با معرفی یک بزرگوار جدید در خدمت تون هستیم: ماهی سالمون گوشت نارنجی!
قبل از هر چیز خدمت تون عارضم که بنده و اهالی خانه اصلا ماهی خور نیستیم. یعنی از بچگی انقدر هی دائم ماهی سفید به ما می دادند که اذیت کن و پر از تیغ بود و در نتیجه عطای ماهی رو به لقاش بخشیده بودیم! بعد کمی بزرگ تر شدیم و ماهی های جنوب یه کم فراوان تر شدند و با مفهومی به نام ماهی شیر و ماهی حلوا آشنا شدیم و یه کم با ماهی آشتی کردیم! ولی تازگی یک نوع ماهی اومده که اصلا توی خوشمزگی گمونم با خوشمزه ترین گوشت ها رقابت می کنه، و اون هم ماهی سالمون گوشت قرمز (یا گوشت نارنجی) ـه.
طریقه آشنایی به این ترتیب بود که یک بار خونه دوستم بودم، دوستم از چند نوع ماهی توی فریزرش هر کدوم یه تیکه کوچک مونده بود. خلاصه همه اش رو سرخ کرد و این شد که اون شب ما ماهی حلوا، سرخو، حلوا مقوا و سالمون رو پشت سر هم همدیگه خوردیم! اهالی دنیای شکمو ها به خوبی می دونند که بهترین راه برای مقایسه طعم چند تا چیز خوشمزه اینه که همین طوری پشت سر همدیگه بخوری شون، و بنده همین طور بود که فهمیدم این ماهی با چه اختلافی از ماهی های دیگه (حتی حلوا با این همه ادعاش) خوشمزه تره! گوشت خیلی ملایم و نرم و مطبوع داره، مثل باقلوا!
تا به حال چند سری از این ماهی خریدم. توی خونه همه دوست دارند و سری قبل به خواهرم هم دادیم که اون هم کلی تعریف کرده بود که همه تو خونه شون خیلی دوست داشتندش. میدون های تره بار شهرداری گاهی میارند، فقط چون پرطرفداره زود تمومش می کنند. سری آخر از تره بار نزدیک خونه مون توی حراجی گرفتم کیلویی 80 تومن، ولی فکر کنم قیمت معمولش 88 تومنه. خلاصه هنوز مردم نشناختندش که تقاضاش بالا بره و گرون بشه.
فقط خریدش یه کم نکته داره و باید به شکل ماهی و رنگ گوشتش توجه کنید. عکس هاش رو ببینید:
چند تا نکته داره: اولا که شکل ماهی اش رو باید دقت کنید که به جاش قزل آلا بهتون ندن (چون پرطرفدار تر از قزل آلاست و ممکنه به اسم سالمون، قزل بهتون بندازن). ماهی نیمه پایینی بدنش خال نداره و چشمش از دهنش بالاتره. دوم این که رنگ درست گوشتش هم همین رنگیه که تو عکس دوم می بینید. البته اصل ماهی سالمون نروژی توی ایران اگر پیدا بشه کیلویی 700-600 تومنه فکر کنم و اون یه کم گوشتش از این کمرنگ تره. ولی همین هم به شدت خوشمزه است اگر گیرتون بیاد. برای گرفتن ماهی درست و بدون کلک هم به نظرم توی تهران از میدون های تره بار شهرداری خرید کنید (اونها کلک نمی زنند، ولی وقتی بیارند زود تموم می کنند)، و در خصوص شکل درست ماهی اش و تشخیص از قزل آلا هم
این لینک رو ببینید.
====================
ایول خیلی خندیدم از این بلایی که سر جعبه اش آوردی.
هوس کردم تستش کنم، فقط این سس کاکائو رو من زیاد ندیدم با چی میشه خوردش. یعنی من هم فقط با بستنی دیدم، ولی به نظرم شیرینی پز ها روی کیک و شیرینی و ... ازش می زنند. اگه گرفتم باید یا با بستنی بخورم یا خالی؟ :دی
ببین عکس العمل مردم به طعم تند شدیدا سلیقه ایه و خیلی بالا پایین داره.
ما زیاد فلفل خور حرفه ای نیستیم و همین سس چیلی تای رو مادرم می خوره میگه چقدر تنده، اذیت می کنه. ولی مثلا دوستم یه مدت برازجان بود، می گفت مردم اونجا تند ترین سس های گوجه ممکن رو که من نگاهش هم نمی تونم بکنم از سوپرمارکت می خرن میارن روی غذا می ریزن و میگن ای بابا! اینم که مزه بستنی میده! :دی
همونطور که خودت گفتی هم بهترین جای خوردنش با مرغ سوخاریه. هر چند روی همبرگر و شامی کباب هم من خوردم و دوست داشتم.