Pars207
Registered User
دوستان اردی 82 دوگانه چند؟
وست عزیز ، اردی مدل 82 و 83 دوگانه سوز سی ان جی بدنه و موتور سالم باشه و بدون خرج بین 7 تا 9 میلیون هم معامله میشه .برای 82 بین 6 تا 7 م پیدا بشه خوبه .دوستان اردی 82 دوگانه چند؟
طرف میگه بردم کارشناسی کردن 9 تومن! موتورسالم، بدنش هم یه بند انگشت رنگش کندِشده!د
وست عزیز ، اردی مدل 82 و 83 دوگانه سوز سی ان جی بدنه و موتور سالم باشه و بدون خرج بین 7 تا 9 میلیون هم معامله میشه .برای 82 بین 6 تا 7 م پیدا بشه خوبه .
برای ار دی 82 ،9 م زیاده ،مطمئن باشید ماشین مدل پایین وقتی بخرید حداقل 1 م خرج داره ،طرف میگه بردم کارشناسی کردن 9 تومن! موتورسالم، بدنش هم یه بند انگشت رنگش کندِشده!
قیمت بین 9 تا 11 تومن ، بستگی به رخ و بدنهسلام
پراید 141 مدل 84 با کارکرد 200 و خورده ای هزار ؛ یکسال تخفیف بیمه، رنگ نوک مدادی، چند جای تصادف جزئی بدون رنگ ، قبلاً CNG داشته ولی الان نداره !
قیمت چند در میاد حدودی ؟!
اصلاً 141 رو توصیه میکنید یا صبا رو ؟!
ممنون
ممنونقیمت بین 9 تا 11 تومن ، بستگی به رخ و بدنه
ترجیح بنده روی پراید صبا ست.
راست گفته دوست عزیز، ماشین آمریکایی پلاک نمیشهدوستان شورلت کامارو رو پلاک ایران میکنن ؟ یکی میگفت چون آمریکایی هست پلاک نمیکنن ! ؟
پراید 141 مدل قبل از 88 داخل صندوقش آب میره و نشتی داره.ممنون
معایب 141 نسبت به صبا چیه؟
قیمت فروشنده 8600 بود به گمانم.
ممنونپراید 141 مدل قبل از 88 داخل صندوقش آب میره و نشتی داره.
فروشش از صبا سخت تره چون طرفدارش کمتره.
فضای مفید داخل صندوقش کوچکتره
اما خب داشبردش از صبا زیباتره
آگر می خوای 141 بگیری DLX بگیر ، مواظب باش LBI نباشه.
DLX داشبوردش از این جدیداسممنون
فرق DLX با LBI چیه ؟!
تاييدDLX داشبوردش از این جدیداس
فرمونش هیدرولیکه
سپرش همرنگ بدنه است
تنظیم خودکار موتور داره
رینگش آلومینیومیه
اما LBI اینارو نداره.
من سال 86 یه 141 دولوکس خریدم فرمونش معمولی بود و چیزی هم بعنوان تنظیم خودکار موتور نداشت مثل پراید های دیگه.DLX داشبوردش از این جدیداس
فرمونش هیدرولیکه
سپرش همرنگ بدنه است
تنظیم خودکار موتور داره
رینگش آلومینیومیه
اما LBI اینارو نداره.
احتمالا LBI بوده قیافش رو شبیه DLX کرده بودن1من سال 86 یه 141 دولوکس خریدم فرمونش معمولی بود و چیزی هم بعنوان تنظیم خودکار موتور نداشت مثل پراید های دیگه.
هر روز یه مدلی میزنن.
جالبی مساله هم همینه. تو سند هم خورده بود دولوکس و صفر از نمایندگی خریدم!احتمالا LBI بوده قیافش رو شبیه DLX کرده بودن1
چون مدل 84 DLX اینارو داره ، تو دفترچه اش هم نوشته!
همه پراید های انژکتوری تنظیم موتور دارن الا LBI!
DLX های مدل 89 به بعد هم سپرشون مشکی شد ، الانم فک نکنم تولید بشه.
چی بگم والا!جالبی مساله هم همینه. تو سند هم خورده بود دولوکس و صفر از نمایندگی خریدم!
کلا تو ایران هرکاری دلشون خواست میکنن. پراید یورو دو جای یورو چهار میدن هیدرولیک از رو ماشین بر نمیدارن؟!
حرفتون درسته دوست عزیز.چی بگم والا!
من براساس استاندارد و عرفش گفتم!
البته تو ایران همیشه استثنا وجود داره! :دی
ممنونDLX داشبوردش از این جدیداس
فرمونش هیدرولیکه
سپرش همرنگ بدنه است
تنظیم خودکار موتور داره
رینگش آلومینیومیه
اما LBI اینارو نداره.
واسه نشتی آب صندوق عقب نمیشه کاری کرد؟ نشتی در چه حده؟!تاييد
ولي بنظر من هم مثل ايشون نگيري بهتره چون بدفروشه و پشتش صرو صدا و مشكلات نشتي آب و..پيش مياد
سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن![]()