اوه اوه... صاحابش اومد.یا خدا این خیابونی اومدددد خدا بخیر کنه نیومده شروع کرد چرت و پرت گفتن:general607:
در هر صورت کاسیاس بهترینه حالا درسته کلینشیتش تا دیقه 88 نموند ولای رکورد بوفون و بقیرو زد.موافقم
حیف شد
اگه فقط 40 دقیقه دیرتر گل اولو میخورد رکورد والتر زنگا رو تو بسته نگاه داشتن دروازه میزدو اول میشد از این نظر تو تاریخ
فراموش نکنیم که اسپانیا پیرترین تیم جام جهانی رو داره
تقصیر کاسیاس نیس
آره پنج و نیمهجدی ساحل عاج ژاپن 5نیم صبح ــــــــــــــــ؟
ورزش 3زده 5نیم!
چجوری میگم؟ خیلی ساده با نگاهی به عملکرد دیشبش نه عملکرد کل دوران فوتبالی و سن ایکر بودنش...ضمنا من خودم رئالیم ولی تعصب بیجا ندارم..وقتی بد بوده نمیشه بگم خوب کار کرد یه دلیل بزرگشم فیکس نبودن این فصلش بود.خداوکیلی چجوری شما همچین نظری میدی؟؟
اون بوفون که که 100 ساله عفت کرده میگه میخوان تا 2018 بازی کنم حالا بهترین دروازه بان فعلی دنیا نمیتونه بازی بکنه اونم فقط یک دروازه بان نیست کاپیتان تیم و بهترین توی دنیا.
بازی های کمش تو لیگ یکی از دلابلشه ولی در کل جز یک گل بقیش همش تقصر دفاع بود.چجوری میگم؟ خیلی ساده با نگاهی به عملکرد دیشبش نه عملکرد کل دوران فوتبالی و سن ایکر بودنش...ضمنا من خودم رئالیم ولی تعصب بیجا ندارم..وقتی بد بوده نمیشه بگم خوب کار کرد یه دلیل بزرگشم فیکس نبودن این فصلش بود.
Sent from my GT-I9300
اون گل رو مقصر 100% فقط خودش بود یکی دوتا دیگه رو هم خروج اشتباه داشت..بازی بد فینال CLش رو تکرار کرد.بازی های کمش تو لیگ یکی از دلابلشه ولی در کل جز یک گل بقیش همش تقصر دفاع بود.
آقایون لطفن بگین این برنامه 2014 درباره جایزه دادن به نظر شما دروغ نمیگن از این لحاظ که به بالاترین رتبه ها خودرو میدن که از نظر من دروغه چون اومدیم و 20 نفر هم امتیاز بودن یعنی به 20 تاشون خودرو میدن من که باور نمیکنم یه جورایی
من شنیدم که گفتن اگه 21 نفر هم اول شدن به همه خودرو میدنخوب اون موقع بین 20 نفر قرعه کشی می کنن دیگه.. مشکلی نداره که
من شنیدم که گفتن اگه 21 نفر هم اول شدن به همه خودرو میدن
شاید اشتباه شنیدم ( خب بگذریم.)
حالا یکی که واقعا توی فوتبال فنی هست بگه
اروگوئه - کاستاریکا
چند چند میشن؟
همراه با دلیل
من امتیازم 22 هست رتبم 263.965راستش من که اس ام اس دادم چهار هیچ اروگوئه
دوستان رتبشون تو پیش بینی نتایج چه جوریه من که تاالان 87000 هستم![]()