برگزیده های پرشین تولز

آخرین خوراکی خوبی که خوردی :دی

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
958
لایک‌ها
3,913
از این سس کاکائو فندقی سوربن بخورین تا رستگار بشین! 🥰

4876630_8n0.jpg


من قبلاً یه سری از این سس‌های شکلاتی خورده بودم، ولی اکثراً جذابیت خاصی نداشتن. یعنی نهایتش می‌شد روی بستنی ریخت و اون طوری خورد، ولی این یکی رو خالی خوردم و رفتم بهشت!
تازه فهمیدم که چه اشتباهی می‌کردم که فرمند ۳۵۰ گرمی می‌گرفتم، در حالی که با هزینه کمتر می‌شه از اینا گرفت که ۵۰۰ گرم هم هستن و به شدت خوشمزه. کل محتویات جعبه رو هم خالی خوردم و بعدش که دیدم داره پررو بازی درمیاره، شکمش رو پاره کردم که هرچی توش مونده بود رو هم بخورم! 🥲 فقط یه ذره پوستش کلفت بود و انقدر بدجور با چاقو افتادم به جونش که چاقوئه بعد از انجام عمل جراحی داغ شده بود! :oops:

photo_2021-11-14_12-11-19_ioum.jpg
 

EmpireWorld

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
21 جولای 2011
نوشته‌ها
4,285
لایک‌ها
7,770
محل سکونت
NoWhere
اولی دقیقا همون سس چیلی تایلندی معروف هستش که یه طعم خیلی با کلاس بین شیرینی و تندی داره. این رو تا به حال فست فود های درست و حسابی با مرغ سوخاری یه مقدار خیلی کم ازش می دادن، یه طوری که انگار طلاست! قبلا فقط مدل خارجی اش بوده که من خونه دوستم خورده بودم و خیلی هم گرون خریده بود. احتمالا دلوسه جدیدا ایرانی اش رو داده، که خیلی هم ارزون قیمت و خوبه و طعمش هم دست کمی از خارجی اش نداره. به نظرم عالی بود، حتما تست کنید.
آره خیلی شیرین بود و تقریبا اصلا تند نبود
مجبور شدم نصف سس تند گالری سید داود :ROFLMAO: (@s.david.s ) رو خالی کنم داخلش تا یه ذره مزه بگیره
78plMhj6iYox2eSD.jpg


این قسمتو با دقت نخوندم من بدم میاد غذا شیرین باشه اینو سفارش دادم زیاد خوشم نیومد. ولی با سس تند بیژن کنار هم جالب انگیز میشه
مشاهده پیوست 1262922

هنوز رو پیتزا تستش نکردم
284.gif

من با سوسیس و سیب زمینی امتحان کردم
rock_1.gif

با چیزی جز مرغ و قارچ و چیپس بخوری میری جهندم تایلندیا؟
think.gif
آره منم رو سوسیس و همبرگر ریختم خوشم نیومد
یعنی کلا فکر نمیکردم سسش اینقدر شیرین باشه چون از غذای شیرین بدم میاد
مثلا اینجا همه عاشق خورشت ماست هستن ولی من یه قاشق بیشتر نمیتونم بخورم

چیلی تای با چیپس و قارچ سوخاری یا مرغ سوخاری خوب میشه
shenghel.gif
خیلی شیرینه، تو موادش هم اول از همه نوشته شکر
با قارچ و مرغ سوخاری هنوز تست نکردم، کاش بشه خوردش چون اینجوری اینقدر میمونه تا فاسد شه
 

mahi58

مدیر انجمن عکس و عکاسی
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2006
نوشته‌ها
7,722
لایک‌ها
11,275
محل سکونت
Tehran
با معرفی یک بزرگوار جدید در خدمت تون هستیم: ماهی سالمون گوشت نارنجی!

