این عکس را با گوشی گرفتم.اصلا تجربه ای هم تو زمینه عکاسی ندارم ولی میخام شروع کنم.![]()
ادیت داره سنگین .
![]()
اینم آخرین عکسی که گرفتم. نظر بدین!
![]()
Happy so enjoy![]()
من عکسهاتون رو توی سایت عکاسی دیده بودم میخواستم همونجا در موردش نظر بذارم ...
به نظر من اگر توی نور اتاق ، سرعت شاتر رو بالاتر ببرید ، ایزو رو بیارید پایین ( زیر 200 ) ، دیافراگم رو چند شماره ببندید و با فلاش عکس بگیرید کیفیت عکس هاتون بالاتر میره .. البته شاید برای نور ، فلاش دوربین کافی نباشه
پ ن : نور فلاش ممکنه برای همستر ضرر داشته باشه .. چون به نور حساسن .. این مشکل رو نمیدونم چه جوری میشه حل کرد ..شاید بهتره یه مدت کوتاه در حد چند دقیقه از نور خورشید استفاده کنی .
من نفهمیدم چیه :eh:اینم آخرین عکسی که گرفتم. نظر بدین!
![]()
Happy so enjoy![]()
اردکم که داری.آمازون تشریف دارین انشالاچه جالب
میشه لینک گالری سایت عکاسیتون رو بدید من همه کاراتون رو ببینم؟ و از تجربیاتتون استفاده کنم :lol:
راستش این کارارو با دوربین کامپک گرفتم که نمی شد سرعت شاتر و دیافراگم رو تنظیم کرد. برای کارای عجله ای از کامپکت استفاده می کنم, همستر که یه جا بند نمی شه
اما این یکی کارم رو با sx30 گرفتم. یه کار دیگه تو همون سایت عکاسی گذاشتم متاسفانه به خاطر ایزوی بالا عکس نویز وحشتناکی داشت, که دوباره برای عکاسی رفتم ایزو رو 100 گذاشتم کیفیتش قابل قبول شد
راستی خونمون هم نورش خیلی کمه هم نور آفتاب اصلا نداریم!
حالا اوضاع مالی بهتر بشه ست فلش 2 شاخه می خوام بگیرم
![]()
این عکس مال چند وقت پیشه تو آرشیو بود با دوربین گوشی گرفته شده (Touch 2 )
سلام شوژه رو خوب انتخاب کردید و پرسپکتیو به خوبی نمایش داده شده
ولی عکس فوکوس نیست و نویز بسیار زیاده
میتونستید با تنظیم و انتخاب مناسب White balance رنگ مطلوب تری داشته باشید
موفق باشید
چه جالب
میشه لینک گالری سایت عکاسیتون رو بدید من همه کاراتون رو ببینم؟ و از تجربیاتتون استفاده کنم :lol:
راستش این کارارو با دوربین کامپک گرفتم که نمی شد سرعت شاتر و دیافراگم رو تنظیم کرد. برای کارای عجله ای از کامپکت استفاده می کنم, همستر که یه جا بند نمی شه
اما این یکی کارم رو با sx30 گرفتم. یه کار دیگه تو همون سایت عکاسی گذاشتم متاسفانه به خاطر ایزوی بالا عکس نویز وحشتناکی داشت, که دوباره برای عکاسی رفتم ایزو رو 100 گذاشتم کیفیتش قابل قبول شد
راستی خونمون هم نورش خیلی کمه هم نور آفتاب اصلا نداریم!
حالا اوضاع مالی بهتر بشه ست فلش 2 شاخه می خوام بگیرم
![]()
اردکم که داری.آمازون تشریف دارین انشالا![]()
من و تجربه ؟تنها چیزی که ندارم همینه ..
![]()
عکسهاتون قشنگه ولی با یه مقدار ادیت جزئی خیلی بهتر میشه
مثلا نور این عکس یه کم زیاده باعث شده جزئیات پیدا نباشه ، همینطور شارپ بودن عکس .. همه رو میشه با ادیت حل کرد .. یه مقدار کنتراست رو هم دست کاری کنید ... نویز گیری بک و ... همینا !
لینک رو هم پی ام میزنم .
امیدوارم اوضاع مالی خوب بشه یه EOS-1Ds Mark III بگیری !![]()
اینا فقط تو آمازون پیدا می شن؟ :lol:
برای ماهیگیری می رم دریاچه رازی اونجا چندتا مرغابی تو دریاچه برای خودشون می چرخن. منم از فرصت برای عکاسی استفاده کردم :lol:
راستی این اردک یا مرغابی من خودم دقیق نمی دونم :lol:
من تو کار ادیت زیاد استعداد ندارم فقط یکم کنتراست رو زیاد می کنم
خیلی ممنون :lol:
ایزوی بالاتر یعنی نویز بیشترمن نفهمیدم چیه :eh:
ولی به قول بهزاد نویز داره.احتمالا با ایزوی بالاتر بهتر میشد
اردکم که داری.آمازون تشریف دارین انشالا![]()
قشنگه .دریاست ؟
حتما داره!سلام. راستش دوربینم از اینجور چیزا که میگید نداره! دوربینم سادست.
امیدوارم بزودی همچین عکسی بتونم بگیرم.
![]()