MyLGcookie
Registered User
نظر شخصی بنده رو مزدا 323 هست.
ماشینی بسیار با وقار و پرشتابی هست.
بتونی تیپ 5 بگیری که خیلی عالیه.
ماشینی بسیار با وقار و پرشتابی هست.
بتونی تیپ 5 بگیری که خیلی عالیه.
ماشین یه این نرمی شما با چی مقایسه کردین که میگین خشکه منکه هاچ بک دارم همچین چیزیو قبول ندارمعزیز وی۸ ماشین خشکی هست برای همین دنبال ورنا و ۳۲۳ هستم،کلا ۲۰۶ نرم نیست صندلی های عقبش از پیکان هم بدتره هم تنگه هم جای پا نداره،قیافه اش هم دیگه خیلی تکراری و خسته کننده هست
Sent from my Lumia 525 using Tapatalk
آقا ٢٠٦ اينجا برا خيليا حكم بنز دارهبا پراید با تندر ۹۰ با ۳۲۳ با ۴۰۵ با پرشیا ۲۰۶ از همه اینا خشک تره
شما روی ماشینتون تعصب دارید،هرچی هم من مثال بزنم و دلیل بیارم قبول نمی کنید
شما ها خوبیه هوای همو دارین باز منم بلدم آدم بیارم اینجا همتونو بکوبونه:general601: آقا پوریا من که هیچ کل ایران هم برای شما توضیح ندن توجیحای خودتون رو میارین:general307: این آقای دیگه که پرایت رو بهتر میدونه:general405: برید با لگناتون خوش باشین ما هم هستیمآقا ٢٠٦ اينجا برا خيليا حكم بنز داره
حرف بزني ميزننت
Sent from my iPhone using Tapatalk
توهم داريدا...شما ها خوبیه هوای همو دارین باز منم بلدم آدم بیارم اینجا همتونو بکوبونه:general601: آقا پوریا من که هیچ کل ایران هم برای شما توضیح ندن توجیحای خودتون رو میارین:general307: این آقای دیگه که پرایت رو بهتر میدونه:general405: برید با لگناتون خوش باشین ما هم هستیمموشکلی نیست اصلا زیر سایه غاغا:general707:
داداش گل منم دارم میگم لگن دارم سوار میشمتوهم داريدا...
هركي آدم آورد
ما لگن سوار شما ٢٠٦٦٦٦ سوار
پارک جلو پل ( یا پارکینگ) خلافه و شما خلافی انجام ندادی. به همین خاطر بنظر میرسه اون مقصره.دوستان یه سوال فوری دارم ربطی به تاپیک نداره اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم خودم هم تو شک ام .
الان میخواستم ماشین رو ببرم بیرون یه 206 جلو پارکینگمون پارک بود من هم دنده عقب رفتم ندیدمش زدم تو در عقبش
در عقبش رفت تو .هنوز صاحبش ندیده .
من مقصرام یا اون که دقیقا جلو اپارتمان ما پارک کرده جوری که باید چند بار عقب جلو کنی تا در بیای ؟؟؟ کوچمون 14متریه !!
کی مقصره ؟؟! ماشین خودم هیچی نشد
رو به روی در پارکینگمون .من عقب سمت راست رو نگا کردم ماشینی ندیدم 50% ماشین رو پل پارکینگ بود بقیش بیرون فرمون دادم به چپ که برخوردم به 206 .اصلا نقطه کور بود . سنسور دنده عقب هم تا بزخورد کردم تازه شروع کرد به صدا دادن چون کنج کنج بود ماشینش .پارک جلو پل ( یا پارکینگ) خلافه و شما خلافی انجام ندادی. به همین خاطر بنظر میرسه اون مقصره.
عذاب اینا نداره!رو به روی در پارکینگمون .من عقب سمت راست رو نگا کردم ماشینی ندیدم 50% ماشین رو پل پارکینگ بود بقیش بیرون فرمون دادم به چپ که برخوردم به 206 .اصلا نقطه کور بود . سنسور دنده عقب هم تا بزخورد کردم تازه شروع کرد به صدا دادن چون کنج کنج بود ماشینش .
الان ماشینش رو برده مثل این که من هم به هیچ کی نگفتم معلوم نیست مال کی بوده اما خودم عزاب وجدان دارم
واسه من پراید حکم بنز داره!آقا ٢٠٦ اينجا برا خيليا حكم بنز داره
حرف بزني ميزننت
ممنون دوستانعذاب اینا نداره!
سر پل نباید پارک کنی, الان تو کوره داهاتام دیگه سر پل کسی پارک نمیکنه! هرکی کرد حقش!
یادم مادرم آسم داشت داشت خفه میشد ار سرفه میخواستم ببرمش اورژانس یه احمقی گزاشته بود سر پل چیزی نمونده بود ماشینشو بزنم خورد کنم رد شم!
شعور خوب چیزیه که عده کمی دارن!