janajana
Registered User
- نوشتهها
- 691
- لایکها
- 475
سلام , عکستون خیلی قشنگه
اینجا کجاست؟ بسی خوشمان آمد![]()
با سپاس
یکی از مسیرهای زیبای کوهنوردی در استان گلستان...
سلام , عکستون خیلی قشنگه
اینجا کجاست؟ بسی خوشمان آمد![]()
بسیار ممنون از توضیحتون . . .خیلی ها از من میپرسن چطور این عکس ها رو میگیرم و دوربینم چیه.راستش بیشتر از اونی که برای جنس مورد نظر مشتری پیدا بشه دوستان ما رو مورد لطف قرار میدن.بارها گفتم که در اصل نورپردازی تو این جور عکس ها خیلی مهمه.برای همین میخوام این جا عکسی رو از فضایی که عکس میندازم بذارم (پایه فون فعلا" ندارم و طبقه ی بالا خالیه.ما هم بهتر دیدیدم که تو آشپخونه بساط رو برپا کنیم.
در حقیقت چنین عکس هایی رو که تو سایز کوچیک مورد استفاده قرار میگیره.میتونید با دوربین های کامپکت معمولی و یک نورپردازی درست و حسابی هم بگیرید
مشاهده پیوست 369960
مشاهده پیوست 369961
میبینید؟ من کار خاصی انجام نمیدم.تجهیزات این کار رو میکنند
فون سفید
سه شاخه فلاش +یک چتر سفید+چتر رفلکتور نقره ای+ سافت باکس
یادتون باشه تو عکس هایی که بیشتر جنبه ی تجارت دارند هر چه بیشتر سایه ها محو بشن و تیز نباشن بهتره.برای همین از چتر و سافت باکس استفاده میکنم
قراره لینک این پست رو بذارم تو هر تاپیک فروش.تا کمی دوستان تعداد پی ام هاشون کمتر بشه![]()
اینم مال امروز عصر
کنون sx40
سرعت شاتر: 1/50
دیاف: F/8
متاسفانه ماشین کامل نیفتاده
![]()
آرهبرای گرفتن این عکس فوکوس رو قفل کردی و سعی کردی در جهت حرکت ماشین دوربینو حرکت بدی ؟
نمی دونم چرا سه پایه تکون خورده =(((((((((((((((((((((((((((((((((((
[[/URL]
ایوللا
نه به لوله های اب رو دیوار نه به عکسه![]()
بسیار ممنون از توضیحتون . . .
من خودم برای اینکار یه لایت باکس ساختم ولی نورش به اندازه کافی زیاد نیست . . .
کمترین هزینه برای تهیه این تجهیزات (سه شاخه فلاش +یک چتر سفید+چتر رفلکتور نقره ای+ سافت باکس ) چقدره ؟
لول.رفیق خونه قدیمی سازه دیگه.اون زمان هنوز این سوسول بازیا نبود.لوله ی آهنی بود رو کار
لایت باکس به نظرم بهتره.چون به هر حال قطعه ای که روی زمین هست کمی بافت فون معلومه که تو لایت باکس این طور نیست.به نظرم شما نور رو افزایش بدید و از لامپ های فلورسنت با کیفیت استفاده کنید که کلوین یکسان و ثابتی داشته باشند.مسلما" نتیجه بهتر میشه
کمترین هزینه برای خریدن سه تا شاخه فلاش (ارزون کیت بازار.که به همراهش سافت باکس و چتر سفید هم هست) حدود 1600 هست و همین طور یک چتر رفلکتور که حدود 60 تومان قیمت داره
-----------------------------------------------
هی به من میگید بی احساس.تو اتاق کدوم یکی تون تا به حال پرنده تخم گذاشته؟
بابت اطلاعات ممنون /
حسین کیت ها رو کجا با ریویو میتونم بخونم ؟ ( برای راه انداختن یک آتلیه خونگی چه چیزایی لازمه .. * ) حداقل هایی که یک عکس مناسب رو بتونه بهم بده ..
و اینکه بعلاوه اون سایت ریوی یک سایت ایر انی هم برای خرید با قیمت ها ( یا چند تا ) معرفی کنی قیمت دستم بیاد ممنون میشم. .
اوه اوه اوه . . .لول.رفیق خونه قدیمی سازه دیگه.اون زمان هنوز این سوسول بازیا نبود.لوله ی آهنی بود رو کار
لایت باکس به نظرم بهتره.چون به هر حال قطعه ای که روی زمین هست کمی بافت فون معلومه که تو لایت باکس این طور نیست.به نظرم شما نور رو افزایش بدید و از لامپ های فلورسنت با کیفیت استفاده کنید که کلوین یکسان و ثابتی داشته باشند.مسلما" نتیجه بهتر میشه
کمترین هزینه برای خریدن سه تا شاخه فلاش (ارزون کیت بازار.که به همراهش سافت باکس و چتر سفید هم هست) حدود 1600 هست و همین طور یک چتر رفلکتور که حدود 60 تومان قیمت داره
-----------------------------------------------
هی به من میگید بی احساس.تو اتاق کدوم یکی تون تا به حال پرنده تخم گذاشته؟
مشاهده پیوست 371211
سلام370765[/ATTACH]
عکس ماه رو چند دقیقه پیش گرفتم
سلام
زووم چند؟!
...
این آواتارت تصویر بزرگشو نداری؟ خوراک چاپ رو پیرهنه!
...
اینم آنتی باقالی:
میدونم عکسام مثل شماها حرفه ای نیست، تحمل کنید و کمکم کنید به شما برسم.
انعکاس تصویر لامپ توی شیشه اتاقمه.8.jpg[/IMG]
سلام
زوم چند؟!
سلام
زوم 36تا ناقابل![]()