قبل از هر چیز خدمت تون عارضم که بنده و اهالی خانه اصلا ماهی خور نیستیم. یعنی از بچگی انقدر هی دائم ماهی سفید به ما می دادند که اذیت کن و پر از تیغ بود و در نتیجه عطای ماهی رو به لقاش بخشیده بودیم! بعد کمی بزرگ تر شدیم و ماهی های جنوب یه کم فراوان تر شدند و با مفهومی به نام ماهی شیر و ماهی حلوا آشنا شدیم و یه کم با ماهی آشتی کردیم! ولی تازگی یک نوع ماهی اومده که اصلا توی خوشمزگی گمونم با خوشمزه ترین گوشت ها رقابت می کنه، و اون هم ماهی سالمون گوشت قرمز (یا گوشت نارنجی) ـه.

طریقه آشنایی به این ترتیب بود که یک بار خونه دوستم بودم، دوستم از چند نوع ماهی توی فریزرش هر کدوم یه تیکه کوچک مونده بود. خلاصه همه اش رو سرخ کرد و این شد که اون شب ما ماهی حلوا، سرخو، حلوا مقوا و سالمون رو پشت سر هم همدیگه خوردیم! اهالی دنیای شکمو ها به خوبی می دونند که بهترین راه برای مقایسه طعم چند تا چیز خوشمزه اینه که همین طوری پشت سر همدیگه بخوری شون، و بنده همین طور بود که فهمیدم این ماهی با چه اختلافی از ماهی های دیگه (حتی حلوا با این همه ادعاش) خوشمزه تره! گوشت خیلی ملایم و نرم و مطبوع داره، مثل باقلوا!

تا به حال چند سری از این ماهی خریدم. توی خونه همه دوست دارند و سری قبل به خواهرم هم دادیم که اون هم کلی تعریف کرده بود که همه تو خونه شون خیلی دوست داشتندش. میدون های تره بار شهرداری گاهی میارند، فقط چون پرطرفداره زود تمومش می کنند. سری آخر از تره بار نزدیک خونه مون توی حراجی گرفتم کیلویی 80 تومن، ولی فکر کنم قیمت معمولش 88 تومنه. خلاصه هنوز مردم نشناختندش که تقاضاش بالا بره و گرون بشه.

فقط خریدش یه کم نکته داره و باید به شکل ماهی و رنگ گوشتش توجه کنید. عکس هاش رو ببینید:


Sal 1.jpg


Sal 2.jpg


چند تا نکته داره: اولا که شکل ماهی اش رو باید دقت کنید که به جاش قزل آلا بهتون ندن (چون پرطرفدار تر از قزل آلاست و ممکنه به اسم سالمون، قزل بهتون بندازن). ماهی نیمه پایینی بدنش خال نداره و چشمش از دهنش بالاتره. دوم این که رنگ درست گوشتش هم همین رنگیه که تو عکس دوم می بینید. البته اصل ماهی سالمون نروژی توی ایران اگر پیدا بشه کیلویی 700-600 تومنه فکر کنم و اون یه کم گوشتش از این کمرنگ تره. ولی همین هم به شدت خوشمزه است اگر گیرتون بیاد. برای گرفتن ماهی درست و بدون کلک هم به نظرم توی تهران از میدون های تره بار شهرداری خرید کنید (اونها کلک نمی زنند، ولی وقتی بیارند زود تموم می کنند)، و در خصوص شکل درست ماهی اش و تشخیص از قزل آلا هم این لینک رو ببینید.




