• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بنظرتون از پاپ آپ بیشتر میشه در آورد یا سیستم های همکاری در فروش؟
یوزرها راست میگن پاپ آپ خیلی رو اعصابه ولی چاره چیه:general208:
الان من از ترس باز شدن پاپ آپ اول یه جای خالی پیدا میکنم و کلیک میکنم تا صفحه ها باز بشن و اون ها رو ببندم بعد ببینم تو اون سایت چی هست ! اصلا وضع طوری شده که تو سایت خودم هم میترسم کلیک کنم و یهو پاپ آپ باز بشه :دی
این رو گفتم که شاید از همکاری در فروش نشه اندازه پاپ آپ درآمد کسب کرد ولی خیالت راحت هست که باعث فرار بازدید کننده ها نمیشی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
جناب @miladgraph بیش از حد سخت گیری نمی کنید ؟
بحث ما مربوط به اینترنت رایتل بود ...
خیر عزیز ... بحث درباره اینترنت بود مشکلی نبود از اینترنت ایرانسل شروع شد به جاهای باریک کشید مثل این که رایتل دزده و ...اینجا ایرانه و ...
که به هیچ وجه صورت خوشی نداره در ضمن بخش های مربوطه برای بحث در رابطه با چنین مواردی وجود داره ...
پ ن : لطفا چنین مواردی رو از طریق پ.خ مطرح کنید تا دلیلش رو براتون واضح بیان کنم ...
با تشکر

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
فروختن جایگاه بنری بسته به هنر خودتون داره میتونید تو بخش خدمات وبمستری تایپک بزنید و با قیمت مناسب تر بفروشید ...
خواهشا مباحث اینچنینی رو این بخش مطرح نکنید ...
بخش موبایل و ... جایگاه مناسب برای اینچنین پست ها و بحث هاست ...
من یه تاپیک زدم اینجا لینک دادم که بیان اونجا بحث کنیم نمیدونم چی شد اینجا بحث ادامه پیدا کردی :دی ولی نتیجه اش این بود که مشخص شد اگه ما وبمسترهای ایرانی نصف شرایط وبمسترهای خارجی رو داشتیم الان برای خودمون غول هایی بودیم!!!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
الان من از ترس باز شدن پاپ آپ اول یه جای خالی پیدا میکنم و کلیک میکنم تا صفحه ها باز بشن و اون ها رو ببندم بعد ببینم تو اون سایت چی هست ! اصلا وضع طوری شده که تو سایت خودم هم میترسم کلیک کنم و یهو پاپ آپ باز بشه :دی
این رو گفتم که شاید از همکاری در فروش نشه اندازه پاپ آپ درآمد کسب کرد ولی خیالت راحت هست که باعث فرار بازدید کننده ها نمیشی
جدیدا سرعت عمل ام تو بستن پاپ آپ زیاد شده :general711:
تا باز نشده، سریع میکوبونمش زمین :general304:

پ.ن: نمیدونم جدیدا چیکار کردن. وقتی میخوای پاپ آپ رو ببندی، اجازه میخواد :general710:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
چرا این اد بلاک پلاس روی فایرفاکس پاپ آپ ها را فیلتر نمیکنه!؟ چکار کنیم پاپ آپ باز نشه؟
هنر نزد ایرانیان است و بس :general710:
هر روز کد گذاری رو عوض میکنن :general609:

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
جدیدا سرعت عمل ام تو بستن پاپ آپ زیاد شده :general711:
تا باز نشده، سریع میکوبونمش زمین :general304:

پ.ن: نمیدونم جدیدا چیکار کردن. وقتی میخوای پاپ آپ رو ببندی، اجازه میخواد :general710:
به نظر من نون پاپ آپ خوردن نداره ...
یه سوالی یه مدته ذهنم رو مشغول کرده که آیا فقط ایرانی ها از پاپ آپ سواستفاده جنسی می کنند و شورش رو در آوردن (کره گرفتن از آب) یا خارجی ها هم این کار رو می کنند و اصلا اونا استارت این کار رو زدند ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یه سوالی یه مدته ذهنم رو مشغول کرده که آیا فقط ایرانی ها از پاپ آپ سواستفاده جنسی می کنند و شورش رو در آوردن (کره گرفتن از آب) یا خارجی ها هم این کار رو می کنند و اصلا اونا استارت این کار رو زدند ؟
در رابطه با حلال و حروم بودنش نمیتونم نظری بدم ...
ولی باز شدن پاپ آپ رو تو سایت های خارجی هم دیدم ولی فک نکنم به این شکلی باشه که تو ایران رواج داره ...
فکر میکنم تبادل پاپ آپ یا ... رو انجام میدن ...

