با سلام
لطف کنید واقعا احتیاج دارم
یه نرم افزار که بشه باهاش عکسها و فیلمهای گوشی رو هیدن کرد
با تشکر
اسمش رو هم بگید کافیه ( گوشیم n73 هستش )
دوست عزيز گوشي شما از سري گوشي هاي سمبين سري سوم 9.1 هست .
شما برو تو بخشي كه داريوش عزيز براي اين سري باز كرده ...
ما تو سري دوم اين كارو ميكنيم كه كارمون راه ميوفته شما هم همينطور :
بايد يه فايل منيجر روگوشيت نصب كني كه قابليت attriutes كردن رو داشته باشه كه معمولا تو منوي اديت يا فايل اونا موجوده اين يعني اينكه شما ميتونيد در اين گزينه بري رو هر قسمت گوشي كه مايل بودي و روي فايلت و اين گزينه رو بزني و خصوصيت فايلتو به hidden تغيير بدي وقتي از برنامه خارج بشي و بري تو بخش مربوطه مثلا ميبيني موسيقي كه هيدن كردي ديده نمي شه .
حالا ممكنه بگي نرم افزار مديريت فايل داري ولي اين گزينه تو اون نيست در اين حالت من رو گوشي خودم كه البته ورژن 2 هست اينكارو ميكنم :
فايل منيجر رو باز كن و برو روي فايل مربوطه از بخش فايل rename رو انتخاب كن و پسوند فايل رو پاك كن يعني مثلا pic.jpej رو تبديل كن به pic خالي وقتي از برنامه بياي بيرون و بري ميبيني فايلت ديده نميشه ....طبيعي است براي برگرداندن به حالت اول بايد پسوند رو دوباره بزاري.
البته اينائي كه من گفتم مربوط به ويرايش دوم سمبين هاست اميدوارم رو گوشي شما هم جواب بده .
موفق باشيد .
نرم افزار مديريت فايل براي ويرايش سوم رو اينجا براتون ميزارم اميدوارم بدردتون بخوره
اينم سايت شركت :
http://www.pushl.com/y_browser/
براي ويرايش دوم مثل گوشي هاي ما هم توليد كرده من نصب كردم اون كارهائي رو كه گفتم انجام ميده روي سومي ها هم حتما جواب ميده