کسی راه حلی بلده لطفا راهنمایی کنه .;)

فقط نو کیا این کار رو میتونه انجام بده :blush:

تا اونجایی که من میدونم

ebaskar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
گوشي Jamin دارم ميخواستم بپرسم ايا امکانش هستبدون استفاده از bluetooth و اتصال به کامپيوتر و يا سيستم هاي GPRS و... فقط با گرفتن شماره dialup يک isp به اينترنت وصل شد؟
مثلا شماره 0219092303001 را بگيري و به اينترنت وصل بشيم؟
من هرکاري کردم نشد...کسي ميدونه يا امکانش هست؟ اگه بشه وقتي مسافرت ميريم و توي اتوبان حرکت ميکنيم و موبايل آنتن ميده بدون هيچ کامپيوتر و blutooth و wifi و...به راحتي با jamin ميشه به اينترنت وصل بشيم !! کسي ميتونه رهنمايي کنه؟
ممنون

meykou

Registered User
لایک‌ها
1
ppc من error میدهد که cannot execute PTAlarm.exe بنابراین صدای اهنگها را پخش نمی کند
البته اسپیکر نسوخته

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
گوشي Jamin دارم ميخواستم بپرسم ايا امکانش هستبدون استفاده از bluetooth و اتصال به کامپيوتر و يا سيستم هاي GPRS و... فقط با گرفتن شماره dialup يک isp به اينترنت وصل شد؟
مثلا شماره 0219092303001 را بگيري و به اينترنت وصل بشيم؟
من هرکاري کردم نشد...کسي ميدونه يا امکانش هست؟ اگه بشه وقتي مسافرت ميريم و توي اتوبان حرکت ميکنيم و موبايل آنتن ميده بدون هيچ کامپيوتر و blutooth و wifi و...به راحتي با jamin ميشه به اينترنت وصل بشيم !! کسي ميتونه رهنمايي کنه؟
ممنون

آره دوست عزیز میشه بدون کامپیوتر و ... به اینترنت وصل شد اونم با یه مودم بلوتوسی که به خط تلفن وصل میشه و نیاز به چیز دیگه ای نیست ولی باید حتما پیش یه خط تلفن باشی

و در نهایت هم میتونی با استفاده از امکانات مخابرات دیتا بگیری و بدون هیچ چیزی به اینترنت وصل بشی و لی سرعت تقریبا تعطیل:blush:

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من Rom موبایلم کهImate مدل Jam است را Update کردم

حالا دائم قفل میکنه

آیا میشه برگردوندش به حالت قبل؟

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آره دوست عزیز میشه بدون کامپیوتر و ... به اینترنت وصل شد اونم با یه مودم بلوتوسی که به خط تلفن وصل میشه و نیاز به چیز دیگه ای نیست ولی باید حتما پیش یه خط تلفن باشی

و در نهایت هم میتونی با استفاده از امکانات مخابرات دیتا بگیری و بدون هیچ چیزی به اینترنت وصل بشی و لی سرعت تقریبا تعطیل:blush:

قربان ؛ کاری که شما می خواهید بکنید ، مثل آب خوردن با جی پی ار اس یا اج انجام شدنی ست
ولی کو این چیز های غربی؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قربان ؛ کاری که شما می خواهید بکنید ، مثل آب خوردن با جی پی ار اس یا اج انجام شدنی ست
ولی کو این چیز های غربی؟

انگار دکتر جان این ایران سل یه کارایی میخواد بکنه . کسی از امکاناتی که تو تبلیغاتش اعلام کرده به زودی اعلام میکنیم خبر نداره؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خب من جدیدا یه پاکت پی سی هیوندا مدل آ200 خریدم و فعلا به چند تا سوال برخوردم:
1. موقعی که تازه دستگاه ریست شده روی صفحه دسکتاپ یه گزینه هست:" STK Service" که زیرش نوشته تپ کن تا اجرا بشه، وقتی که تپ می کنم این گزینه حذف می شه و تا دفعه بعد که ریست کنم هیچ وقت نمی آد و دوباره بعد از ریست کردن این گزینه وجود داره.
2. موقعی که دستور Sim Manager رو اجرا می کنم پیغام می ده که: The Operation failed
3. گاه و بیگاه پیش می آد که خود به خود ریست میشه، روز اول که زیاد باهاش کار می کردم اقلا 3،4 بار ریست شد.
4. نرم افزار Arabizer ورژن 2 به صورت دیفالت روش نصبه ولی در بعضی موارد برای نوشتن عربی مشکل دارم و اون هم به این صورت که از چپ به راست می نویسه. این Arabizer اون طور که من دیدم یه گزینه واسه فارسی هم داره که صفحه کلید کامل فارسی هم داره ولی فقط بعضی جاها میشه فارسی نوشت. آیا برای فارسی کردن تاریخ و تقویم و... باید از نرم افزار دیگه ای بعلاوه عربایزر استفاده کنم یا عربایزر رو Disable کنم و یه نرم افزار دیگه نصب کنم؟ لطف می کنید بهترین نرم افزار رو بهم یاد آوری کنید(می بخشید که تکراریه)
5. من واسه دستگاهم مموری نخریدم، راستش دقیق نمی دونم چی باید بگیرم، کارت حافظه سرعت بالا بگیرم یا همین کینگ استون های معمولی خوبه؟ من 2گیگ می خوام بگیرم، از یه مغازه توی بازار رضا پرسیدم 2گیگ کینگ استون رو گفت حدود 25.5 (اگه اشتباه نکنم).
6. ممنون که به سوال هام جواب می دین.:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از H-Ataeian :
راستی آقا بهروز یه نرم افزار واسه نقشه کشی صنعتی داری؟

والا من که هنوز برنامه ای در این مورد پیدا نکردم.
اما برنامه BlenderPocket هست که یک چیزیه بین 3D MAX و Catia . اما از بس همه چیزش ریزه خیلی کار باهاش سخته. :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از behrooz_forjani :
آخه PDA که به درد برقیا نمیخوره. حالا اگه عمران یامکانیک یا شیمی را میگفتی، میشد یه کاریش کرد.
من که چیزی در مورد برق ندارم، اما اگه پیدا کردم برات میذارم.

به نقل از hangi :
سلام ميشه برنامه واسه مهندسي شيمي بذارين
ممنون:(

من حدود 50MB برنامه دارم . اما اکثرشون Demo هست و لینک هم ندارم ازشون. :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا