• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******>>>>>> کارتن خالی پخش های پایونیر 3050 و 7150 <<<<<<******

anjoman 1000

Registered User
لایک‌ها
209
به نام خدا

سلام دوستان .
دوتا کارتن خالی پخش های 3050 و 7150 هست که چند سال پیش هر دو رو ازم دزدیدن .
کارتناشون مونده بود تو انباری گفتم شاید بدرد کسی بخوره .
7150 کاتالوگ هم داره داخل کارتنش .

ممنون.

فایل های ضمیمه

• IMAG0048.jpg
    IMAG0048.jpg
    195.3 KB · نمایش ها: 10
  • IMAG0051.jpg
    IMAG0051.jpg
    201.8 KB · نمایش ها: 9

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
خدا نسل هر چی دزد از رو زمین برداره
کنترلشون موجود

anjoman 1000

Registered User
لایک‌ها
209
خدا نسل هر چی دزد از رو زمین برداره
کنترلشون موجود
خدا ازشون نگذره که به مال مردم رحم نمی کنن.هر دفعه با سیستم کامل ازم بردن.
مام که سرمون به سنگ نمیخوره 100 دفعه هم که بدزدن باز سیستم میبندیم :D

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوست عزیز ، نفروشی بهتره. همین کار شما باعث کلاه برداری می شه. الان اون کسی که از شما دزدیده می تونه کارتن رو بخره و بره بفروشه. یا نه اصلا ، جنس بنجلشو که چینی هم هست و خراب شده به اسم آکبند یا درحد با این کارتن بفروشه. خلاصه بهتره این کارو نکنی. کار غیرقانونی هم هست ( البته بنده کلی عرض می کنم و نه در ایران ).

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دوست عزیز ، نفروشی بهتره. همین کار شما باعث کلاه برداری می شه. الان اون کسی که از شما دزدیده می تونه کارتن رو بخره و بره بفروشه. یا نه اصلا ، جنس بنجلشو که چینی هم هست و خراب شده به اسم آکبند یا درحد با این کارتن بفروشه. خلاصه بهتره این کارو نکنی. کار غیرقانونی هم هست ( البته بنده کلی عرض می کنم و نه در ایران ).
رو همشون سریال خورده که میشه با بدنه دستگاه چک کرد ولی کسی به این چیزا توجه نمیکنه به قول شما خودش باعث کلاهبرداری میشه

anjoman 1000

Registered User
لایک‌ها
209
رو همشون سریال خورده که میشه با بدنه دستگاه چک کرد ولی کسی به این چیزا توجه نمیکنه به قول شما خودش باعث کلاهبرداری میشه
والا اینا مونده بود داخل انباری گفتم شاید یسری از دوستان این پخش هارو داشته باشن که کارتنش رو گم کردن کارشون راه بیوفته وگرنه که اینا قیمتی ندارن .
اگه خوب نیست که هیچی .

بالا