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
فعلا پاپ آپ تو اوج هست :|

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نزدیک 2 ماهه پاپ آپو برداشتم , فروش که افتضاح پیج ویو +4. بحثش قدیمیه و نتیجه ای نمیشه ازش گرفت ولی همینی که هست :دی
فیسنما با حرکت موس پاپ آپ باز میکنه فکر کنم :|

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
نزدیک 2 ماهه پاپ آپو برداشتم , فروش که افتضاح پیج ویو +4. بحثش قدیمیه و نتیجه ای نمیشه ازش گرفت ولی همینی که هست :دی
فیسنما با حرکت موس پاپ آپ باز میکنه فکر کنم :|
نه باوو
دیگه در اون حد ام پیشرفت نکردن :rolleyes:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نمیشه اینجوری گفت ... اتفاقا دیشب داشتم در رابطه با همین مسئله با یکی از دوستان حرف میزدم ...
اگه هدف سایت از همون ابتدا کسب درآمد نباشه و بتونه برا سایت تو آینده بلند مدت برنامه ریزی کنه و بعد از اون اقدام به کسب درآمد کنه میتونه با تبلیغات بنری , متنی و ...به بازدهی لازم برسه ... مانند سایت بیتوته که تبلیغات بنری رو بسیار حرفه ای قرار داده و جوریه که باعث آزار و اذیت کاربر هم نمیشه و بدور از پاپ آپ و ... به بازدهی لازمی که مد نظر خودش داره میرسه ...
متاسفانه در حال حاضر اکثرا از همون ابتدا به فکر کسب درآمد میفتن و موفق هم نمیشن برا کسب درآمد باید آینده نگر بود و بعد از این که سایت مد مظر به یک تعداد آی پی مشخص که نزد مدیرش هست برسه بعد از اون اقدام به نمایش تبلیغ و کسب در آمد کنه میتونه موفق باشه به دور از پاپ آپ و ...

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
در رابطه با حلال و حروم بودنش نمیتونم نظری بدم ...
ولی باز شدن پاپ آپ رو تو سایت های خارجی هم دیدم ولی فک نکنم به این شکلی باشه که تو ایران رواج داره ...
فکر میکنم تبادل پاپ آپ یا ... رو انجام میدن ...
منتظر ببینم چیز بعدی که میخوان مهندسی معکوس در استفاده بکنند و شورش رو در بیارند چیه هر چقدر فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه (اون از آیفریم بد بخت اینم از پاپ آپ :|)
خوشبختانه (خدا رو صد هزار مرتبه شکر) تویه آژاکس و چیز های مشابه نمیشه از سایت دیگه چیزی رو لود کرد :D

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
منتظر ببینم چیز بعدی که میخوان مهندسی معکوس در استفاده بکنند و شورش رو در بیارند چیه هر چقدر فکر می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه (اون از آیفریم بد بخت اینم از پاپ آپ :|)
خوشبختانه (خدا رو صد هزار مرتبه شکر) تویه آژاکس و چیز های مشابه نمیشه از سایت دیگه چیزی رو لود کرد :D
نقش مهندسی معکوس الان دقیقا اینجا چی هست :D
پ.ن: لینک باکس ها رو از قلم انداختی :general112:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
غیر از لینک باکس پرده های خوش آمد گویی که به محض ورود باز میشه :دی
فلان محصول با فلان قیمت :دی

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
یکم فکر کن :D
لینک باکس سایت / اسکرپیت / ایده حساب میشه ولی آیفریم و پاپ آپ امکانات ... :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نزدیک به ۱۰ تا قالب پرمیوم تم فورست رو تست زدم
هیچ کدوم به اندازه این قالبی که ازش استفاده میکنم به دلم ننشست (قالب از لحاظ سئو مشکل داره)
رفتم به یکی از این طراحا سفارش قالب دادم و هزینه اولیه رو ۲۰۰ دادم
برگشت بهم گفت زیر ۷ میلیون کار نمیگیرم تازه اونم سادش :confused:

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
هیچ کدوم به اندازه این قالبی که ازش استفاده میکنم به دلم ننشست (قالب از لحاظ سئو مشکل داره)
میخواستی بگی با این وضعیت کسب و کار اومدم سفارش دادم کلاهتو بنداز هوا

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
قالب وردپرس مد نظرتونه ؟
میخواین طرح اختصاصی براتون بزنن ؟

بالا