• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
نیجریه تیم فوق العاده ای هست حتی به نظر کمتر ازآرژانتین نیست اگه یه مساوی هم بگیریم خیلی خوب هست

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
عجب تیترای باحالی:general106:
640x500x3.jpg.pagespeed.ic.jI8srEFa0N.jpg

640x500x4.jpg.pagespeed.ic.vLfVwjrBQA.jpg

640x500x5.jpg.pagespeed.ic.OCY7A3HM-4.jpg

640x500x8.jpg.pagespeed.ic.6xNHOrbINJ.jpg

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
نیجریه از ساحل عاج خیلی قوی تره
ژاپن هم از ایران خیلی قوی تره
حالا نتیجه گیری اخلاقی با شما :general410:
امیدوارم آبروریزی نشه فقط:general509:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کاستاریکا از ایران ضعیف تره ...
اروگوئه هم از ایران قوی تره ...

بازم نتیجه گیری با خودتون ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امشب مگه قراره بارون بیاددد؟؟؟ زمین خیس و بارونی من و یاد بازی با ازبکستان میندازه :((((( ، اگر این بازی رو ببریم یا حتی مساوی کنیم ، امید هست که جلو آرژانتین و بوسنی خوب بازی کنیم ولی اگر خدایی نکرده ببازیم به نظر من دیگه تمومه...
بازی دیشب هم نشون داد که بوسنی تیم خوبیه چون هر تیمی ( مخصوصا اگر ایران بود ) تو دقیق 1-2 بازی گل به خودی میزد کاملا روحیش رو میباخت اما بوسنی...

در مورد آرژانتین هم به نظر من زیاد دستش رو رو نکرد واسه بازی های بعد وگرنه تیم قدرتمند و قوی هستش ، امیدوارم ایران بیشتر از 3 تا از آرژانتین نخوره... هر چند وقتی قهرمان جهان و اروپا و گران ترین تیم میاد 5 تا میخوره نباید انظار زیادی از ایران داشت :دی

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
ارژانتین دفاعش افتضاحه اگه بتونیم از زیر رگبار فشار حملات ارژانتین خارج بشیم تو تک حمله ها رو حرکات انفجاری قوچان نژان یا جهانبخش می تونیم به گل برسیم البته اگه بتونیم به خاطر حملات ارژانتین از نیمه جلوتر بریم

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر امروز هوا بارونی باشه که احتمالا هست فکر میکنم بیشتر به ضرر نیجریه باشه تا ایران..

1402906129.jpg

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شک نکن ساحل عاج قویتره،اونم با اختلاف قوی تره...;)
دروازه بان هنوزم معلوم نیست؟؟؟:general509:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دروازبان نیجریه یکی از بهترین دروازبان های جهان هست برعکس ما اگه روی کاغذ بررسی کنیم نیجریه از هر نظر قوی تر هست حتی به نظر من میتونه آرژانتین شکست بده به هر حالا اگه ما این بازی ببازیم دیگز شانسی برای صعود نداریم چون احتمالا بازی با آرژانتین هم واگذار میکنیم بنابر این این بازی مهمترین بازی برای ما هست اگه خلعت بری بود میشید از تکنیک و بازی سازیش استفاده کرد اما الان بازیکنی در تیم وجود نداره که جای خلعت بری پر کنه این یعنی اینکه فرصت گل زنی برای تیم ما کم شده

• Like
Reactions: usl

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اگر امروز هوا بارونی باشه که احتمالا هست فکر میکنم بیشتر به ضرر نیجریه باشه تا ایران..

1402906129.jpg

مطمئناً نیجریه خیلی بیشتر از ایران به بازی زیر بارون عادت داره.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دروازبان نیجریه یکی از بهترین دروازبان های جهان هست برعکس ما اگه روی کاغذ بررسی کنیم نیجریه از هر نظر قوی تر هست حتی به نظر من میتونه آرژانتین شکست بده به هر حالا اگه ما این بازی ببازیم دیگز شانسی برای صعود نداریم چون احتمالا بازی با آرژانتین هم واگذار میکنیم بنابر این این بازی مهمترین بازی برای ما هست اگه خلعت بری بود میشید از تکنیک و بازی سازیش استفاده کرد اما الان بازیکنی در تیم وجود نداره که جای خلعت بری پر کنه این یعنی اینکه فرصت گل زنی برای تیم ما کم شده
دیگه اینقدر بزرگش نکین خواهشآ،نیجریه واسه 3 امتیاز چشمش فقط به این بازیه و جلو آرژانتین که هیچ جلو بوسنی هم تیمی دست و پا بسته میشه...
ساحل عاج تنها تیم قوی آفریقایی هست و بعد اونم من غنا رو میدونم...
نیجریه هم تفاوت زیادی با ایران نداره و اگه تو دفاع و دروازه سوتی وحشتناک ندیم میشه به امتیاز گرفتن ازشون امیدوار بود...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دیگه اینقدر بزرگش نکین خواهشآ،نیجریه واسه 3 امتیاز چشمش فقط به این بازیه و جلو آرژانتین که هیچ جلو بوسنی هم تیمی دست و پا بسته میشه...
ساحل عاج تنها تیم قوی آفریقایی هست و بعد اونم من غنا رو میدونم...
نیجریه هم تفاوت زیادی با ایران نداره و اگه تو دفاع و دروازه سوتی وحشتناک ندیم میشه به امتیاز گرفتن ازشون امیدوار بود...
بزرگش نمیکنم حقیقت میگم دیگه نیجریه از هر نظر بهتر هست اما من دیشب از آرژانتین چیز خاصی ندیدم

