• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
نظر شخصی بنده رو مزدا 323 هست.
ماشینی بسیار با وقار و پرشتابی هست.
بتونی تیپ 5 بگیری که خیلی عالیه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من باشم تیپ 5 میگیرم از ورنا و پارس همه اینا بهتره.یا v8

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Y.a.s.h.a.r

Registered User
لایک‌ها
52
عزیز وی۸ ماشین خشکی هست برای همین دنبال ورنا و ۳۲۳ هستم،کلا ۲۰۶ نرم نیست صندلی های عقبش از پیکان هم بدتره هم تنگه هم جای پا نداره،قیافه اش هم دیگه خیلی تکراری و خسته کننده هست

Sent from my Lumia 525 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیز وی۸ ماشین خشکی هست برای همین دنبال ورنا و ۳۲۳ هستم،کلا ۲۰۶ نرم نیست صندلی های عقبش از پیکان هم بدتره هم تنگه هم جای پا نداره،قیافه اش هم دیگه خیلی تکراری و خسته کننده هست

Sent from my Lumia 525 using Tapatalk
ماشین یه این نرمی شما با چی مقایسه کردین که میگین خشکه منکه هاچ بک دارم همچین چیزیو قبول ندارم

Y.a.s.h.a.r

Registered User
لایک‌ها
52
با پراید با تندر ۹۰ با ۳۲۳ با ۴۰۵ با پرشیا ۲۰۶ از همه اینا خشک تره
شما روی ماشینتون تعصب دارید،هرچی هم من مثال بزنم و دلیل بیارم قبول نمی کنید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من حرفای شما رو اصلا قبول ندارم شما تعصب دارین که میگین از پرایت هم خشک تره من تو پارس هم نشستم میگم 206 اصلا یه چیز دیگس اهل تعریف الکی هم نیستم بدیای خود ش م داره ولی در مورد خشک بودن قبول ندارم اصلا

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
با پراید با تندر ۹۰ با ۳۲۳ با ۴۰۵ با پرشیا ۲۰۶ از همه اینا خشک تره
شما روی ماشینتون تعصب دارید،هرچی هم من مثال بزنم و دلیل بیارم قبول نمی کنید
آقا ٢٠٦ اينجا برا خيليا حكم بنز داره
حرف بزني ميزننت
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا ٢٠٦ اينجا برا خيليا حكم بنز داره
حرف بزني ميزننت
:)

شما ها خوبیه هوای همو دارین باز منم بلدم آدم بیارم اینجا همتونو بکوبونه:general601: آقا پوریا من که هیچ کل ایران هم برای شما توضیح ندن توجیحای خودتون رو میارین:general307: این آقای دیگه که پرایت رو بهتر میدونه:general405: برید با لگناتون خوش باشین ما هم هستیم:D موشکلی نیست اصلا زیر سایه غاغا:general707:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
البته ببخشبد من نمیدونستم شما ها عاشق صدای غار غار موتور و دست اندازا هستین بله در این مواد پرایت از همه بهترهههههههههههههههههه:general711:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما ها خوبیه هوای همو دارین باز منم بلدم آدم بیارم اینجا همتونو بکوبونه:general601: آقا پوریا من که هیچ کل ایران هم برای شما توضیح ندن توجیحای خودتون رو میارین:general307: این آقای دیگه که پرایت رو بهتر میدونه:general405: برید با لگناتون خوش باشین ما هم هستیم:D موشکلی نیست اصلا زیر سایه غاغا:general707:
توهم داريدا...
هركي آدم آورد :D
ما لگن سوار شما ٢٠٦٦٦٦ سوار
;)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
توهم داريدا...
هركي آدم آورد :D
ما لگن سوار شما ٢٠٦٦٦٦ سوار
;)

داداش گل منم دارم میگم لگن دارم سوار میشم:D الان هممون داریم در مورد لگنامون بحث های فنی میکنیم:general611::general705::general407::general407::general407::general407:

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
شده قضیه بچه مدرسه ای ها ک میزنن تو سر هم ک مداد من قشنگ تره. :-D

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان عزیز
هدف از ایجاد این موضوع

اظهار نظر آزاد توسط عزیزانی که :
1) با اتومبیلی با این نوع موتور رانندگی کردند و تجربه لازم دارند .
2) دوستانی که اطلاعات کامل و درستی در مورد موتور TU5 دارند .
3) علاقه مندانی که قصد دارند با طرح سوال،آشنایی بیشتری بدست بیارند .

لطفا از درج اطلاعات غلط و غیر واقعی و تعصبات بیجا ،یا مقایسه این موتور با موتور غیر همسان خودداری نمایید . (مقایسه با اتومبیلهایی در رنج قیمت صفر بین 30 تا 45 میلیون منطقی است)
.
.
در حال حاضر بعضی از مدلها و تیپ های :
206 صندوقدار ، پارس LX ، پژو SLX ، پژو 207 ، رانا ،206 هاچبک ، به این نوع موتور مجهز میباشند .

