بازدیدتون چقدر هست؟همه اين نت افزار رو تعريف ميكردن منم از نت افزار استفاده ميكنم نت افزار كه خيلي شاخ تر از ميهن وب هاست هست
دوست عزیز نت افراز هستش نه نت افزارهمه اين نت افزار رو تعريف ميكردن منم از نت افزار استفاده ميكنم نت افزار كه خيلي شاخ تر از ميهن وب هاست هست
اخطار چی؟؟؟؟چه اخطاری؟سايت رو 10 روز هست بالا اوردم
خوب الان بايد چي كار كنم اخطار رفع بشه؟
چطور دستی وارد میکنید؟هاست نت افراز دارن
چی میگی عزیز ؟
به نظرم باید دستی وارد کنن
من ک همیشه دستی میزنم![]()
چطور دستی وارد میکنید؟
من الان ۶ ماهه که سایت مپ رو توی وبمستر وارد کردم اما گذینه Image برای فعال نیست ؟
باید توی وردپرس افزونه نصب کنیم برای ایندکس عکسها ؟
ایکونای u g+ fb t rss خرابش کرده
رنگ بندیش بَده
زیاد روش حساس نباشید. یک مدت صبر کنید ببینید چی میشه.سايت رو 10 روز هست بالا اوردم
خوب الان بايد چي كار كنم اخطار رفع بشه؟
شناسنامه ، کارت ملی ( یه بزرگتر هم همرات باشه بد نیست :دی)میخوام برای خودم حساب باز کنم باید چکار کنم؟ چه مدارکی لازمه برای حساب بانکی
بانک ملی یا کلا بانکی هر چیزی میخواد باشه :general110:
شما یک کاری کنید داخل هاست ترکر ثبت نام کنید. ماه اول سرویس پولیش رو مجانی میده بهتون. آپتایم سایت شما رو تحت نظر میگیره و بهتون ایمیل میده. اگر دیدید زیاد بهتون آلارم داد یعنی مشکل از هاستتون هست و میتوند گزارش اش رو بفرستید برای هاستتونخوب شما چه پيشنهادي داري؟ براي رفع اين اخطار
راه نشون دادن بهتر از چاه نشون دادن هست به هر حال هر اكثر وب مسترا تاييد كردن منم با نظر جمع از نت افزار استفاده كردم
زیاد روش حساس نباشید. یک مدت صبر کنید ببینید چی میشه.
توی این مدت خودتون کاری نکردید که سایتتون از دسترس خارج بشه؟
10 روز مدت کمی هست. صبر کنید ببینید چی میشه اگه مشکلتون حل نشد پارس پک بدک نیست
من خوودم الان یه پینگ از سایت خودم که داخل پارس پک هست گرفتم 31 Ok داد.
اصلش یا کپیش ؟شناسنامه ، کارت ملی ( یه بزرگتر هم همرات باشه بد نیست :دی)
میتونه بخاطر همین باشه. گوگل اخطارهاش طول میکشه بره. چون یه دوره زمانی رو در نظر میگیره + پیغامی که دادید مال قبل هست ولی اینم توجه داشته باشید دسترسی به سایتتان همچنان قرمز هست. یک مدت صبر کنید ببینید اکی میشه یا نه.مطالب رو اختصاصي ميزنم كلا ايندكس نميشند به همين خاطر كمي حساس شدم
دو روز پيش wp-admin برام بالا نميومد به پشتيبان هاست تيكت زدم گفت سرور هاي هاست مورد حمله بورت فورس قرار گرفته مشكل رو حل كردن و wp-admin بالا امد از اون به بعد ايندكس انجام نميشه و وبمستر گولز اخطار داد
پ.خ دادم!چه اسکریپتی؟