SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
در مورد عكاسي موضوعي محرم چطوره؟
نزديك ترين و دردسترس ترين و پرسوژه ترين موضوع!!
واي يعني بريم تو كوچه عكس بگيريمبه نقل از SherlockHolmes :در مورد عكاسي موضوعي محرم چطوره؟
واي يعني بريم تو كوچه عكس بگيريم
يه چيزي بگين تو خونه باشه . هوا سرده حسش نيست.
بگو منو كم داري بگو :blush:به نقل از SherlockHolmes ::blink: :blink: :blink: :blink:![]()
:lol: :lol:
![]()
![]()
![]()
آخه آدم چي بگه؟
منم موافقم خودم هم ميتونم عكس بزارمبه نقل از phoyo_live :سلام به همه شرلوک درست میگه به خدا منم الان اومدم اینجا که بنویسم موضوعش باشه عاشورا که دیدم شرلوک عزیز زحمت کشیده .بله این بهترین موضوعه چون تو این مدت همه اطراف خودشون یه دسته ای تکیه ای یا گروهی ،مسجدی چیزی دارن مثل برفو حیوان و .... نیست که پیدا نشه منم موافقم حالا میمونه مدت زمانی که تعیین بشه که تو یه تاپیک عکسها گذاشته شه نظرتون رو بگید منتظریم
تعداد عكس براي هر نفر؟سلام به همه شرلوک درست میگه به خدا منم الان اومدم اینجا که بنویسم موضوعش باشه عاشورا که دیدم شرلوک عزیز زحمت کشیده .بله این بهترین موضوعه چون تو این مدت همه اطراف خودشون یه دسته ای تکیه ای یا گروهی ،مسجدی چیزی دارن مثل برفو حیوان و .... نیست که پیدا نشه منم موافقم حالا میمونه مدت زمانی که تعیین بشه که تو یه تاپیک عکسها گذاشته شه نظرتون رو بگید منتظریم
آقا من اگه جسارت نيست بگم؟به نقل از SherlockHolmes :ايول داش جكي!
احسنت خوشم اومد! :happy:
تعداد عكس براي هر نفر؟
موضوع؟
تاريخ؟
اينا رو خودت مشخص كن!دستت درد نكنه! :happy:
به نقل از SherlockHolmes :من فكر كردم عكس رد گوليتهخوشحال شدم گفتم يكي هم مثل من هست از گوليت خوشش بياد!
![]()