اطلاعات کلی :
موتور 16 سوپاپ با حجم 1587 سی سی ،با حداکثر توان بین 105 تا 110 اسب بخار،حداکثر گشتاور 142 نیوتن بر متر،نسبت تراکم 10.5 تا 11 و استاندارد آلایندگی یورو 4 .
جزء موتورهای تولید شده بعد از سال 2005

لطفا اطلاعات خود در مورد نحوه نگهداری و استفاده بهینه از این نوع موتور به اشتراک بگذارید .

سپاس به خاطر حمایت و همکاری دوستان .

دوستانی که در حال حاضر خودرویی با موتور TU5 دارند ، در مورد نوع روغن موتور مصرفی، شتاب موتور ، و... نظراتشون عنوان کنند .

موتور TU5 با سوخت بنزین و موتور TU5G به صورت دوگانه سوز (بنزین و گاز) روی محصولات ایران خودرو نصب شده است .

فایل های ضمیمه

• TU5.jpg
    TU5.jpg
    237.5 KB · نمایش ها: 10
Last edited by a moderator:

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان یه سوال فوری دارم ربطی به تاپیک نداره اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم خودم هم تو شک ام .

الان میخواستم ماشین رو ببرم بیرون یه 206 جلو پارکینگمون پارک بود من هم دنده عقب رفتم ندیدمش زدم تو در عقبش
در عقبش رفت تو .هنوز صاحبش ندیده .
من مقصرام یا اون که دقیقا جلو اپارتمان ما پارک کرده جوری که باید چند بار عقب جلو کنی تا در بیای ؟؟؟ کوچمون 14متریه !!
کی مقصره ؟؟! ماشین خودم هیچی نشد

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان یه سوال فوری دارم ربطی به تاپیک نداره اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم خودم هم تو شک ام .

الان میخواستم ماشین رو ببرم بیرون یه 206 جلو پارکینگمون پارک بود من هم دنده عقب رفتم ندیدمش زدم تو در عقبش
در عقبش رفت تو .هنوز صاحبش ندیده .
من مقصرام یا اون که دقیقا جلو اپارتمان ما پارک کرده جوری که باید چند بار عقب جلو کنی تا در بیای ؟؟؟ کوچمون 14متریه !!
کی مقصره ؟؟! ماشین خودم هیچی نشد
پارک جلو پل ( یا پارکینگ) خلافه و شما خلافی انجام ندادی. به همین خاطر بنظر میرسه اون مقصره.

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
پارک جلو پل ( یا پارکینگ) خلافه و شما خلافی انجام ندادی. به همین خاطر بنظر میرسه اون مقصره.
رو به روی در پارکینگمون .من عقب سمت راست رو نگا کردم ماشینی ندیدم 50% ماشین رو پل پارکینگ بود بقیش بیرون فرمون دادم به چپ که برخوردم به 206 .اصلا نقطه کور بود . سنسور دنده عقب هم تا بزخورد کردم تازه شروع کرد به صدا دادن چون کنج کنج بود ماشینش .

الان ماشینش رو برده مثل این که من هم به هیچ کی نگفتم معلوم نیست مال کی بوده اما خودم عزاب وجدان دارم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رو به روی در پارکینگمون .من عقب سمت راست رو نگا کردم ماشینی ندیدم 50% ماشین رو پل پارکینگ بود بقیش بیرون فرمون دادم به چپ که برخوردم به 206 .اصلا نقطه کور بود . سنسور دنده عقب هم تا بزخورد کردم تازه شروع کرد به صدا دادن چون کنج کنج بود ماشینش .

الان ماشینش رو برده مثل این که من هم به هیچ کی نگفتم معلوم نیست مال کی بوده اما خودم عزاب وجدان دارم
عذاب اینا نداره!
سر پل نباید پارک کنی, الان تو کوره داهاتام دیگه سر پل کسی پارک نمیکنه! هرکی کرد حقش!
یادم مادرم آسم داشت داشت خفه میشد ار سرفه میخواستم ببرمش اورژانس یه احمقی گزاشته بود سر پل چیزی نمونده بود ماشینشو بزنم خورد کنم رد شم!
شعورم خوب چیزیه که عده کمی دارن!

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
عذاب اینا نداره!
سر پل نباید پارک کنی, الان تو کوره داهاتام دیگه سر پل کسی پارک نمیکنه! هرکی کرد حقش!
یادم مادرم آسم داشت داشت خفه میشد ار سرفه میخواستم ببرمش اورژانس یه احمقی گزاشته بود سر پل چیزی نمونده بود ماشینشو بزنم خورد کنم رد شم!
شعور خوب چیزیه که عده کمی دارن!
ممنون دوستان
پس حق با من بوده .ماشینش رو به بدترین شکل ممکن پارک کرده بود .قبلش هم یه بار رفتم بیرون این پارک بود یکم جلوتر از پارکینگمون هم یه پراید بود 4 بار فرمون گرفتم تا از پارکینگ بیرون امدم .
سپر عقب گوشه ماشین خودم (پارس) هیچیش نشد.

ولی 206 فقط حیف اون رنگ البالویش .

بالا