====================
کل محتویات جعبه رو هم خالی خوردم و بعدش که دیدم داره پررو بازی درمیاره، شکمش رو پاره کردم که هرچی توش مونده بود رو هم بخورم! 🥲 فقط یه ذره پوستش کلفت بود و انقدر بدجور با چاقو افتادم به جونش که چاقوئه بعد از انجام عمل جراحی داغ شده بود! :oops:
ایول خیلی خندیدم از این بلایی که سر جعبه اش آوردی. :ROFLMAO:

هوس کردم تستش کنم، فقط این سس کاکائو رو من زیاد ندیدم با چی میشه خوردش. یعنی من هم فقط با بستنی دیدم، ولی به نظرم شیرینی پز ها روی کیک و شیرینی و ... ازش می زنند. اگه گرفتم باید یا با بستنی بخورم یا خالی؟ :دی
آره خیلی شیرین بود و تقریبا اصلا تند نبود
مجبور شدم نصف سس تند گالری سید داود :ROFLMAO: (@s.david.s ) رو خالی کنم داخلش تا یه ذره مزه بگیره


آره منم رو سوسیس و همبرگر ریختم خوشم نیومد
یعنی کلا فکر نمیکردم سسش اینقدر شیرین باشه چون از غذای شیرین بدم میاد
مثلا اینجا همه عاشق خورشت ماست هستن ولی من یه قاشق بیشتر نمیتونم بخورم


خیلی شیرینه، تو موادش هم اول از همه نوشته شکر
با قارچ و مرغ سوخاری هنوز تست نکردم، کاش بشه خوردش چون اینجوری اینقدر میمونه تا فاسد شه
ببین عکس العمل مردم به طعم تند شدیدا سلیقه ایه و خیلی بالا پایین داره.

ما زیاد فلفل خور حرفه ای نیستیم و همین سس چیلی تای رو مادرم می خوره میگه چقدر تنده، اذیت می کنه. ولی مثلا دوستم یه مدت برازجان بود، می گفت مردم اونجا تند ترین سس های گوجه ممکن رو که من نگاهش هم نمی تونم بکنم از سوپرمارکت می خرن میارن روی غذا می ریزن و میگن ای بابا! اینم که مزه بستنی میده! :دی

همونطور که خودت گفتی هم بهترین جای خوردنش با مرغ سوخاریه. هر چند روی همبرگر و شامی کباب هم من خوردم و دوست داشتم.
 

EmpireWorld

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
21 جولای 2011
نوشته‌ها
4,285
لایک‌ها
7,770
محل سکونت
NoWhere
هوس کردم تستش کنم، فقط این سس کاکائو رو من زیاد ندیدم با چی میشه خوردش. یعنی من هم فقط با بستنی دیدم، ولی به نظرم شیرینی پز ها روی کیک و شیرینی و ... ازش می زنند. اگه گرفتم باید یا با بستنی بخورم یا خالی؟ :دی

ببین عکس العمل مردم به طعم تند شدیدا سلیقه ایه و خیلی بالا پایین داره.

ما زیاد فلفل خور حرفه ای نیستیم و همین سس چیلی تای رو مادرم می خوره میگه چقدر تنده، اذیت می کنه. ولی مثلا دوستم یه مدت برازجان بود، می گفت مردم اونجا تند ترین سس های گوجه ممکن رو که من نگاهش هم نمی تونم بکنم از سوپرمارکت می خرن میارن روی غذا می ریزن و میگن ای بابا! اینم که مزه بستنی میده! :دی

همونطور که خودت گفتی هم بهترین جای خوردنش با مرغ سوخاریه. هر چند روی همبرگر و شامی کباب هم من خوردم و دوست داشتم.
اون سس شکلاتی رو من همیشه فرمند یا آنیش میگرفتم، یکم شیرینیش زیاده و اگه نمیتونی شیرینی زیاد بخوری باید با یه چیزی که پایه ش شکلات تلخه یا کلا بی مزه ست مثل بیسکوئیت بخوری ولی اگه با شیرینی زیاد مشکلی نداری میتونی بریزی رو بستنی یا کیک و ...
من خودم کیک شکلاتی که میپزم شکرشو کم میکنم و بعد از پخت از اینا میریزم روش و یه حالت خیس و چرب پیدا میکنه که فوق العاده ست، حالا این برندی هم که این بنده خدا گفت رو باید بعدا تست کنم ببینم چطوریه

