• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برای گرفتن معافیت (کفالت) دانشجو بودن مشکلی ایجاد میکنه؟

eh3n22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان کسی برای آسم اقدام کرده تاحالا؟ مراحل به چه صورت هست؟
بنده آسم دارم و نامه هم از دکتر خودم دارم که تحت درمان هستم +بیماری osa (آپنه خواب) +غلظت خون و...
حالا اطمینان ندارم از معاف شدن آیا بیمارستانی هست که برم و پرونده پزشکی خودم نشون بدم و بگه معاف میتونی بشی یا نه؟
کسی نمیدونه ؟
شنیدم توی یگان خودت بعد اعزام اقدام کنی برای معافی اسون تر میگیرن تا قبل از اعزام ایا درسته ؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام من دفترچرو پست کردم. تاریخ خورده 15 اگر کمسیون مرداد تشکیل بشه من جز قوانین جدید به حساب میام یا قدیم؟ کسی راجب قوانین جدید معافیت مربوط به چشم میدونه؟ راستی یه بند تو سایت sarbazi نوشته که اشخاصی که بدون مشقت قادر به کار در رشته مربوط به خود هستند معاف از رزم به حساب میان دقیقا یعنی چی؟ ( نگران کنندس!) من مجموع چشام 16.5 هستش... :(

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان...
من پدرم چند وقتی هست که فوت کرده اند.
خودم دوسال پیش دفترچه سربازی رو پست کردم که جوابش هم اومد و کهریزک افتاده بودم ولی دانشگاه قبول شدم و قبل از اعزام از معافیت تحصیلی استفاده کردم.
1-میخواستم ببینم میشه از کفالت مادر استفاده کنم؟؟؟
یه داداش مجرد هم دارم که 5 سال از خودم بزرگتر هست و سربازی هم رفته...

2-یه سوال دیگه هم اینکه یکی از دوستانم فشار خون داره.برای این میتونه اقدامی بکنی یا نه؟؟؟(البته فکر نکنم بتونه...)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام من دفترچرو پست کردم. تاریخ خورده 15 اگر کمسیون مرداد تشکیل بشه من جز قوانین جدید به حساب میام یا قدیم؟ کسی راجب قوانین جدید معافیت مربوط به چشم میدونه؟ راستی یه بند تو سایت sarbazi نوشته که اشخاصی که بدون مشقت قادر به کار در رشته مربوط به خود هستند معاف از رزم به حساب میان دقیقا یعنی چی؟ ( نگران کنندس!) من مجموع چشام 16.5 هستش... :(

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
بازم کسی نیست جواب مارو بده؟:D

sargardon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
متولد 64 هستم سال 87 درسم تمام شده است و از سال 88 غیبت دارم
میخوام گواهی نامه رانندگی بگیرم چطور می تونم گواهی نامه بگیرم بدون کارت پایان خدمت؟ یک برگه گواهی اشتغال به تحصیل جعل کردم
ولی نیاز به تائید و امضاء پلیس +10 داره...با مراجعه به پلیس + 10 گفتند شما از سال 88 غایب هستید...حالا راه دیگه ای وجود نداره که بشه این پروسه را دور زد و گواهی نامه رانندگی را دریافت کرد؟

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
سلام
ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
متولد 64 هستم سال 87 درسم تمام شده است و از سال 88 غیبت دارم
میخوام گواهی نامه رانندگی بگیرم چطور می تونم گواهی نامه بگیرم بدون کارت پایان خدمت؟ یک برگه گواهی اشتغال به تحصیل جعل کردم
ولی نیاز به تائید و امضاء پلیس +10 داره...با مراجعه به پلیس + 10 گفتند شما از سال 88 غایب هستید...حالا راه دیگه ای وجود نداره که بشه این پروسه را دور زد و گواهی نامه رانندگی را دریافت کرد؟

تا جایی که خبر دارم به صورت قانونی را نداره نمیگم بری یه گواهی نامه ی ج|ع/لی برا خودت جور کنی.

sargardon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جایی که خبر دارم به صورت قانونی را نداره نمیگم بری یه گواهی نامه ی ج|ع/لی برا خودت جور کنی.
پس کلا باید بیخیال گواهی نامه بشم؟ یا برم خدمت (که نمیرم)
به هرحال اگر کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا راهکاری ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان کسی اطلاع نداره؟ من اقدام کردم دو روز پیش مونده واکسن و پست نهایی در حال حاضر فقط ثبت کردم. استرسم زیاد دارم. میشه نامه کمسیون رو از **** وظیفه به صورت دستی گرفت؟ نمیخوام بیفتم واسه مرداد ماه...

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان...
خودم دوسال پیش دفترچه سربازی رو پست کردم که جوابش هم اومد و کهریزک افتاده بودم ولی دانشگاه قبول شدم و قبل از اعزام از معافیت تحصیلی استفاده کردم.

2-یه سوال دیگه هم اینکه یکی از دوستانم فشار خون داره.برای این میتونه اقدامی بکنی یا نه؟؟؟(البته فکر نکنم بتونه...)
منتظر راهنمایی دوستان هستم...

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
منتظر راهنمایی دوستان هستم...
تاجایی که اطلاع دارم اگه برادرتون از ماعفیت استفاده نکرده باشن شما راحت میتونید استفاده کنید.

در مورد دوستتون هم بستگی به شدتش داره که چقدر باشه بهتره خودشو برای ماینه معرفی کنه شاید اتفاقی افتاد البته اگه خدمت بره هم شاید به خاطر فشارش جای خاصی بندازنش یا حتی معاف از رزم بشه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام
شما با این شماره چشم معاف هستی ، نترس و استرس به خودت نده
سلام دوستان...

سلام
خدا رحمتشون کنه
متاسفانه امکان استفادش نیست ، چون برادرتون هستند ، اگر کوچک تر بودن و سربازی نرفته بودن بله می تونستید ( ولی باز بپرسید شاید اشتباه می کنم )
بابت فشار خون هم خیلی سخت گیر هستند ، 1 هفته بیمارستان بستری می شن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
پس کلا باید بیخیال گواهی نامه بشم؟ یا برم خدمت (که نمیرم)
به هرحال اگر کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا راهکاری ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی
شهرستان ها ، آشنا داشته باشید با 500 الی 1 تومان می تونید بگیرید

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی ولی قانون داره عوض میشه مرداد هم اجرا میشه :eek:

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام
خدا رحمتشون کنه
متاسفانه امکان استفادش نیست ، چون برادرتون هستند ، اگر کوچک تر بودن و سربازی نرفته بودن بله می تونستید ( ولی باز بپرسید شاید اشتباه می کنم )
بابت فشار خون هم خیلی سخت گیر هستند ، 1 هفته بیمارستان بستری می شن
سلا.خیلی ممنون...
حالا امکانش نیست ما بیاییم یه جوری ثابت کنیم این برادر اصلا به ما سر نمیزنه و خلاصه صلاحیت کفالت نداره(مثلا چندتا شاهد ببریم.البته با خودش به چنین نتیجه ای رسیدیم)
بعد سوال دیگه اینکه من که دو سال پیش کهریزک افتادم برای اقدام مجدد به رفتن خدمت باید دفترچه پست کنم؟دوباره همونجا میفتم یا امکان تغییر مکان خدمت وجود داره؟امکان تغییر از ارتش به **** هم هست یا نه؟

بالا