• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

××× فـروش پـــک لـپ تـاپ صـنـعـتـی و غـیـر صـنـعـتـی بـا قـیـمـت های ویـژه [ آپدیت: 14 شهریور ] ×××

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_mcsd

Registered User
لایک‌ها
174
با سلام خدمت آقای رحمان پور عزیز
آقا پنج شنبه بار ما رو فرستادی الان که سه شنبه است هنوز نرسیده و این شماره بارنامه 712251 رو که تو وایبر برای من گذاشتی هر جا چه باربری تیپاکس بندر عباس و چه کرمانشاه زنگ میزنم میگن اشتباهه
به آقای رئیسی هم که زنگ زدم گفتن که عکس فیش بارنامه رو میفرستن که هنوز خبری نشده، من شنبه هفته گذشته سفارش دادم که خورد به تعطیلات و شما پنج شنبه گفتید فرستادید حالا ده روز میگذره و من موندم با این مشتری هایی که دو تا از این لپ تاپ هارو بشون فروختم و مدام به من زنگ میزنن دیگه موندم چی بشون بگم و امروز صبح خداوکیلی سر این موضوع مغازه نرفتم.

*mahdad*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
درحال حاضر یا تا1ماه اینده لپ تاپ بالای14 اینچ و با رم 6-8گیگچی میارین؟

hamed_mcsd

Registered User
لایک‌ها
174
بالاخره بعد از 6 روز امروز سه عدد لپ تاپ 8440 به دست من رسید ،
آقای Amir_Ghost وقتی الان با این وضع دلار یه لپ پلاستیکی با پردازنده سلرون که ویندوز رو به زور میکشه با دو گیگ رم و یه دی وی دی رایتری که فک کنم درجه 3 هم حساب نمیشه که کلا لپ به درد وب گردی میخوره رو تو بازار به من فروشنده میدن یک تومن، پس چرا به جای این لپ تاپ های آشغال تو همین رنج قیمت و حتی کمتر ،به مشتری یه لپ تاپ کاردکرده اما با کیفیت ساخت بهتر و سرعت پردازنده و حافظه رم بیشتر ( حالا چند تا خط و خش و خوردگی هم داشته باشه) نفروشم؟؟ این کارکرده هایی که این آقا اینجا می فروشن می ارزه به این پلاستیکی هایی که تو بازاره، هم مشتری بیشتری راضیه هم من،
یا حق

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من انصافا از آدمی که معلوم نیست این لپ تاپ های داغون عقب مونده رو از کجا میاره اعتماد ندارم
فکر نکنم افغانیا این لپ تاپ ها رو بگیرند...بعضیا هم خریدن انداختن یه یکی دیگه !خلاصه هیچکدومتون به فکر همدیگه نیستید برای دریافتش که یکی دو هفته هم صبر کردین!
میمون بفرستی فضا و برگرده زمین زودتر میرسه:Dا
لپ تاپ عقب مونده؟ فکر کتم باید به لپ تاپ های نو گفت ، لپ تاپ hp نو 1/250 هزار تومانی Intel Pentium N3540 هست، در صورتی که لپ تاپهای کار کرده 900 تومنی core i5 2520
اگه به شما باشه گوشی دست دوم هم باید خرید و فروش نشه

اما معطل شدن رو موافقم

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوست عزیز: لب تاب hp elitebook8440 با پردازنده cor i5 560 موجوده(گریدa)؟نحوه ی خرید رو پخ کنید.
*وضعیت باطری به چه صورت هستش؟
*تعمیری نیستند؟(میخوام در حد آک باشه)
*مهلت تست دارند...

.aHMaD.

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
183
سلام
درحال حاضر یا تا1ماه اینده لپ تاپ بالای14 اینچ و با رم 6-8گیگچی میارین؟
سلام .
انشالله تا دو - سه هفته دیگه که بارم برسه میتونم تقدیم کنم .
همه مدب لپ تاپ داخلشون هست .

در خدمتم .
سلام دوست عزیز: لب تاب hp elitebook8440 با پردازنده cor i5 560 موجوده(گریدa)؟نحوه ی خرید رو پخ کنید.
*وضعیت باطری به چه صورت هستش؟
*تعمیری نیستند؟(میخوام در حد آک باشه)
*مهلت تست دارند...

سلام .
PM دادم .