در مورد فلفل هم بگم که یه 3 4 ماهی هست که کلا زیاد طعم فلفلو حس نمیکنم، مثلا قبلا کرانچی تند و آتشین دهنمو میسوزوند ولی الان خیلی کم یا مثلا ساندویچ که درست میکنم اول یه لایه از همین سس های خالص فلفلی میریزم بعدشم سس قرمز تند ولی بازم خیلی واسه م تند نیست. فکر کنم بعد از اینکه همون زیتون در سس چیلی رو خوردم اینطوری شدم، اون خیلی تند بود لامصب منم زیاد میریختم، جوری که چشمام سرخ میشد، البته کرونا و از بین رفتن حس چشایی به مدت 1 ماه هم به نظرم تو این قضیه بی تاثیر نیست
ولی خدایی این سسه از نظر فلفل به نظرم لایته لایته و یه ذره فلفل از کنارش رد شده اما تا تونستن شکرش کردن :ROFLMAO:
 

iranescence

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2011
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
2,811
سن
30
محل سکونت
tehran
من جوجه چینی خیلی دوست دارم
هفته پیش 2 پرس خوردم خیلی خوب بود
 

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
958
لایک‌ها
3,913
ایول خیلی خندیدم از این بلایی که سر جعبه اش آوردی. :ROFLMAO:

هوس کردم تستش کنم، فقط این سس کاکائو رو من زیاد ندیدم با چی میشه خوردش. یعنی من هم فقط با بستنی دیدم، ولی به نظرم شیرینی پز ها روی کیک و شیرینی و ... ازش می زنند. اگه گرفتم باید یا با بستنی بخورم یا خالی؟ :دی
اصل کارش با بستنی و کیک و شیرینی هست. 😁
کلاً آدمیزاد اگه نرمال و طبیعی باشه، نباید این رو خالی بخوره ولی من مشکلات مغزی دارم دیگه! 🥲 اولش شروع کردم توی ظرف ریختم و با قاشق خوردم و بعد از یه مدت دیدم دیگه نمی‌تونم تحمل کنم و به سبک قوطی نوشابه، درش رو کامل باز کردم و شروع کردم به نوشیدن این مایع حیات‌بخش! 🥴
 

AbolTheRocker

Registered User
تاریخ عضویت
18 مارس 2012
نوشته‌ها
4,279
لایک‌ها
4,807
محل سکونت
مشهد
آخرین خوراکی خوبی که خوردم، کیک و شام تولد بابام بود، چون دقیقا از فردا صبحش کرونا گرفتم و با سردرد و سرگیجه بیدار شدم و دیگه هیچ بو و مزه ای احساس نمی کردم، تا یک ماه پیش که حس بویایی و چشاییم برگشت، ولی ای کاش بر نمی گشت چون همه چیز برام بو و مزه خیلی گند و مزخرفی داره، هرچی خوشبوتر و خوشمزه تر باشه، گندتر و مزخرفتره برام...
taghas.gif
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,215
لایک‌ها
20,093
محل سکونت
اوهایو - دیتون
با معرفی یک بزرگوار جدید در خدمت تون هستیم: ماهی سالمون گوشت نارنجی!

قبل از هر چیز خدمت تون عارضم که بنده و اهالی خانه اصلا ماهی خور نیستیم. یعنی از بچگی انقدر هی دائم ماهی سفید به ما می دادند که اذیت کن و پر از تیغ بود و در نتیجه عطای ماهی رو به لقاش بخشیده بودیم! بعد کمی بزرگ تر شدیم و ماهی های جنوب یه کم فراوان تر شدند و با مفهومی به نام ماهی شیر و ماهی حلوا آشنا شدیم و یه کم با ماهی آشتی کردیم! ولی تازگی یک نوع ماهی اومده که اصلا توی خوشمزگی گمونم با خوشمزه ترین گوشت ها رقابت می کنه، و اون هم ماهی سالمون گوشت قرمز (یا گوشت نارنجی) ـه.

