• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267

حاجی اگه این ماه رو به نقطه طلایی کادرت نزدیک تر می کردی خیلی بهتر میشد.
5735.gif

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
خدمت آقا سعید و بقیه دوستان بابت عکس ماه

y5e6u5y9.jpg
شما با اینا عکس ماه رو میگیرید؟!!!!:eek:
من میخواستم از ماه با دوربین st-88 سامسونگ بگیرم میبینم چرا هرچی میگیرم ب درد نمیخوره :lol:
یا پیغمبر نگا لنزش:hmm:و زومش
این دوربین منه حقیره :Dمشاهده پیوست 410969

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین جان امکان داره در مورد این مود عکاسی یکمی توضیح بدین

سهراب عزیز
در مورد چی اش توضیح میخوای؟
شاتر روی 1.6ثانیه بوده.و دیافراگم تا حد ممکن بسته.این جا یه پیست اسکیته که اغلب توش والیبال بازی میکنند و دنباله دار شدن آدم ها و همین طور بعضی از خط ها به همین خاطره.اما حالت آبستره بودنش رو با خود فوتوشاپ انجام دادم
افزایش شارپنس و بعد اضافه کردن فیلتری که اسمش رو یادم نیست.چون مال یکی دو روز پیشه.ولی اگر خیلی واجبه پیدا میکنم

CoreiMan

Registered User
لایک‌ها
488
یه عکسی بود مال صفحات قبله روی پل هوایی واساده بودیی از ماشینا عکس گرفته بودی چراغشون کشیده شده بود.

ن. اگر سرعتش رو ک کم کنی عکس زود گرفته میشه. منظورم این بود ک زمان ذخیره عکس رو بیشتر میکردی و دیفراگم و ایزو رو هم تنظیم میکردی ک همین تعادل رنگی رو داشته باشه و فقط چراغای ماشین بهتر بیفته.

:eek: البته من سر رشته زیادی از عکس و عکاسی ندارم. ولی همینا رو میدونم :D

ببخشید من این نوشته رو ندیدم.

سرعت شاتر با معیار ثانیه و یا در اکثر مواقع کسری از ثانیه اندازه گیری می شود.هرچه مخرج این کسر بزرگ تر باشد سرعت شاتر بیشتر خواهد بود.برای مثال ۱/۱۰۰۰ سریع تر از ۱/۳۰ است.
شما رو چه حساب میگید سرعت شاتر کم بشه عکس زود گرفته میشه؟:blink:
در صحنه های ورزشی سرعت شاتر رو زیاد میکنن چون میخوان سوژه رو ثابت نگه دارن (اتومبیل رانی).(ولی با سرعت شاتر سریع نور به اندازه کافی به دوربین نمیرسه)
حالا شما میخواهید از یه صحنه مثل آبشار عکس بگیرید سرعت شاتر رو کم کنید و متوجه کل قضیه میشید.(برای پایینتر از1/60 استفاده از 3 پایه توصیه میشه)

نمونه عکس از سرعت شاتر پایین.
SupeS..jpg
AraluenCreek.jpg
نمونه عکس از سرعت شاتر بالا:
1295324809_1295285589_highspeed8.jpgfreeze.jpg
موفق باشید.

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
ببخشید من این نوشته رو ندیدم.

سرعت شاتر با معیار ثانیه و یا در اکثر مواقع کسری از ثانیه اندازه گیری می شود.هرچه مخرج این کسر بزرگ تر باشد سرعت شاتر بیشتر خواهد بود.برای مثال ۱/۱۰۰۰ سریع تر از ۱/۳۰ است.
شما رو چه حساب میگید سرعت شاتر کم بشه عکس زود گرفته میشه؟:blink:
در صحنه های ورزشی سرعت شاتر رو زیاد میکنن چون میخوان سوژه رو ثابت نگه دارن (اتومبیل رانی).(ولی با سرعت شاتر سریع نور به اندازه کافی به دوربین نمیرسه)
حالا شما میخواهید از یه صحنه مثل آبشار عکس بگیرید سرعت شاتر رو کم کنید و متوجه کل قضیه میشید.(برای پایینتر از1/60 استفاده از 3 پایه توصیه میشه)

نمونه عکس از سرعت شاتر پایین.
مشاهده پیوست 411089
مشاهده پیوست 411086
نمونه عکس از سرعت شاتر بالا:
مشاهده پیوست 411093مشاهده پیوست 411094
موفق باشید.

اها.ببخشید من اشتباه کردم . اخه دوربینی ک من دارم نوشته 8s ک یعنی 8 ثانیه طول میکشه تا بسته شه از این نظر گفتم بیشتر کنید، حواسم نبود دوربین شما حرفه ای و به صورت 1/30 نشون میده.:D
خودمم یه عکس شکل هین جاده گرفتم ولی درست نیفتاد پاکش کردم.

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
اها.ببخشید من اشتباه کردم . اخه دوربینی ک من دارم نوشته 8s ک یعنی 8 ثانیه طول میکشه تا بسته شه از این نظر گفتم بیشتر کنید، حواسم نبود دوربین شما حرفه ای و به صورت 1/30 نشون میده.:D
خودمم یه عکس شکل هین جاده گرفتم ولی درست نیفتاد پاکش کردم.

البته بعضی عکسا مثل این استکان آب میشه با سرعت 2-3-4 ثانیه هم گرفت
تو محیط تاریک با فلاش

بالا