hamedhph

Registered User
لایک‌ها
26
ایدوارم امشب ایران جزء تیم های شگفتی ساز باشه. توپ فوتبال گرده هر چیزی امکان پذیره. به امید موفقیت تیم ایران.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
بزرگش نمیکنم حقیقت میگم دیگه نیجریه از هر نظر بهتر هست اما من دیشب از آرژانتین چیز خاصی ندیدم
منم نگفتم از ایران ضعیف تره و میدونم از هر نظر بهتر از ماست ولی خب دیگه قابل مقایسه با آرژانتین نیست،بهترین تیم آفریقا هم نیست...;)
درسته از ایران قوی تره ولی با تفکرات کیروش و ندادن سوتی بزرگ میشه به امتیاز گرفتن امید داشت...:)
بازی بوسنی نیجریه هم خیلی چیزا رو مشخص میکنه و به احتمال خیلی قوی بوسنی برندس...
آرژانتینم نیازی نبود به آب و آتیش بزنه و نیروشو گذاشته واسه دور بعدی...
اینم بگم به نظر من بردن نیجریه اصلا شگفتی محسوب نمیشه!!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خیلی از سایتهای خارجی مثل sbnation پیش بینی کردن که ایران-نیجریه اولین بازی بد و خسته کننده جام خواهد بود!همچنین این سایت اشاره کرده که به احتمال زیاد ایران دفاعی ترین تیم جام باشه.بازی رو هم که پیش بینی کرده 0-0.
والا ما که به همینشم راضییم!!!خخخ:D

Captive

لایک‌ها
16,665
پليس کوريتيبا به حالت آماده باش درآمد

براي برگزاري ديدار ايران و نيجريه پليس شهر کوريتيباي برزيل به حالت آماده باش درآمده است.

درحالي که فقط چند ساعت به ديدار ايران و نيجريه باقي مانده پليس شهر کوريتيبا به منظور امنيت در اين شهر به حالت آماده باش درآمده و تمام خيابان‌هاي منتهي به ورزشگاه بايکسادا بسته شده است.

به نقل از فارس، گفته مي‌شود حدود 5 هزار ايراني از تيم ملي کشورمان در ديدار با نيجريه حمايت خواهند کرد و تا به اين لحظه شرايط ايراني‌ها بهتر از همتايان نيجريه‌ است.

* از ساعت 8 صبح امروز به وقت برزيل درهاي ورزشگاه باز شده و تماشاگران مي‌توانند پس از عبور از گيت‌هاي پيش‌بيني شده به سکوهاي ورزشگاه بروند.

* نکته قابل توجه ازدحامي است که براي ورود به ورزشگاه در مقابل گيت‌ها ايجاد شده است. در اين بين بيشتر تماشاگران ايراني با لباس و پرچم کشورمان حضور دارند.

* برخي از کارمندان سازمان‌ها و ادارات شهر کوريتيبا براي ديدار به ورزشگاه دعوت شدند و قرار است با يونيفرم‌هاي مخصوص اين ديدار را از نزديک تماشا کنند. البته اين کار بيشتر از اين لحاظ انجام مي‌شود که ورزشگاه خالي نمانده و مملو از تماشاگر جلوه داده شود.

* مردم شهر کوريتيبا به خاطر همزبان بودن با سرمربي پرتغالي تيم ملي بيشتر طرفدار تيم ملي کشورمان هستند.

* در حال حاضر در مقابل در هتلي که تيم ملي کشورمان در آن استقرار دارد ازدحام شديدي از هواداران ايراني به وجود آمده و مسئولان در حال توزيع لباس تيم ملي و پرچم‌هاي کشورمان در بين آنها هستند.

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

* در حال حاضر در مقابل در هتلي که تيم ملي کشورمان در آن استقرار دارد ازدحام شديدي از هواداران ايراني به وجود آمده و مسئولان در حال توزيع لباس تيم ملي و پرچم‌هاي کشورمان در بين آنها هستند.
اولش میگفتن بودجه نداریم کسی حق نداره بعد بازی لباس عوض کنه الان لباس و پرچم خودشون خیرات میکنن
نمیگم کنین بکنین
ولی منگلا چرا دستی دستی برا خودتون حاشیه میسازید که پول نداریم لباس برای تیم ملی بگیریم شما حالتون خوش نیس!

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
چیزی که تو تیم آرژانتین عجیبه و تو جام قبل هم مشهود بود اینه که بازیکن های هجومی شون اصلا به خودشون زحمت نمی دن تو کار دفاع تیمی شرکت کنن. یعنی زمانی که توپ دست شون نیست می شن یه تیم شش هفت نفره!!
واسه همین بوسنی وقتی توپ دستش بود خیلی راحت بازیسازی می کرد. گلی هم که آرژانتین خورد واقعا یه گل مبتدیانه بود. حتی وقتی هم که بازی 2 بر 1 شد باز هم شاهد دفاع تیمی از آرژانتین نبودیم.

بالا