• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید امپلی maxeeder mx-4

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
دوستان یکی از اشنایان بنده امپ فوق رو برای فروش داره که لینکشم در پایین تاپیک قرار میدم میخواستم بدونم امپلی خوبی هستش کیفیت صدا و قدرت خروجیش بالاست چون روش هم زده 6000 وات خدایی دریغ نکنید بره تو پاچمون قیمتش هم چقدر می ارزه به نظره شما تمیزه هم هست امپلی
پیشاپیش ممنون;)
http://www.maxeeder.com/Product.aspx?ProductID=157

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
چند بهت قیمت داده .. چقدر براش کار کرده ...
واس چه سالیه

مدین کجاست ..
جعبه داره

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
چند بهت قیمت داده .. چقدر براش کار کرده ...
واس چه سالیه

مدین کجاست ..
جعبه داره
بهم گفت 150 میدم بت رفیق فابریکمه با هم همکاریم جای طلب از کسی برداشته جعبه هم داره سالشم نمیدونم باید رو جبش باشه که الان دستم نیستش زیره خوده امپ زده:DESIGNED BY KOREA

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
http://www.radioomidvar.com/products/maxeeder_products/amp/آمپلی-فایر-mx-4.html

این لینک فارسیشه
دادا خدایی 150 میره تو پاچت..... 150 که پولی نی
قیمت خوب داره بهتمیده اگه سالمه ...
چون الان با این قیمت 2 کانالم بهتون نمیدن ...
چه برسه ب 4 کانال ...
بزار اساتید بیان نظر بدن ....
دادا خونه تستش کردم سالمه همه کانالاش صداش هم صافه نویز نداره حالا گفت 130 هم میدم بت:D چون من تونت زیادی چیزی در بارش ندیدم میگم

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
دادا خونه تستش کردم سالمه همه کانالاش صداش هم صافه نویز نداره حالا گفت 130 هم میدم بت:D چون من تونت زیادی چیزی در بارش ندیدم میگم
:D:D:D ب روح ااعتقاد داری...:D:D
ببین این مکسیدرارو رفیقم قدیمیشو داره اخ نگفته ... اونم کرع ای ه ولی جدیداش فک کنم چینه ...
کلا تو رنج خودش خوبه
خدایی 130 میخواد بده اینقدر حساسی من گفتم 200-300 تومنه...
الان دو کانالو 130 نمیدن مووووووومن .....
رفیقت با زبون بی زبونی داره میگه بیا ببر ببر ببر حالا استخاره کن شوما:p:p

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
:D:D:D ب روح ااعتقاد داری...:D:D
ببین این مکسیدرارو رفیقم قدیمیشو داره اخ نگفته ... اونم کرع ای ه ولی جدیداش فک کنم چینه ...
کلا تو رنج خودش خوبه
خدایی 130 میخواد بده اینقدر حساسی من گفتم 200-300 تومنه...
الان دو کانالو 130 نمیدن مووووووومن .....
رفیقت با زبون بی زبونی داره میگه بیا ببر ببر ببر حالا استخاره کن شوما:p:p
من چون دارم ماشین میگیرم اولش یزید گفت بیا اینو شیرینی ماشین ببر بعد زد زیرش گفت نه شیرینی گرونی میشه:general503: منم سریع ازش گرفتم الانم خونس :D
به روحم اعتقاد دارم خدایی مخصوصا این روحا:general304:

Rn Maleki

Registered User
لایک‌ها
42
نسبت به قیمتش خویه ولی قدیما میگفتن به مرور زمان باندا رو میسوزونه!!! اما یکی از دوستان 3 ساله مکسیدر استفاده میکنه هیچ مشکلی نداشته

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
همین امپ دودست کامپ منو ترکوند :general208::general208::general208::general208:

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
دوست عزیز این یه برند چینی ایرانی هستش و کاملا آشغال
یه ایرانی رفته تو چین چنین چیزی و سفارش اده کاملا چرت وپرت و به علت برقی که به باند میده و این برق هی بالا و پایین میشه اسپیکر دود میشه
قطعا داخلیش همه اشغال و خنده دار
باور کن که اگه به من 50 هم میداد بر نمی داشتم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
این امپا هیچکدوم تائیده ندارن و خروجیشون وات کلیپ میده که منظور وات و همراه برق به باندتون منتقل میکنه که باعث میشه بعد از مدتی تیوتر باندتون ضعیف بشه و در نهایت بسوزه و همچنین کوئل باندتون ضعیف میکنه
این امپا ارزش خرید ندارن مگه اینکه یکی تمام سیستم ماشینش متفرقه باشه براش مهم نباشه
من خودم به شخصه رفیقم بدون مشورت رفته بود یه امپ بوستر گرفته بود به من گفت نمیدونم چرا ولوم زیاد میکنم تو ماشین بوی سیم سوخته بود صندوق زد بالا دیدم امپش مزخرفه بوی سیم پیچای سابشو دراورده !
شما هم سیستمت ارزشی نداره و باند متفرقه استفاده میکنید ارزش داره 130 تومن بردارید ولی اگه سیستم خوب رو ماشین توصیه نمیشه از امپ متفرقه استفاده کنید
من خودم RCA مکسیدر بستم پخش که اومدم دربیارم بیرون RCA جدا کردم سرش کنده شد تو پخش موند کلا این برندا 1 با مصرفن:general707:

