mastermind
Registered User
- نوشتهها
- 291
- لایکها
- 70
تو اینترنت سرچ کن دوست عزیز میبینی تاثیر نداره منم یکی دارم تازه از این ۱۰۰ تومنیا مگس و چیزا دیگه سری جذب میشن ولی پشه انگار نه انگار
شما فکر کردی اینا رو چفدر می خریم ؟ 1000 تومن ؟پاسخی بهم ندادین !
نمی دونم اونی که شما می فرمایی رو ندیدمدوسته عزیز تفاوته این مدل با مدل های دیگه چیه چون دقیقا همین مدل فقط بدونه روکش روی چراغش رو اینجا 5 تومن میدن. اسمش فک کنم sky بود.
جواب گو هست چرا نباشه !استارتر عزیز شما فرمودی روزی 2-3 تا پشه رو تضمین میکنی ؟؟ خب بقیش چی؟؟
خونه ما در شبانه روز یه 50-60 تایی در آمد و رفت هستن .. جوابگو نیست این اختراع ؟؟
پشه انواع و اقسامش خیلی زیاده ! همون پست 1 عکس رو نگاه کنید هر کدوم از پشه های سقت شده یه مدلی هستند !تو اینترنت سرچ کن دوست عزیز میبینی تاثیر نداره منم یکی دارم تازه از این ۱۰۰ تومنیا مگس و چیزا دیگه سری جذب میشن ولی پشه انگار نه انگار
ارسال شدمن یکی میخوام.
ارسال شد!آقا منم تهرانم شرایطش رو برا مام بفرست.پشه عنفمون رو دیگه ازمون گرفته :general208:
پشه های ایرانی رو هم میگیره؟نکنه فقط چینی ها رو میگیره
سلامبنده هم یکی میخوام.هفته دیگه میام تهران ...
نحوه ملاقات حضوری رو بفرمایید ممنون میشم ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلامسلام
نیما جان فرستادید ؟
سلامداداش با پست چقدر در میاد یکی برا ما بفرستی
سلامیکی برفرست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلامسلام
منم ميخام لطفا شرايطو بفرست
خواهش می کنمسلام دوستان
سفارش من امروز رسید.خیلی مرتب و سالم و بسته بندی شده
از روی کنجکاوی رفتم سر امتحانش.تو خونه گشتم تا یکدونه پشه گنده پیدا کردم.کردمش تو کیسه و پیف پاف بهش زدم تا کشته بشه.
چسبوندمش به یک چوب کبریت و نزدیک یکی از پره ها کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد !:general208:
فقط دیدم وقتی نزدیک پره میکنم یک نیروی ربایش پشه و پاهاشو جذب میکنه
پیش خودم گفتم بابا همینم خوبه !دیگه 9 تومان چه انتظاری ازش میشه
یکدفعه ناخودآگاه بدن پشه همزمان به 2 تا از اون پره ها خورد.یکدفعه جرقه ای زده شد و پشه بیچاره در چشم به هم زدنی جزقاله شد و بوش بلند شد :general509::general503:
منم کلی ذوق کردم
ممنون نیما خان.واقعا راضی ام.
فقط من احتمالا چند تا دیگه میخوام بعد از تعطیلات.تموم که نشده؟ چند تا موجودی دارید؟
:general705:
پی . ام دادمسلام
به منم اطلاعات قیمت تعداد+شرایط خریدو پ خ می کنی؟