• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش كامپاننت KICKER

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود !

اين كامپاننت رو دقيقاً من دو ماه پيش از اقا سياوش PCTBZ خان خريدم !
قرار بود يكسال گارانتي داشته باشه ، كه متاسفانه شركتي كه اين رو گارانتي كرده با تحقيقات متوجه شدم چند ساله ديگه محصولات كيكر رو نمياره و اين جنس فاقد گارانتيه و كارت گارانتيش يه بامبول بازيه كه آقا سياوش به ظاهر محترم برا ما مهر و امضاء كرده (‌ از اين كارت گارانتي الكي ها كه همه مغازه دارها دارند )
آخر سر هم شماره يكي از دوستانشون رو ميدن تو تبريز كه يه شماره ايرانسله و ما نفهميديم چي گفت فقط فهميديم گفت اقا شامل گارانتي نميشه ! به چه دليل ؟ به دليل اينكه نميشه ! ( مثلاً شماره نمايندگي كيكر بود :‌دي )
بگذريم . . .
كامپاننت فقط يكي از ووفرهاش مثل اينكه سيم پيچش ايراد پيدا كرده و پ خ پ خ ميكنه ، شما فرض رو بر اين بگيريد كه كلاً يكي از ووفرها خرابه
اين نكته هم از قلم نيوفته كه وقتي كامپاننت رو ما باز كرديم يه سري سيم ميم اضافي به سرسيمها بود كه آقا سياوش فرمودند دست دوم نيست و فقط تست شده !!!!
در كل صداي قابل قبولي داره من اين رو روي ماشين همسرم بستم ( بدون آمپلي ) و ايشون هم زياد تو كار صداي بالا نيست ، نميدونم چرا اين ايراد براش پيش اومد !

قيمت : 165 مقطوع
زير اين قيمت قرار باشه بفروشم ميندازمش بيرون

iran98

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
وقت بخیر
مدل دقیقش چیه ؟

خودتون تعمیر کردین ؟
راستش من هم باند از ایشون گرفتم بدون آمپلی استفاده میکردم نه فشاری نه چیزی ! پ خ پخ پخ اوفتاد تو سداش ! الکی الکی ! باند آک !
خلاصه بعد از مدتی الان درست شد خود به خود

Rn Maleki

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان به احتمال زیاد اون پخ پخی که میگین مال براده های آهنه یا چیزای دیگه که رفتن داخل باند!!! باندا رو باز کنید و ب صورت برعکس قرار بدید و بذارید یکی دو ساعت با ولوم پایین کار کنن.صداش خوب میشه

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
چطوری جناب کامیاب
دوستان ایشون ادم بسیار خوبیه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز کامپوننت باید حتما به امپ وصل کنی به خاطر کراسش در غیر اینصورت کوئلش ضعیف میشه

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
کامپوننت حتما باید به آمپلی وصل بشه خروجی پخش 18 ار ام اس هستش بعضی از پخشها هم 22 ار ام اس در واقع بدون امپلی وصل کردن کار صحیح نیست. این کامپوننت هم که دوستمون داره من به صورت اکبند به ایشون دادم. نسبت به قیمتش ارزشمند هستش. مهر کردن برگ گارانتی تو خرید و فروش کوچکترین ارزشی نداره و ما فقط فروشنده هستیم و به هیچ عنوان مسئولیت گارانتی به عهده ما نیست و هیچ تضمینی از بابت اینکه جنسی رو فروختیم به کسی باید خدماتشو بدیم هم نمیدم چون برگ گارانتی داره و متوجه ما نمیشه مگر اینکه 15 % اضافه هزینه گارانتی دریافت کنیم و خودمون گارانتیش کنیم. 99% شرکتها هم از گارانتی سر باز میزنن مگر تو اجناس رده بالا. این همه آلپاین خرید و فروش میشه بدون اینکه برگ گارانتی تاریخ بخوره.

Last edited:

alishelbi

Registered User
لایک‌ها
86
این مدل اکبندش چنده?

