لطف کنین مدل های مکی که میتونین بیارین رو اطلاع بدین
ممنون
این مدل توو لیست سفارشاتمون نیست ... انشالله در آینده .عزیز سامسونگ سری 9 یا ativ book 9 plus میتونید بیارید؟
سلام داداش .سلام تا 300 تومن چیزی دارید؟
تبلت ویندوزی بصورت سفارشی امکان خریدش هست و واستون میاریم .درود
نت بوک و یا تبلت ویندوزی موجود دارین؟
با تشکر
ممنون داداش از اطلاع رسانی .سلام.
جهت اطلاع سایر خریداران
من از ایشان یک مدل ux21 ایسوس به مبلغ 1930000 خریدم که به دستم رسید و در حال بررسی اش هستم.
موفق باشید و خوب بفروشید.
واستون میپرسم ... اگه اوکی بود بهتون PM میدم .ASUS N56JR
این مدل رو امکانش هست تهیه کنین؟
سلام داداش .سلام بی زحمت این مدل رو دوباره بیارید
HP Elitebook 2540P | Core i5 / 4GB / 500GB / 12.1inch / Aluminum Case / 9Cell Battery
PM دادم .شرایط خرید لپ تاپ زیر رو برام پیغام خصوصی کنید
HP Pavilion DV7-6B31ED | Intel Core i7-5670QM (2.2GHz) / 8GB DDR3 / 500GB / 2GB DDR5 AMD Radeon HD 6770M / 17.3" HD+ (1600 x 900) / DOS
موجودی: 1 عدد
قیمت فروش تک:1.880.000 تومان
سلام
یه مدل تا 800 لطفا بزارید
با سپاس
سلام1 مدل موجود دارم .
Toshiba T310 Core 2 Duo 4GB 250GB Intel VGA NO DVD 13.3-inch
قیمت فروش : 750.000 تومان
سلام داداش .داداش در حد 8 تا 12 اینچ الان چی موجود دارین که سی پی یوش چیز خوبی باشه (برای برنامه نویسی)
سلام .سلام مدل های مک رسید؟
آیمک هم میارین ؟
سلام داداش .سلام
میشه ازش لینک بزاری واسم
شرایط خرید؟
مهلت تست ؟
وضعیت لب تاب هم چطوره؟
با سپاس
انشالله دو هفته دیگه .آقای رحمان پور کی لیست صفحه اول رو با لب تاب های جدیدتون به روز می کنید؟
سلام عزیز .سلام
جهت اطلاع سایرین:
دوستان من مهلت تست یک هفته ای ایشون رو کاملا تایید می کنم. من یه مدلی که خریده بودم حالا به دلایل خودم مورد قبولم واقع نشد. اقای رحمان پور بدون چون و چرا قبول کردند که لب تاب رو پس بگیرن و هزینه ارسال پست رو هم خودشون پرداخت کردند و هزینه خرید رو پس دادند.
ایشان ادم خیلی شریف و خوش قول و خوش معامله ای هستن. با خیال راحت لبتاپ هاتون را از ایشون خرید کنید.
سلام .سلام مدلهای موجود رو با لپتاپ دیگه تعویض دارید؟اگز دارید بفرمایید تا مدل رو اعلام کنم
ممنون