• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب باکس سانداستریم 15 /کواک/اگزوز+کابل بیگ تری

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
د
شما باندای منو ببین...
690 دارم با سبک صداش حال نکردم اونوقت کامپ پاور بگیرم؟
بهادر کاپا داشتی چی شد؟اونو رو کن!
دادم رفت الان ندارم
کامپ پاور ها لنگه هرتز hsk165 هستش، کیفیتش حتی بالاترم هست از لحاظ پولی از هرتز هم گرونتره

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
آقا محسن پرتاب زیاد می خوای برو سنگی یا 6975 یا 718 بگیر خودتو راحت کن. از این باندا بخاری بلند نمیشه فقط کیفیتشون بیشتره. این اینفینیتی رو کسی تست کنه اگه بیسش قوی باشه و پرتابش کمی زیاد محشره

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
آقا محسن پرتاب زیاد می خوای برو سنگی یا 6975 یا 718 بگیر خودتو راحت کن. از این باندا بخاری بلند نمیشه فقط کیفیتشون بیشتره. این اینفینیتی رو کسی تست کنه اگه بیسش قوی باشه و پرتابش کمی زیاد محشره

امید جان سنگی داشتم خیلی خوب بود اشتباه کردم فرختمش/6975 هم تو این فروم به مفت 2 جفا اصلیشو دادیم 260 ت/ب نظر من صدا سلیقه ایه/718 ex رو میشه با اکولایزر تیی صداشو گرفت.

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
خوب چرا ردشون کردی برو از نو بگیر. چون این چیزایی که می خوای تو باندای هرتز و اینفینیتی و نمیتونی پیدا کنی. این باندا کیفیت و دیتیل بهتر دارن و پرتاب و بیسشون کمه و تویترهاشونم از برگ گل نازک تر! سریع پر پر میشن.
ولی اون سه تا کیفیتشون پایینتره ولی خرکارن حالا حالا ها چیزی نمیشن واسه همینم بورس مغازه دارهان.

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
خوب چرا ردشون کردی برو از نو بگیر. چون این چیزایی که می خوای تو باندای هرتز و اینفینیتی و نمیتونی پیدا کنی. این باندا کیفیت و دیتیل بهتر دارن و پرتاب و بیسشون کمه و تویترهاشونم از برگ گل نازک تر! سریع پر پر میشن.
ولی اون سه تا کیفیتشون پایینتره ولی خرکارن حالا حالا ها چیزی نمیشن واسه همینم بورس مغازه دارهان.

2 جفت داشتم که یک جفتشو دادم به بهروز که کاربر همین سایت هست و البته همشهری و دوست عزیزمه جای دور نمیره/یک جفت دیگه تو انبار دارم که تویتراش مرخص شدن باس یه روز بیکار شدم تعمیرشون کنم/تویتر هرتز هم که دیگه خودم باز کردم تعمیرشون کردم یه ایراد خیلی بزرگ دارن اونم اینه که سیم لاکی سیم پیچش ازبس که ضعیفه یکم ولوم بره بالا داغ میکنه قطع میشه زمانی هم که میخوای دوباره لحیمش کنی و وصلش کنی به سیم پیچ اصلی حرارت هویه باعث میشه که سیم لاکی ضعیف تر بشه و دوباره باز همون اش و همون کاسه...
خونه چند جفت باند دارم که خیلی هم دوسشون میدارم
jvc 7158 هست که خیلی سگ جونه و پرتابشم زیاده ولی چون 5 وی هست صداش خیلی تیزه ولی با اکولایزر مهار میشه
595 هست که خوب تویتراش مرخصه ولی اینارو با 7158 بستم که خفگی جی بی ال سنگی با تیزی 7158 جور در اومد و صدای خوبی داشت که الکی عوضش کردیم/الانم دیگه حال و حوصله برش طاقچه برای 4 تا باند رو ندارم که بخوام دوباره نصبشون کنم.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز شرمنده
ابن 690 بیسش چه جوریه ؟
تو این رنج قیمت میدونین کدوم باند بهترین بیس رو داره؟

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
دوست عزیز شرمنده
ابن 690 بیسش چه جوریه ؟
تو این رنج قیمت میدونین کدوم باند بهترین بیس رو داره؟

سلام/690 نه بیس داره و نه پرتاب صدا!فقط و فقط کیفیت رو ملاک کارش قرار داده.
ب نظر من کسی که هنوز صدای 6975 و 718 رو گوش نداده سمت 690 نره چون نمیتونه درکش کنه.
تا چه رنج قیمت؟
بیس 718 از دی ال اس هم بیشره ولی کیفیت تویتراش رو مخه(البته با اکولایزر خیلی بهتر میشه)
اگه بیس میخوای در حد یه ساب ووفر 8 اینچی برو کنوود 7100 بخر به جرات میتونم بگم تو ایران هیچ باندی مث 7100 بیس نداره البته کیفیتشم خوبه
دی ال اس رو خودم نصب کردم که بیسش همچین زیادم نیس که میگن.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام/690 نه بیس داره و نه پرتاب صدا!فقط و فقط کیفیت رو ملاک کارش قرار داده.
ب نظر من کسی که هنوز صدای 6975 و 718 رو گوش نداده سمت 690 نره چون نمیتونه درکش کنه.
تا چه رنج قیمت؟
بیس 718 از دی ال اس هم بیشره ولی کیفیت تویتراش رو مخه(البته با اکولایزر خیلی بهتر میشه)
اگه بیس میخوای در حد یه ساب ووفر 8 اینچی برو کنوود 7100 بخر به جرات میتونم بگم تو ایران هیچ باندی مث 7100 بیس نداره البته کیفیتشم خوبه
دی ال اس رو خودم نصب کردم که بیسش همچین زیادم نیس که میگن.
من الان mc609 ادیودارم بیسش خیلی کمه
dls 1073 رو اخه من تعریفش رو خیلی شنیدم بنظرم باید از اول 718 میگرفتم
718 چه امپی راش میندازه؟

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
من الان mc609 ادیودارم بیسش خیلی کمه
dls 1073 رو اخه من تعریفش رو خیلی شنیدم بنظرم باید از اول 718 میگرفتم
718 چه امپی راش میندازه؟
718 با امپ های معمولی راه اندازی میشه/امپی که تا 60 وات بتونه روی 4 اهم بده صداشو در میاره/لازم نیست حتما 80 وات رو کامل بهش بدی.

بالا