خدمت آقا سعید و بقیه دوستان بابت عکس ماه
شما با اینا عکس ماه رو میگیرید؟!!!!خدمت آقا سعید و بقیه دوستان بابت عکس ماه
![]()
والا داداشم ک ثبت نام کرده میگه باید اکانت یاهوو داشته باشی. User Name و پسورد هم هرچی خواستی.
ثبت نامش چجوریه؟
من نتونستم ثبت نام کنم![]()
حسین جان امکان داره در مورد این مود عکاسی یکمی توضیح بدینبه خاطر آبستره بودن کار مجبور بودم کمی سایز بزرگترش رو قرار بدم
حسین جان امکان داره در مورد این مود عکاسی یکمی توضیح بدین
یه عکسی بود مال صفحات قبله روی پل هوایی واساده بودیی از ماشینا عکس گرفته بودی چراغشون کشیده شده بود.
ن. اگر سرعتش رو ک کم کنی عکس زود گرفته میشه. منظورم این بود ک زمان ذخیره عکس رو بیشتر میکردی و دیفراگم و ایزو رو هم تنظیم میکردی ک همین تعادل رنگی رو داشته باشه و فقط چراغای ماشین بهتر بیفته.
البته من سر رشته زیادی از عکس و عکاسی ندارم. ولی همینا رو میدونم
![]()
ببخشید من این نوشته رو ندیدم.
سرعت شاتر با معیار ثانیه و یا در اکثر مواقع کسری از ثانیه اندازه گیری می شود.هرچه مخرج این کسر بزرگ تر باشد سرعت شاتر بیشتر خواهد بود.برای مثال ۱/۱۰۰۰ سریع تر از ۱/۳۰ است.
شما رو چه حساب میگید سرعت شاتر کم بشه عکس زود گرفته میشه؟:blink:
در صحنه های ورزشی سرعت شاتر رو زیاد میکنن چون میخوان سوژه رو ثابت نگه دارن (اتومبیل رانی).(ولی با سرعت شاتر سریع نور به اندازه کافی به دوربین نمیرسه)
حالا شما میخواهید از یه صحنه مثل آبشار عکس بگیرید سرعت شاتر رو کم کنید و متوجه کل قضیه میشید.(برای پایینتر از1/60 استفاده از 3 پایه توصیه میشه)
نمونه عکس از سرعت شاتر پایین.
مشاهده پیوست 411089
مشاهده پیوست 411086
نمونه عکس از سرعت شاتر بالا:
مشاهده پیوست 411093مشاهده پیوست 411094
موفق باشید.
اها.ببخشید من اشتباه کردم . اخه دوربینی ک من دارم نوشته 8s ک یعنی 8 ثانیه طول میکشه تا بسته شه از این نظر گفتم بیشتر کنید، حواسم نبود دوربین شما حرفه ای و به صورت 1/30 نشون میده.
خودمم یه عکس شکل هین جاده گرفتم ولی درست نیفتاد پاکش کردم.