cinemaamooz
همکار بازنشسته
بسیار هم خوبه. اگه مثل آدم شادی کنیم به جهان نشون می دیم که ما شادیممساوي هم شد جون عمتون نريزيد بيرون پايكوبي زشته تو جهان نشون بده !!!
بسیار هم خوبه. اگه مثل آدم شادی کنیم به جهان نشون می دیم که ما شادیممساوي هم شد جون عمتون نريزيد بيرون پايكوبي زشته تو جهان نشون بده !!!
داداش تمام بازیها رو کانال trt-1HD که روی ترک ست هست نشون میده''با کیفیت فوق العاده و بی نظیر'''رایگان هست'''اگه میتونی از اونجا ببین''من تمام بازیها رو از اونجا دیدم تا حالا''الانم دارم بازی ایران و آرژانتینو میبینم'''خوش باشی''دوستان نگفتيد شبكه ماهوازه غير كارتي (رايگان) هم بازي هست كه بازي رو نشون بده؟ الان شروع ميشه!
دوستان نگفتيد شبكه ماهوازه غير كارتي (رايگان) هم بازي هست كه بازي رو نشون بده؟ الان شروع ميشه!
اتفاقا من اعتراض كردم اينم زد!!!خخخآقا این یارو اسمش چیه فکر کنم سمت سرپرستی تیم ملی رو داره
این بازی با نیجیریه یه من ریش نداشت؟!
دوست من یکم انتظارت از ایران رتبه ی 43 جهان زیاده در مقابل آرژانتین رتبه ی 5 جهانهرکی هر پستی دلش یخواد میده.به کسیم ربطی نداره.
دوس نداری نخون.
بازی به این افتضاحی حالا زر مفت ملت رو هم باید تحمل کنیم.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
روي هاتبزد شبكه رايگان نيست؟داداش تمام بازیها رو کانال trt-1HD که روی ترک ست هست نشون میده''با کیفیت فوق العاده و بی نظیر'''رایگان هست'''اگه میتونی از اونجا ببین''من تمام بازیها رو از اونجا دیدم تا حالا''الانم دارم بازی ایران و آرژانتینو میبینم'''خوش باشی''
Sent from my K00E using Tapatalk