طریقه آشنایی به این ترتیب بود که یک بار خونه دوستم بودم، دوستم از چند نوع ماهی توی فریزرش هر کدوم یه تیکه کوچک مونده بود. خلاصه همه اش رو سرخ کرد و این شد که اون شب ما ماهی حلوا، سرخو، حلوا مقوا و سالمون رو پشت سر هم همدیگه خوردیم! اهالی دنیای شکمو ها به خوبی می دونند که بهترین راه برای مقایسه طعم چند تا چیز خوشمزه اینه که همین طوری پشت سر همدیگه بخوری شون، و بنده همین طور بود که فهمیدم این ماهی با چه اختلافی از ماهی های دیگه (حتی حلوا با این همه ادعاش) خوشمزه تره! گوشت خیلی ملایم و نرم و مطبوع داره، مثل باقلوا!

تا به حال چند سری از این ماهی خریدم. توی خونه همه دوست دارند و سری قبل به خواهرم هم دادیم که اون هم کلی تعریف کرده بود که همه تو خونه شون خیلی دوست داشتندش. میدون های تره بار شهرداری گاهی میارند، فقط چون پرطرفداره زود تمومش می کنند. سری آخر از تره بار نزدیک خونه مون توی حراجی گرفتم کیلویی 80 تومن، ولی فکر کنم قیمت معمولش 88 تومنه. خلاصه هنوز مردم نشناختندش که تقاضاش بالا بره و گرون بشه.

فقط خریدش یه کم نکته داره و باید به شکل ماهی و رنگ گوشتش توجه کنید. عکس هاش رو ببینید:




چند تا نکته داره: اولا که شکل ماهی اش رو باید دقت کنید که به جاش قزل آلا بهتون ندن (چون پرطرفدار تر از قزل آلاست و ممکنه به اسم سالمون، قزل بهتون بندازن). ماهی نیمه پایینی بدنش خال نداره و چشمش از دهنش بالاتره. دوم این که رنگ درست گوشتش هم همین رنگیه که تو عکس دوم می بینید. البته اصل ماهی سالمون نروژی توی ایران اگر پیدا بشه کیلویی 700-600 تومنه فکر کنم و اون یه کم گوشتش از این کمرنگ تره. ولی همین هم به شدت خوشمزه است اگر گیرتون بیاد. برای گرفتن ماهی درست و بدون کلک هم به نظرم توی تهران از میدون های تره بار شهرداری خرید کنید (اونها کلک نمی زنند، ولی وقتی بیارند زود تموم می کنند)، و در خصوص شکل درست ماهی اش و تشخیص از قزل آلا هم این لینک رو ببینید.




====================

ایول خیلی خندیدم از این بلایی که سر جعبه اش آوردی. :ROFLMAO:

هوس کردم تستش کنم، فقط این سس کاکائو رو من زیاد ندیدم با چی میشه خوردش. یعنی من هم فقط با بستنی دیدم، ولی به نظرم شیرینی پز ها روی کیک و شیرینی و ... ازش می زنند. اگه گرفتم باید یا با بستنی بخورم یا خالی؟ :دی

ببین عکس العمل مردم به طعم تند شدیدا سلیقه ایه و خیلی بالا پایین داره.

ما زیاد فلفل خور حرفه ای نیستیم و همین سس چیلی تای رو مادرم می خوره میگه چقدر تنده، اذیت می کنه. ولی مثلا دوستم یه مدت برازجان بود، می گفت مردم اونجا تند ترین سس های گوجه ممکن رو که من نگاهش هم نمی تونم بکنم از سوپرمارکت می خرن میارن روی غذا می ریزن و میگن ای بابا! اینم که مزه بستنی میده! :دی