vvvsiavash

Registered User
لایک‌ها
17
امپ اشغالیه داداش ولی با این پول می ارزه تو ام که دونسته میخوای باش چند تا 718 و یه ساب وصل کنی خوبه براش

vvvsiavash

Registered User
لایک‌ها
17
اما داداش یکی از بهترین امپ هاست برای نابود کردن باند و ساب
بپرسی هرکس ساب یا باندش سوخته بااشه کار این امپ و چند رفیق دیگش پریمیر و بوستره با هم خیلی رفیق هستن

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
نسبت به قیمتش خویه ولی قدیما میگفتن به مرور زمان باندا رو میسوزونه!!! اما یکی از دوستان 3 ساله مکسیدر استفاده میکنه هیچ مشکلی نداشته
اما داداش یکی از بهترین امپ هاست برای نابود کردن باند و ساب
بپرسی هرکس ساب یا باندش سوخته بااشه کار این امپ و چند رفیق دیگش پریمیر و بوستره با هم خیلی رفیق هستن
امپ اشغالیه داداش ولی با این پول می ارزه تو ام که دونسته میخوای باش چند تا 718 و یه ساب وصل کنی خوبه براش
این امپا هیچکدوم تائیده ندارن و خروجیشون وات کلیپ میده که منظور وات و همراه برق به باندتون منتقل میکنه که باعث میشه بعد از مدتی تیوتر باندتون ضعیف بشه و در نهایت بسوزه و همچنین کوئل باندتون ضعیف میکنه
این امپا ارزش خرید ندارن مگه اینکه یکی تمام سیستم ماشینش متفرقه باشه براش مهم نباشه
من خودم به شخصه رفیقم بدون مشورت رفته بود یه امپ بوستر گرفته بود به من گفت نمیدونم چرا ولوم زیاد میکنم تو ماشین بوی سیم سوخته بود صندوق زد بالا دیدم امپش مزخرفه بوی سیم پیچای سابشو دراورده !
شما هم سیستمت ارزشی نداره و باند متفرقه استفاده میکنید ارزش داره 130 تومن بردارید ولی اگه سیستم خوب رو ماشین توصیه نمیشه از امپ متفرقه استفاده کنید
من خودم RCA مکسیدر بستم پخش که اومدم دربیارم بیرون RCA جدا کردم سرش کنده شد تو پخش موند کلا این برندا 1 با مصرفن:general707:
دوست عزیز این یه برند چینی ایرانی هستش و کاملا آشغال
یه ایرانی رفته تو چین چنین چیزی و سفارش اده کاملا چرت وپرت و به علت برقی که به باند میده و این برق هی بالا و پایین میشه اسپیکر دود میشه
قطعا داخلیش همه اشغال و خنده دار
باور کن که اگه به من 50 هم میداد بر نمی داشتم
همین امپ دودست کامپ منو ترکوند :general208::general208::general208::general208:
واییییییییییییییی دارم درست میخونم یعنی این دستگاه اینورتره(لاین دستگاه رو میگیره با کمک ولتاژ باندارو میلرزونه :general503:)یعنی هیکلی چوخ دی قدرتی یوخدی ولتاژی واردی:general304:

vvvsiavash

Registered User
لایک‌ها
17
اما قیمتش خوبه و می ارزه بزاری برای ساب

Rn Maleki

Registered User
لایک‌ها
42
اوه اوه! دوستان چه نظراتی دادن!!! فک میکردم فقط قدیما میگفتن این آمپ باند میسوزونه!!!

vvvsiavash

Registered User
لایک‌ها
17
مگه نمیسوزونه بخرش برای من قیمت را برام بفرست

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
اقا دیشب یه قیمتی داد وسوسه شدم خریدمش نتونستم به نفسم قلبه کنم حسه بز خریم گل کرد چه حسه خوبیه:general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711::general711:

بالا