خب اگه اینجوریه چرا بانک های خصوصل تحریم نشدن؟
توی لیست تجارت و.. اینا هم نیستن.
به هر حال امیدوارم آمریکا بمیره
جالبه اون موقع که خبرش اومد کلی بازار رو ملتهب کردو تاثیرش رو گذاشت حالا که انجام شده هم قراره تاثیر بزاره !مطمئنی تحریم نشدند؟
من چند مورد آوردم که تحریم شدندا!
تجارت که نه تنها اروپا و آمریکا ژاپن هم تحریمش کرده!
حالا بزارید شنبه وسعتش معلوم میشه!
http://www.swift.com/bsl/facelets/bicsearch.faces;jsessionid=ArSzB1t7ZZToZjT40a4MqmCsfAjL2ReN6ICA2O-n
SABCIRTH
چک کردم. درست بودخب سازمان سوئیف دقیقا راس ساعت 4 بعدالظهر به وقت گرینویچ قطع کرد
قابل توجهی دوستانی که میگفتن که همه بانک های ایرانی از سوئیفت سلب کد میشن و بنده دقیقا گفتم بانکهایی که تحت تحریم اتحادیه اروپا هستن و فقط لیست بانک هایی رو دادم که عملا در ایران جزو بانک های تاثیر گذار هستند رو گذاشتم . لطفا من بعد این اگر چیزی رو می بینید که از لحاظ حقوقی صحیح هست و بجای جنگ و جدل یه مقدار تامل کنید![]()
از این جا می تونید از وب سایت رسمی خود سوئیفت کد سوئیفت ها رو چک کنید
کد:http://www.swift.com/bsl/facelets/bicsearch.faces;jsessionid=ArSzB1t7ZZToZjT40a4MqmCsfAjL2ReN6ICA2O-n
برای بانک ملی توی قسمت BIC کلمه meli رو وارد کنید و گزینه کشورها روی All country بگذارید
این اسکرین شات بانک ملی هست
مشاهده پیوست 122351
همون جور که میبینید در قسمت Status نوشته شده Obsolete که یعنی منسوخ شده
حالا این اسکرین شات ماله بانک سامان هست
برای اینکه خودتون این رو به شخصه تست کنید این سوئیفت بانک سامان شعبه مرکزی هست
کد:SABCIRTH
مشاهده پیوست 122353
دقیقا دیشب هم همین موضوع رو در تاپیک رو گفتمحالا خدا رو شکر که فله مصه ما تحریم نکردن
. همون جور هم گفتم با این کار سازمان سوئیفت انتقال عظیم سرمایه های ارزی به سمت بانک های خصوصی ایران میره و دوران طلائی این موسسات شروع میشه .
اين انرژي و وقتي كه جناب دكتر برا حمايت و پيگيري مسائل بين الملل دولت محترم ميذاره اگه يكي فقط يكي از كارشناساي مالي
بانك مركزي ميذاشتن اوضامون از اين كه بود بهتر ميشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دكتر جان زياد فسفر نسوزون . ( مشت نمونه ي خروار است )
شما شجره نامه رو كاري نداري و شاهرو ميچسبي ... اما دول غربي خير . عزيز من اونا تا ته ماجرا رو موشكافي ميكنن كه كي به كي وابسته است ( اگه فقط به ظاهر بود كه ديگه اين همه دستكاه ها و سازمانهاي اطلاعاتي ميخواستن چي كار ؟! ) . اگه به ظاهر بود كه همين سفراي ما تو سفارتخانه هاي كشورهاي اطراف بايد فقط كار سفارتي ميكردن نه اينكه هر از چند گاهي به عنوان جاسوس و رابط سپ-اه بيان و دستگير بشن و خبراشون بپيچه . خلاصه سر خودمون رو كه نميتونيم كلا بذاريم ما .
اقتصاد نوین و کارآفرین شجره نامشون خصوصیه.
خصوصیا هم از سوئیفت صادرات و ملی استفاده میکردن
دوست عزیز شما بدون مدرک حرف میزنید و انتظار دارید بقیه قبول کنند.ایشون چه 4 میلیارد داشته باشن چه نداشته باشن به من و شما مربوط نیست.داداش هاي عزيز ،
مدرك نميخواد . اينجا نه دادگاهه نه محكمه اي چيزي كه كسي بخواد مدرك رو كنه .
شما هر زمان برا 4 ميلياردت مدرك رو كردي ... بعد بيا از ملت هم مدرك بخواه !
شما ميگي زيرنظر ارگان هاي نظامي و دولتي نيست ؟!!!
اوكي پس ديگه نگران چي هستي ؟ نيست ديگه
ما هم اكسپت كرديم . ( البته اوكي از نظر افعال معكوس ) .
اينكه كل اقتصاد مملكت ما دولتي و زيرنظر ارگان هاي حكومتي و قدرت است كه يه آدم عادي هم ميدونه
و نيازي به مدرك پدرك نيست .
از قديم گفتن :
كسي كه خوابه رو ميشه بيدار كرد . اما كسي كه خودشو به خواب زده نميشه .
داداش هاي عزيز ،
مدرك نميخواد . اينجا نه دادگاهه نه محكمه اي چيزي كه كسي بخواد مدرك رو كنه .
شما هر زمان برا 4 ميلياردت مدرك رو كردي ... بعد بيا از ملت هم مدرك بخواه !
شما ميگي زيرنظر ارگان هاي نظامي و دولتي نيست ؟!!!
اوكي پس ديگه نگران چي هستي ؟ نيست ديگه
ما هم اكسپت كرديم . ( البته اوكي از نظر افعال معكوس ) .
اينكه كل اقتصاد مملكت ما دولتي و زيرنظر ارگان هاي حكومتي و قدرت است كه يه آدم عادي هم ميدونه
و نيازي به مدرك پدرك نيست .
از قديم گفتن :
كسي كه خوابه رو ميشه بيدار كرد . اما كسي كه خودشو به خواب زده نميشه .