hamid1231
Registered User
- نوشتهها
- 93
- لایکها
- 12
سلام .پ.خ شد دوست عزيزسلام 44 کدوم موجوده ؟
سلام وعرض ادب خير دوست عزيز
سلام وعرض ادب..مدلاى جديدتيرماه که گذاشتم سايز45موجوده از سالامون ...توپست اول موجوده درخدمتم....دادا سلام
مدا شماره 2 سالومون رو سایز 45 یا 46 میتونی موجود کنی ؟
و مدل شماره 16 رو چطور ؟
پس این 2 مدل که عکسش رو میزارم رو 46 موجود ندارید ؟سلام وعرض ادب..مدلاى جديدتيرماه که گذاشتم سايز45موجوده از سالامون ...توپست اول موجوده درخدمتم....
ما هيچکدوم از مدلامون سايز 46نداره متاسفانه سايز 45هم اين دو مدل موجود نيست...درااينده مدلا جديدتر مياريم در خدمتمپس این 2 مدل که عکسش رو میزارم رو 46 موجود ندارید ؟
موجود میشه در اینده ؟
![]()
و این مدل رنگ سبزش
![]()
شماره پای من 45 هست یعنی تو شهر و استان خودمون که هستم هیچ مشکلی با سایز 45 ندارم راحت میپوشم اینور اونور میرمما هيچکدوم از مدلامون سايز 46نداره متاسفانه سايز 45هم اين دو مدل موجود نيست...درااينده مدلا جديدتر مياريم در خدمتم
پ.خ شد دوست عزيز...شماره پای من 45 هست یعنی تو شهر و استان خودمون که هستم هیچ مشکلی با سایز 45 ندارم راحت میپوشم اینور اونور میرم
اما امان از روزی که برم شهری مثل تهران یا کرج یا جایی که اب و هواش خشک باشه حتی برای 2 یا 3 روز قشنگ همون کفش پدر پاهام رو در میاره از بس جمع میشه و میزنه پارو تا بر گردم شهرمون و دوباره عالی میشه
برای همین میخوام از این به بعد 1 شماره بزرگتر بگیرم برای این مشکل
نمیدونم راه حل دیگه هم داره این مشکل ؟
سلام وعرض ادب کفشايى که توتاپيک تو پست اول هست فقط موجوده ....عکسايى که داخل پست اول هست فقط موجوده...اين کفش خيلى وقته تموم شده درخدمتم...سلام،جناب این کفش سایز 41 رو موجود دارین؟
قیمتش همون 118 تومان هستش؟
با هزینه ارسال چقدر تموم میشه؟
![]()
سلام وعرض ادب...متاسفانه کفش تخصصى مناسب سالن موجود نداريم در خدمتمآقا کفش فوتسال چی داری با قیمت مناسب؟
ما یه سالنی میریم کف پارکت ئه ... خیلی سُر هست
مهمتر از همه چی برام سُر نخوردن و دوام کفش هست
مارکش و قیافه ش و اورجینال بودن و نبودنش واسم مهم نیست، فقط کفی کفش زود سُر نشه و دوام خوبی داشته باشه
کفش ایرانی گرفتم فقط جلسه اول خوب بود بعد شد سرسره![]()
سلام مجدد اگه منظورتون همين ايرمکس نقره اى هست فقط همون رنگ موجوده وفقطم سايز 43درخدمتمسلام رضا جان
الان بهت اس دادم
آقا این کار شماره 1 به جز طوسی چه رنگ هایی موجود داره ؟
نه 44نداره دادا...فعلا همين مورده قيمتشم الان خوبه اما هزينه پستا تخفيف ميديم به هرکى خواست...در خدمتم44 نداره رضا جان ؟ الان که رنگ و سایزش تک شده نمیزه تو تاپیک تک سایزا ؟
پ.خ شد داداآخه الان که تک سایز هستش ؟؟!!!!!
من سایزم 44 هستش ولی گفتم اگه بتونی به قیمت تک سایزا بدی با 43 کنار بیام