k-boy
Registered User
برای گرفتن معافیت (کفالت) دانشجو بودن مشکلی ایجاد میکنه؟
کسی نمیدونه ؟سلام دوستان کسی برای آسم اقدام کرده تاحالا؟ مراحل به چه صورت هست؟
بنده آسم دارم و نامه هم از دکتر خودم دارم که تحت درمان هستم +بیماری osa (آپنه خواب) +غلظت خون و...
حالا اطمینان ندارم از معاف شدن آیا بیمارستانی هست که برم و پرونده پزشکی خودم نشون بدم و بگه معاف میتونی بشی یا نه؟
آییننامه معافیت پزشکی مشمولان وظیفه تصویب شد/ امکان تقاضای معافیت پزشکی در حین تحصیلبرای گرفتن معافیت (کفالت) دانشجو بودن مشکلی ایجاد میکنه؟
در مورد معافیت کفالت هم این مقاله صدق میکنه؟ کفالت سنی نیست , بیماریه!آییننامه معافیت پزشکی مشمولان وظیفه تصویب شد/ امکان تقاضای معافیت پزشکی در حین تحصیل
http://www.sarbazi.us/?p=3803
سلام من دفترچرو پست کردم. تاریخ خورده 15 اگر کمسیون مرداد تشکیل بشه من جز قوانین جدید به حساب میام یا قدیم؟ کسی راجب قوانین جدید معافیت مربوط به چشم میدونه؟ راستی یه بند تو سایت sarbazi نوشته که اشخاصی که بدون مشقت قادر به کار در رشته مربوط به خود هستند معاف از رزم به حساب میان دقیقا یعنی چی؟ ( نگران کنندس!) من مجموع چشام 16.5 هستش...![]()
حق با شماست.در مورد معافیت کفالت هم این مقاله صدق میکنه؟ کفالت سنی نیست , بیماریه!
سلام
ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
متولد 64 هستم سال 87 درسم تمام شده است و از سال 88 غیبت دارم
میخوام گواهی نامه رانندگی بگیرم چطور می تونم گواهی نامه بگیرم بدون کارت پایان خدمت؟ یک برگه گواهی اشتغال به تحصیل جعل کردم
ولی نیاز به تائید و امضاء پلیس +10 داره...با مراجعه به پلیس + 10 گفتند شما از سال 88 غایب هستید...حالا راه دیگه ای وجود نداره که بشه این پروسه را دور زد و گواهی نامه رانندگی را دریافت کرد؟
پس کلا باید بیخیال گواهی نامه بشم؟ یا برم خدمت (که نمیرم)تا جایی که خبر دارم به صورت قانونی را نداره نمیگم بری یه گواهی نامه ی ج|ع/لی برا خودت جور کنی.
منتظر راهنمایی دوستان هستم...سلام دوستان...
من پدرم چند وقتی هست که فوت کرده اند.
خودم دوسال پیش دفترچه سربازی رو پست کردم که جوابش هم اومد و کهریزک افتاده بودم ولی دانشگاه قبول شدم و قبل از اعزام از معافیت تحصیلی استفاده کردم.
1-میخواستم ببینم میشه از کفالت مادر استفاده کنم؟؟؟
یه داداش مجرد هم دارم که 5 سال از خودم بزرگتر هست و سربازی هم رفته...
2-یه سوال دیگه هم اینکه یکی از دوستانم فشار خون داره.برای این میتونه اقدامی بکنی یا نه؟؟؟(البته فکر نکنم بتونه...)
تاجایی که اطلاع دارم اگه برادرتون از ماعفیت استفاده نکرده باشن شما راحت میتونید استفاده کنید.منتظر راهنمایی دوستان هستم...
سلامسلام من دفترچرو پست کردم. تاریخ خورده 15 اگر کمسیون مرداد تشکیل بشه من جز قوانین جدید به حساب میام یا قدیم؟ کسی راجب قوانین جدید معافیت مربوط به چشم میدونه؟ راستی یه بند تو سایت sarbazi نوشته که اشخاصی که بدون مشقت قادر به کار در رشته مربوط به خود هستند معاف از رزم به حساب میان دقیقا یعنی چی؟ ( نگران کنندس!) من مجموع چشام 16.5 هستش...![]()
سلامسلام دوستان...
من پدرم چند وقتی هست که فوت کرده اند.
خودم دوسال پیش دفترچه سربازی رو پست کردم که جوابش هم اومد و کهریزک افتاده بودم ولی دانشگاه قبول شدم و قبل از اعزام از معافیت تحصیلی استفاده کردم.
1-میخواستم ببینم میشه از کفالت مادر استفاده کنم؟؟؟
یه داداش مجرد هم دارم که 5 سال از خودم بزرگتر هست و سربازی هم رفته...
2-یه سوال دیگه هم اینکه یکی از دوستانم فشار خون داره.برای این میتونه اقدامی بکنی یا نه؟؟؟(البته فکر نکنم بتونه...)
شهرستان ها ، آشنا داشته باشید با 500 الی 1 تومان می تونید بگیریدپس کلا باید بیخیال گواهی نامه بشم؟ یا برم خدمت (که نمیرم)
به هرحال اگر کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا راهکاری ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی
سلا.خیلی ممنون...سلام
خدا رحمتشون کنه
متاسفانه امکان استفادش نیست ، چون برادرتون هستند ، اگر کوچک تر بودن و سربازی نرفته بودن بله می تونستید ( ولی باز بپرسید شاید اشتباه می کنم )
بابت فشار خون هم خیلی سخت گیر هستند ، 1 هفته بیمارستان بستری می شن
سلام
چند روز قبل از تاریخ اعزام، می شه برگه ای که محل اعزام و آموزشی رو نوشته، بگیریم؟