خوب چرا ردشون کردی برو از نو بگیر. چون این چیزایی که می خوای تو باندای هرتز و اینفینیتی و نمیتونی پیدا کنی. این باندا کیفیت و دیتیل بهتر دارن و پرتاب و بیسشون کمه و تویترهاشونم از برگ گل نازک تر! سریع پر پر میشن.
ولی اون سه تا کیفیتشون پایینتره ولی خرکارن حالا حالا ها چیزی نمیشن واسه همینم بورس مغازه دارهان.
2 جفت داشتم که یک جفتشو دادم به بهروز که کاربر همین سایت هست و البته همشهری و دوست عزیزمه جای دور نمیره/یک جفت دیگه تو انبار دارم که تویتراش مرخص شدن باس یه روز بیکار شدم تعمیرشون کنم/تویتر هرتز هم که دیگه خودم باز کردم تعمیرشون کردم یه ایراد خیلی بزرگ دارن اونم اینه که سیم لاکی سیم پیچش ازبس که ضعیفه یکم ولوم بره بالا داغ میکنه قطع میشه زمانی هم که میخوای دوباره لحیمش کنی و وصلش کنی به سیم پیچ اصلی حرارت هویه باعث میشه که سیم لاکی ضعیف تر بشه و دوباره باز همون اش و همون کاسه...
خونه چند جفت باند دارم که خیلی هم دوسشون میدارم
jvc 7158 هست که خیلی سگ جونه و پرتابشم زیاده ولی چون 5 وی هست صداش خیلی تیزه ولی با اکولایزر مهار میشه
595 هست که خوب تویتراش مرخصه ولی اینارو با 7158 بستم که خفگی جی بی ال سنگی با تیزی 7158 جور در اومد و صدای خوبی داشت که الکی عوضش کردیم/الانم دیگه حال و حوصله برش طاقچه برای 4 تا باند رو ندارم که بخوام دوباره نصبشون کنم.