همونطور که خودت گفتی هم بهترین جای خوردنش با مرغ سوخاریه. هر چند روی همبرگر و شامی کباب هم من خوردم و دوست داشتم.
باید تجربه کردش
البته قزل فک کنم الان کیلویی 92 باشه
 

mahi58

مدیر انجمن عکس و عکاسی
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2006
نوشته‌ها
7,722
لایک‌ها
11,275
محل سکونت
Tehran
باید تجربه کردش
البته قزل فک کنم الان کیلویی 92 باشه
حتما تستش کنید. فوق العاده است و به همه سلیقه ها می خوره. 😋

من یه ذره اکازیون سالمون گیرم اومد، معمولا با قیمت عادی هم گیر نمیاد چه برسه به حراجی. قیمتش خارج از میدون های تره بار بالای 100 تومنه. توی تره بارها معمولا هشتاد و خورده ایه قیمت هر دوشون، و سالمون یه مختصری از قزل گرون تره.
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
10,750
لایک‌ها
14,022
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
 

forsoh

Registered User
تاریخ عضویت
31 جولای 2012
نوشته‌ها
1,051
لایک‌ها
3,203
محل سکونت
پشت پی سی
حتما تستش کنید. فوق العاده است و به همه سلیقه ها می خوره. 😋

من یه ذره اکازیون سالمون گیرم اومد، معمولا با قیمت عادی هم گیر نمیاد چه برسه به حراجی. قیمتش خارج از میدون های تره بار بالای 100 تومنه. توی تره بارها معمولا هشتاد و خورده ایه قیمت هر دوشون، و سالمون یه مختصری از قزل گرون تره.

من فقط ماهی سفید می خورم 😝
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر

Dodge Super Bee

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
1,142
لایک‌ها
16,866
کسی تو ایران دیده ایشون رو ؟


Annotation 2021-11-23 065724.png

تو سایت هم کل کشور های دنیا هستن جز ایران . پس این کوکا ایران با چه لایسنس تولید میشه


البته فردا همچین چیزی رو بهنوش یا زمزم میزنن
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,831
لایک‌ها
30,312
محل سکونت
کرج
سس سید داود :)


مشاهده پیوست 1263255

سس خوشمزه ایه مخصوصا سبز و زردش طعم خاصی داره برای ریختن روی انواع ساندویچ عالیه






@s.david.s خداوکیلی سسی داریا
jupv7v7eau6q6a90.gif
100 تومن میدم

من نمیدونم چرا از این سس خوشم نمیاد هر سه رنگش هم گرفتم، خیلی ها خوششون میاد و تعریف میکنن
تا حالا چندین بار گرفتم ولی همون دفعه اول امتحان کردم خوشم نیومده و خراب شده ریختم بیرون، چندین بار هم تکرار شده این داستان ...
@s.david.s
javab.gif
 

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2019
نوشته‌ها
2,009
لایک‌ها
18,729
محل سکونت
تهران
من نمیدونم چرا از این سس خوشم نمیاد هر سه رنگش هم گرفتم، خیلی ها خوششون میاد و تعریف میکنن
تا حالا چندین بار گرفتم ولی همون دفعه اول امتحان کردم خوشم نیومده و خراب شده ریختم بیرون، چندین بار هم تکرار شده این داستان ...
@s.david.s
javab.gif
یبار دیگه بخور ولی با نیت و ایمان قلبی این کار رو انجام بده
418.gif
 

A.L.I-74

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
290
لایک‌ها
1,471
من نمیدونم چرا از این سس خوشم نمیاد هر سه رنگش هم گرفتم، خیلی ها خوششون میاد و تعریف میکنن
تا حالا چندین بار گرفتم ولی همون دفعه اول امتحان کردم خوشم نیومده و خراب شده ریختم بیرون، چندین بار هم تکرار شده این داستان ...
@s.david.s
javab.gif
مشکل از سس نیست از خوردنته
f_pahlevoonm_0cf.gif
می تونی به استاد بنجی مراجعه کنی برای حل مشکل
crazy.gif


پ.ن:من که خیلی از تندی خوشم نمیاد ولی قرمزش بد نیست مخصوصا با برنج و ماهی
91.gif
 
بالا