همه جوری هست
گنده مشکی بزرگ هست تا کوچیک زرد
فکر کنم اینا تخم عنکبوت باشن
عنکبوت خودش چقدره که تخمش چقدر باشه
![]()
![]()
وای خدا
این همه موضوع برا عکاسی
از این چیزا عکس میگیری من چندشم میشه
همه جوری هست
گنده مشکی بزرگ هست تا کوچیک زرد
فکر کنم اینا تخم عنکبوت باشن
عنکبوت خودش چقدره که تخمش چقدر باشه
![]()
![]()
ما جونور هر چی به پستمون بخوره میزاریم
اینی که گفتی خشک بشه منظورت چی بود؟
چه جونوری مد نظرته؟ کجا گیر میاد؟
فکر کنم منظورشون همون عقربس !
چه خط چشمی کشیدی . . .دقیق یادم نیست فک کنم اینو با یه دوربین دیجیتال سونی سایبر شات 6 پیکسل گرفتم![]()
![]()
چشمای خودمه
داوش اینجانب
وای خدا
این همه موضوع برا عکاسی(
از این چیزا عکس میگیری من چندشم میشه(
خودم الان کچل کردم زیاد خوشکل نیستم.
عکسم تو پیج FB م هست hajehsan2
اینم طب سنتی بادکش که کمر داوشم رو بادکش کردم
مشاهده پیوست 392354
مشاهده پیوست 392215
دقیق یادم نیست فک کنم اینو با یه دوربین دیجیتال سونی سایبر شات 6 پیکسل گرفتم
چشمای خودمه
داوش اینجانب
اینجانب![]()
اینم طب سنتی بادکش که کمر داوشم رو بادکش کردم![]()
چاکرم همشهری.
ماشالا ماشالا بهش بگید - ماشالا :lol:
ماشالا به قلیونش بگید - ماشالا:lol:
ماشالا به پک دودش بگید - ماشالا:lol:
ماشالا به حلقومش بگید - ماشالا:lol:
ماشالا به اون ششاش بگید - ماشالا:lol:
ماشالا.........................................
یه کم این طب رو میشکافی ؟ الان اون چوف کرمیت چه تاثیری داره؟ اون خیارچمبر چه؟ و..........
اثرات درمانی بادکش
همانطور که گفته شد، بادکش برای موارد زیر کاربرد دارد: سرماخوردگی- آنفلوآنزا، بیماریهای خونی، تسکین درد، التهابات مفاصل (مثل روماتیسم مفصلی- آرتروز)، ریلکسیشن روحی و عصبی در وریدهای واریسی و همچنین پیشگیری از واریس کمک به باروری در زوجهای نابارور و نیز به عنوان یک ماساژ بسیار عمقی، بیماریهای گوارشی، آسم و تنگی نفس، خواب رفتگی دست و پا و … لازم به ذکر است که کاربرد ماساژ عمقی که توسط بادکش درمانی انجام میشود، بسیار خوب و چشمگیر است.
بادکش در تسکین درد نقش بسیار مهمی ایفا کرده و کمک زیادی به بهبود در دردهای ناشی از: روماتیسم، آرتروز، سیاتیک، کمردرد، دیسک کمر، میگرن، درد گردن، درد و خستگی و احساس سنگینی در پشت ساق پا میکند. پس از یک بادکش صحیح (نقاط مناسب با فشار مناسب) فرد احساس سبکی بسیار زیاد، نشاط و شادابی زایدالوصفی میکند؛ همان احساسی که پس از یک ورزش مناسب و استحمام پس از آن به انسان دست میدهد. بادکش درمانی در ایجاد سلامت و دفع سموم و مواد زائد از بدن نقش مهمی دارد؛ پس بدیهی است که این کار حتی در افراد سالم میتواند از ایجاد بیماری پیشگیری کند.
انواع بادکش
بادکش گرم: با استفاده از آتش و کاپهای شیشهای انجام میگیرد و برای کسانی که در یک قسمت احساس سرما میکنند، بهتر است.
بادکش سرد: با استفاده از یک دستگاه مکش و کاپهای پلاستیکی انجام میشود و برای عموم قابل استفاده است.
بادکش خشک: فقط بادکشگذاری انجام میشود.