janajana
===========================
من چققققققدر عاشق اینم........
منم خدارو شاکرم ب خاطر خلقت آمریکا
...+ بَکس آمریکایی بازـــه کرج...+ 99 درصد عکسام از ماشین آمریکایی ــــــه
اینم یکی دیگه ازش.....
اینم بَک ش..
درسته در ضمینه عکاسی و عکس گرفتن NOOB میزنم ....ولی تو عکسام کلی مفهوم هست.....آدم رو میبره ب دهه 40-50 ایران..زمونی که ایران تنها کشوری بود تو دنیا ک جز خوده آمریکا خط تولید کَدیلاک-شورولت-جیپ-و.... رو داشت ..خیلی حرفه ها..تاندر بیرد رو رسما بره خلبان های ایرانی ساخته بودن..از محصولات دیگه ای ک بره ایران ساختن شورولت بل ایر هست.آریا..کادیلاک سویل( ک ب کادیلاک ایران معروفه...) و. خیلی های دیگه....اما الان دنیا و آمریکا تو EURO6 هستن ماها همچنان ماشین های EURO 2 مونتاژ میکینم...ب زودی سر گذشت این داستانی رو ک گفتم ب صورت عکس میذارم...آرشیو م کامل نشده هنوز.....
======================================================================
بریم سراغ ادامه ماجرا....(
شکار پونتیاک بنفشـــــه کار من نیست..کار برادرمه...)..(با این نت دایل آپ سایز ها رو خیلی کوچیک میکنم ب بزرگی خودتون ببخشید)
+
======================================================================
داج شارجری ک از موقعی ک انقلوب شده مونده خونه هی میشورنش:lol:
=======================================================================
از موتور هم زیاد دارم.........
B-KING 2009
کَدیلاک الدورادو.....
تنها شلبی کبری موجود در ایران!(مالکش 2دیقه بیشتر در میتینگ حضور نیافت از شرایط مثل همیشه اسفناک میتینگ ناراحت بود و رفت.....ماشین ش هم اصلا ب درد خیابونهای ایران نمیخوره..خطر مالیدن تهدیدش میکنه همش..همیشه پشت کفی اینو ر و انور میشه
....) مالکش هم اصن شبیه ایرانی ها نبود
...
Z.28...
++
SIXPACK..
....
....................پایان قسمت دوم.........
بند انگشتی هم بذارید چیزی از شایسته گی هاتون کم نمیشه........!..از یه سری دوستان حرفه ای واقعا بعیده.......سایز والپیپری میذارن از اون وَر هم یکی فرط پست رو با عکس نقل قول میگیره!