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
۳ دستگاهی که خریده بودم کاملا سالم بدستم رسید.در حد آک.البته من گرید a رو سفارش داده بودم.
در مورد ارسال هم باید بگم یه هفته طول کشید تا بدستم رسید.البته چون من زیاد خرید کردم از این دوستامون،عادت کردم !
در هر حال لبتابا تمیز بودن و بدون مشکل.فقط باتری یکیشون ایراد داشت که آقای رئیسی گفت یکی دیگه میفرسته برام

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
۳ دستگاهی که خریده بودم کاملا سالم بدستم رسید.در حد آک.البته من گرید a رو سفارش داده بودم.
در مورد ارسال هم باید بگم یه هفته طول کشید تا بدستم رسید.البته چون من زیاد خرید کردم از این دوستامون،عادت کردم !
در هر حال لبتابا تمیز بودن و بدون مشکل.فقط باتری یکیشون ایراد داشت که آقای رئیسی گفت یکی دیگه میفرسته برام
دادا شما شانست از ما خیلی خیلی خیلی بیشتر بوده
منم هفت روز معطل شدم و دست آخر رسید و لپ تاپ حتی روشن نشد ما دلمون خوش باشه :D
جناب رحمان پور لپ تاپ رو پس گرفتند و قرار شد با کل هزینه های پست با خودشون پول رو برگشت کنند که منتظریم

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
دادا شما شانست از ما خیلی خیلی خیلی بیشتر بوده
منم هفت روز معطل شدم و دست آخر رسید و لپ تاپ حتی روشن نشد ما دلمون خوش باشه :D
جناب رحمان پور لپ تاپ رو پس گرفتند و قرار شد با کل هزینه های پست با خودشون پول رو برگشت کنند که منتظریم
حالا شما از من خر شانس تری !
چون من از کاربر parseh0651 لبتاب خریدم،هر سه تا معیوب بود،حاظرم نشن پس بگیره،یکیشون رو پس گرفت که یکی بدتر رو فرستاد،طوری که گرافیکش سوخت !!
این قبول کرده پولت رو پس بده،فکرش رو بکنننن ! واقعا خر شانسی تا این حددددد ؟؟؟!!!!

h_mir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه لیست موجودی وقیمت همکاری و نحوه تحویل در تهران و... را برام بفرستی
ممنون

hamed_mcsd

Registered User
لایک‌ها
174
دو عدد لپ تاپ دیگه گرید B خریداری شد اینبار خدایی 3 روزه رسید دستم خودمم انتظار شو نداشتم به این زودی برسه :):):):):)
با تشکر از اقای رئیسی که زحمت کشیدن سریع فرستادن

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقای رییسی خیلی انسان شریفیه پنج تا ازشون خریدم منتظر دریافتم

.aHMaD.

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
183
دو عدد لپ تاپ دیگه گرید B خریداری شد اینبار خدایی 3 روزه رسید دستم خودمم انتظار شو نداشتم به این زودی برسه :):):):):)
با تشکر از اقای رئیسی که زحمت کشیدن سریع فرستادن
اقای رییسی خیلی انسان شریفیه پنج تا ازشون خریدم منتظر دریافتم
سلام .
مبارکتون باشه .
سلام
میشه لیست موجودی وقیمت همکاری و نحوه تحویل در تهران و... را برام بفرستی
ممنون
سلام .
PM دادم .

moha1592002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خدا قوت
یه پ خ دادم لطفا جواب بدین
با تشکر

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
هیچی دیگه میخاستم بگم لب تاب ما هنوز نرسیده. کامنتا دوستانو خوندم دیدم همه همین مشگلو دارن
من اگه لازم نداشتم ده روز دیگه هم میرسید مشگل نداشت پی سیم سوخت دست ما موند تو پوست گردو. اخر ترم. تحقیقا استاد موند رو هوااا
ی سوال شما دیر ارسال میکنید یا تیپاکس کوتاهی میکنه در رسوندن مرسوله ؟؟؟

aghla

Registered User
لایک‌ها
41
سلام میشه یه عکس از خود HP ENVY Sleekbook 6-1001TX
بزارید؟

rezayar72

Registered User
لایک‌ها
60
سلام هنوز Asus A73S-TY185V موجوده ؟؟

MH9t9

Registered User
لایک‌ها
3
بنده هم از ایشون یه 8440 کاستوم (!!!) گربد A گرفتم. میتونم بگم واقعا در حد نو بود. فقط دو سه تا خش ریز و یه قری بسیار کوچک. در کل به دوستانی که بخوان لپتاپ بخرن شدیدا توصیه میکتم!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
بنده هم از ایشون یه 8440 کاستوم (!!!) گربد A گرفتم. میتونم بگم واقعا در حد نو بود. فقط دو سه تا خش ریز و یه قری بسیار کوچک. در کل به دوستانی که بخوان لپتاپ بخرن شدیدا توصیه میکتم!
ما که لپ تاپ خریدی مون مشکل داشت،البته ایشون کل هزینه های پست و پول رو برگشت کرد بدون کوچکترین سوال و اذیتی

فقط یه کم دیر شد

ولی خوب،کاملا قابل اطمینان هستند،ان شالله یه کم سرشون خلوت تر شد شاید دوباره ازشون خرید کردم

farhad6666

Registered User
لایک‌ها
43
دادش سلام يه دونه acer -v5-471G رو ميخوام
خدا وكيلي سراغ داشتي يه ندا بده بد جور دنبالشم

Sent from my iPad using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا