این پل میانگذر لعنتی دریاچه ارومیه هست ؟چجوری رفتی عکس گرفتی دادا
لطف داری .زیباست
ابر ها طبیعی هستند ؟
آره یاشار خان . تقریبآ 3 کیلومتریه پل هستش . تو راه برگشتن به اورمیه برای استراحت و شاش :دی رفتم روی یکی از تپه ها و از همونجا عکس رو گرفتم . حدود چندصد متری پیاده رفتم تا به این لوکیشن رسیدم .این پل میانگذر لعنتی دریاچه ارومیه هست ؟چجوری رفتی عکس گرفتی دادا
لطف داری .
بله . فقط یکمی ادیت رنگ و کنتراست کردم
اگزیفشم :
f/36
1/125 sec
ISO 250
focal length 200
آره یاشار خان . تقریبآ 3 کیلومتریه پل هستش . تو راه برگشتن به اورمیه برای استراحت و شاش :دی رفتم روی یکی از تپه ها و از همونجا عکس رو گرفتم . حدود چندصد متری پیاده رفتم تا به این لوکیشن رسیدم .
اینم آخرین عکس ما . . .
ببخشید دوربین حرفه ای ما نداریم اینجا همرامون
جلو در آپارتمانمون
مشاهده پیوست 350521
نه اینا افغانی ان : دی
اینم عکس که از تو آسانسو صبحی با موبایل گرفتیم کفش زشتمون هم افتاد تو تصویر : دی
مشاهده پیوست 351164
اینم عکس که از تو آسانسو صبحی با موبایل گرفتیم کفش زشتمون هم افتاد تو تصویر : دی
سلام.مهدی جان نگفته بودی اهل base jumping هم هستی :happy:
دوستان لطفا منو راهنمایی کنند . تو این تاپیک الزاما باید عکس های گرفته شده با دوربین های عکاسی گذاشته بشه یا عکس های گرفته شده با موبایل هم میشه ؟
سلام.
بهتره عکس هایی که با موبایل گرفته شده رو توی تاپیک عکاسی با تلفن همراه بگذارند بچه ها. البته اگه در حد یکی دو مورد باشه سخت نمی گیریم، ولی بهتره کسی مکررا عکس موبایل نذاره اینجا.![]()
بهتر ملت عکسهای منو نمیبینن :خیلی حیف شد . چون متاسفانه دوربینی ندارم که باهاش عکس بندازم .![]()
قرار شد فرار کنی بیای چی شد پس : دیمتی دفعه بعد منم ببر :دی
ما اهل همه چی هستیم ، کلاً ما اهل دلیم محسن جوون : دیمهدی جان نگفته بودی اهل base jumping هم هستی
سلام.
بهتره عکس هایی که با موبایل گرفته شده رو توی تاپیک عکاسی با تلفن همراه بگذارند بچه ها. البته اگه در حد یکی دو مورد باشه سخت نمی گیریم، ولی بهتره کسی مکررا عکس موبایل نذاره اینجا.![]()
همین مونده بود که این تاپیکم به آشوب بکشی !!! اخلال گر :lol:بهتر ملت عکسهای منو نمیبینن :![]()
فرار ؟ فرشاد چرا فرار کنه ؟ :blink:قرار شد فرار کنی بیای چی شد پس : دی
ما اهل همه چی هستیم ، کلاً ما اهل دلیم محسن جوون : دی
چشم ، نزن آقا . . .
پ ن : اینم جلو خونمون از اون طرف خیابون : دی