کاستاریکا از ایران ضعیف تره ...نیجریه از ساحل عاج خیلی قوی تره
ژاپن هم از ایران خیلی قوی تره
حالا نتیجه گیری اخلاقی با شما :general410:
امیدوارم آبروریزی نشه فقط:general509:
شک نکن ساحل عاج قویتره،اونم با اختلاف قوی تره...نیجریه از ساحل عاج خیلی قوی تره
ژاپن هم از ایران خیلی قوی تره
حالا نتیجه گیری اخلاقی با شما :general410:
امیدوارم آبروریزی نشه فقط:general509:
اگر امروز هوا بارونی باشه که احتمالا هست فکر میکنم بیشتر به ضرر نیجریه باشه تا ایران..
![]()
دیگه اینقدر بزرگش نکین خواهشآ،نیجریه واسه 3 امتیاز چشمش فقط به این بازیه و جلو آرژانتین که هیچ جلو بوسنی هم تیمی دست و پا بسته میشه...دروازبان نیجریه یکی از بهترین دروازبان های جهان هست برعکس ما اگه روی کاغذ بررسی کنیم نیجریه از هر نظر قوی تر هست حتی به نظر من میتونه آرژانتین شکست بده به هر حالا اگه ما این بازی ببازیم دیگز شانسی برای صعود نداریم چون احتمالا بازی با آرژانتین هم واگذار میکنیم بنابر این این بازی مهمترین بازی برای ما هست اگه خلعت بری بود میشید از تکنیک و بازی سازیش استفاده کرد اما الان بازیکنی در تیم وجود نداره که جای خلعت بری پر کنه این یعنی اینکه فرصت گل زنی برای تیم ما کم شده
بزرگش نمیکنم حقیقت میگم دیگه نیجریه از هر نظر بهتر هست اما من دیشب از آرژانتین چیز خاصی ندیدمدیگه اینقدر بزرگش نکین خواهشآ،نیجریه واسه 3 امتیاز چشمش فقط به این بازیه و جلو آرژانتین که هیچ جلو بوسنی هم تیمی دست و پا بسته میشه...
ساحل عاج تنها تیم قوی آفریقایی هست و بعد اونم من غنا رو میدونم...
نیجریه هم تفاوت زیادی با ایران نداره و اگه تو دفاع و دروازه سوتی وحشتناک ندیم میشه به امتیاز گرفتن ازشون امیدوار بود...
منم نگفتم از ایران ضعیف تره و میدونم از هر نظر بهتر از ماست ولی خب دیگه قابل مقایسه با آرژانتین نیست،بهترین تیم آفریقا هم نیست...بزرگش نمیکنم حقیقت میگم دیگه نیجریه از هر نظر بهتر هست اما من دیشب از آرژانتین چیز خاصی ندیدم
اولش میگفتن بودجه نداریم کسی حق نداره بعد بازی لباس عوض کنه الان لباس و پرچم خودشون خیرات میکنن
* در حال حاضر در مقابل در هتلي که تيم ملي کشورمان در آن استقرار دارد ازدحام شديدي از هواداران ايراني به وجود آمده و مسئولان در حال توزيع لباس تيم ملي و پرچمهاي کشورمان در بين آنها هستند.
چیزی که تو تیم آرژانتین عجیبه و تو جام قبل هم مشهود بود اینه که بازیکن های هجومی شون اصلا به خودشون زحمت نمی دن تو کار دفاع تیمی شرکت کنن. یعنی زمانی که توپ دست شون نیست می شن یه تیم شش هفت نفره!!بزرگش نمیکنم حقیقت میگم دیگه نیجریه از هر نظر بهتر هست اما من دیشب از آرژانتین چیز خاصی ندیدم