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
کیکر محصولات رده پاینش وارد میشه با گارانتی لیبل گارانتی هم روش نوشته کیکر حالا شرکت جوابگو هست یا نیست که من مقصر نیستم آکبند این کامپوننت هم 260 تومانه به تعداد هم موجود هستش تو شرکتی که همین لیبل رو داره و لیبیلش هم دقیقا همون شماره تلفن های شرکت هرتز رو زده حالا ایراد من چیه نمیدونم. این دوستمون هم واقعا پسر خوبی و من بهش حق میدم ازم ناراحت بشه

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام
وقت بخیر
مدل دقیقش چیه ؟

خودتون تعمیر کردین ؟
راستش من هم باند از ایشون گرفتم بدون آمپلی استفاده میکردم نه فشاری نه چیزی ! پ خ پخ پخ اوفتاد تو سداش ! الکی الکی ! باند آک !
خلاصه بعد از مدتی الان درست شد خود به خود
سلام KICKER CSS69
نه تعمير نكردم ، ولي اگه كسي نخره شايد اين روزا بدمش جايي واسه تعمير . . .
دوستان به احتمال زیاد اون پخ پخی که میگین مال براده های آهنه یا چیزای دیگه که رفتن داخل باند!!! باندا رو باز کنید و ب صورت برعکس قرار بدید و بذارید یکی دو ساعت با ولوم پایین کار کنن.صداش خوب میشه
داداش اينو سياوش خان هم فرمودند من باز كردم قشنگ تميز كردم و بستم ، متاسفانه حل نشد

چطوری جناب کامیاب
دوستان ایشون ادم بسیار خوبیه
مخلصم كيوان خان ، شما لطف داري دادا . . .

عزیز کامپوننت باید حتما به امپ وصل کنی به خاطر کراسش در غیر اینصورت کوئلش ضعیف میشه
داداش اصلاً هيچوقت صداش اون قدر بالا نميره كه بخواد فشاري بهش وارد شده باشه ، واسه همين من آمپلي بهش وصل نكردم
کامپوننت حتما باید به آمپلی وصل بشه خروجی پخش 18 ار ام اس هستش بعضی از پخشها هم 22 ار ام اس در واقع بدون امپلی وصل کردن کار صحیح نیست. این کامپوننت هم که دوستمون داره من به صورت اکبند به ایشون دادم. نسبت به قیمتش ارزشمند هستش. مهر کردن برگ گارانتی تو خرید و فروش کوچکترین ارزشی نداره و ما فقط فروشنده هستیم و به هیچ عنوان مسئولیت گارانتی به عهده ما نیست و هیچ تضمینی از بابت اینکه جنسی رو فروختیم به کسی باید خدماتشو بدیم هم نمیدم چون برگ گارانتی داره و متوجه ما نمیشه مگر اینکه 15 % اضافه هزینه گارانتی دریافت کنیم و خودمون گارانتیش کنیم. 99% شرکتها هم از گارانتی سر باز میزنن مگر تو اجناس رده بالا. این همه آلپاین خرید و فروش میشه بدون اینکه برگ گارانتی تاریخ بخوره.
مسئوليت گارانتي من نگفتم با شما باشه برادر من ، اين هزار بار
من به شركتي كه شما كارتش رو مهر كردي و به من دادي زنگ زدم ميگه سه ساله ما ديگه محصولات كيكر رو پشتيباني نمي كنيم ، اين كارت رو مغازه دار از خودش داده به شما !!!
این مدل اکبندش چنده?
حدود 260 تومان

مسعود پژوم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
محصولات کیکر از سال 1394 به صورت کامل و اورجینال توسط شرکت پردیس الکترونیک پایا (شرکت سونی)وارد میشود . کلیه محصولات دارای گارانتی میباشد گارانتی محصولات به مدت یک سال و بدون چون و چرا است و البته روی تمام گارانتی ها شماره پیامک موجوده و اصلا شماره تلفن ندارد نمونه گارانتی در پیوست موجود میباشد
آقای سیاوش پاکدل احتمالا قبل از سال 1394 این محصول را خریداری نموده و محصول فوق دارای شرکت و گارانتی معتبری نبوده ولی شما دوست عزیز بخاطر برند کیکر و دوستی و حسن همکاری بنده با آقا سیاوش اسپیکرشما خارج از گارانتی توسط کارشناسان شرکت تعمیر و حتی تعویض میشود
انشالا راه حلی باشد برای رفع سوتفاهم
IMG_1432988506998_V.jpg

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
بنده حاضرم هزینه تعمیر این کامپ رو که دوست عزیز از جیب خودش پرداخت کرده رو بهشون بدم. جناب کامیاب تا اونجا که میدونم شما اینو تعمیر کردید هزینه تعمیر شما چقدر بوده بگید من یه حسابتون واریز کنم. بنده بارها گفتم این کامپ رو من از یکی یه تعدادی گرفته بودم و از شانس شما چنین شد گارانتی ولی هزیته که پرداخت کردی به خاطر موردی که داشته بهت میدم دوست عزیز تماس بگیر برا هماهنگی من در خدمت شما هستم همه جوره. مشکل شما قابل حل هستش فقط بدون عصبانیت و دلخوری. منتظر هستم افای کامیاب

بالا