سلام
ممنون از توضیحتون
من که الان موتورولا دارم و این سیستم رو نداره نمی شه از طریق برنامه ای کاری کنم که بتونه sis رو بخونه؟
سلام
همه ميدونند كه بدليل ويروسي كه مموريم داشت مجبور شدم فرمتش كنم و الان بدبخت شدم لطفا به من عاجز كمك كنيد و برنامه هاي زير رو برام بزاريد خيلي ممنون ميشم درضمن گوشيم نوكيا 6630 است
1-گوشي من فارسي داره ولي حروف پژگچ رو نميزنه اون برنامه رو ميخوام
2- facewarp
3- worldmate
4- mobilouck
5- photobase
6- بازي skeeter
7- يك آنتي ويروس خوب
8- اگر برنامه اي به نظرتون اومد كه خوب و مفيده هم بذاريد ممنون ميشم
باز هم سپاسگزارم
سلام بچه ها.
Windows Mobile 0.5 را از کجا میتونم دانلود کنم و چطوری نصبش کنم.شما لینکشو برام می زارید.این ویندوز را برای اسمارت فون Orange M2000 میخوام.
ممنونم
دوستان خبري از برنامه كرك شده يا نسخه قابل رجيستر برنامه Advanced call manager براي UIQ3 نيست؟هيچ برنامه Media Player خوب و زيبا براي UIQ3 وجود نداره؟[/Q
دوست من راست ميگه منم خيلي دنبالش هستم
راستي هامياتون عزيز نگفتي فريم واير ها رو از كجا پيدا كنم
دوستان خبري از برنامه كرك شده يا نسخه قابل رجيستر برنامه Advanced call manager براي UIQ3 نيست؟هيچ برنامه Media Player خوب و زيبا براي UIQ3 وجود نداره؟[/Q
دوست من راست ميگه منم خيلي دنبالش هستم
راستي هامياتون عزيز نگفتي فريم واير ها رو از كجا پيدا كنم
ببخشيد قدري دير شد چون منزل نبودم.پاسخ شما راكامل نوشتم.اميدوارم مشكل شما هرچه زودتر حل بشه.
سلام به تمام دوستان. گوشي 7610 (البته فكر مي كنم كه اين گوشي بود) فيلم هاي گرفته شده توسط گوشي رو به وسيله پسوند .eye ذخيره مي كنه. مي خواستم بدونم با چه نرم افزاري مي تونم اون رو به Avi تبديل كنم؟
لطفا كمك كنيد دوستان عزيز
با تشكر