• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
برج میلاد
f9u8hixk715egei1jzi.jpg

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
دوستانی که پاور شات دارن و ماکرو علاقه دارن با پرداخت 20-27 تومن میتونن ماکرو عکس بگیرن

من اینو با عدسی کلوز آپ +4 عکس گرفتم
با دوربین canon sx10 که خیلی قدیمیه
قطعا با دوربین های جدید عکسی بهتر و شفاف تر بهتون میده

d4f21f2556da.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید.مطمئنا" کسی که میخواد عکس های زیبای شما رو ببینه با سایز کوچک تر هم به زیبایی اون ها پی میبره.در صورت امکان از گذاشتن چندین عکس با سایز بزرگ خودداری کنید و به صورت بند انگشتی قرار بدید
بدیهی است در صورت تکرار این موضوع مجبور میشم به کاربر خاطی اخطار شفاهی یا کتبی بدم و در صورت اصرار به نقص قانون بر خلاف نظر خودم "بن شدن یک یا چند روزه" رو اعمال کنم

CoreiMan

Registered User
لایک‌ها
488
دوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید.مطمئنا" کسی که میخواد عکس های زیبای شما رو ببینه با سایز کوچک تر هم به زیبایی اون ها پی میبره.در صورت امکان از گذاشتن چندین عکس با سایز بزرگ خودداری کنید و به صورت بند انگشتی قرار بدید
بدیهی است در صورت تکرار این موضوع مجبور میشم به کاربر خاطی اخطار شفاهی یا کتبی بدم و در صورت اصرار به نقص قانون بر خلاف نظر خودم "بن شدن یک یا چند روزه" رو اعمال کنم

از قرار دادن عکسهای بیخود مثل در و دیوار و ساعت خونتون هم خود داری کنید اگه فکر میکنید خاص هست بزارید. سایز عکسها رو به 480*640 تغیر بدید. اگه تمایل داشتید مدل دوربین و لنز و تنظیمات رو بگید. از این که همکاری میکنید ممنون

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
حسین جان دقیقا سایز عکس رو میگی چقدر استاندارده؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از قرار دادن عکسهای بیخود مثل در و دیوار و ساعت خونتون هم خود داری کنید اگه فکر میکنید خاص هست بزارید. سایز عکسها رو به 480*640 تغیر بدید. اگه تمایل داشتید مدل دوربین و لنز و تنظیمات رو بگید. از این که همکاری میکنید ممنون

حالا نه این قدر سخت گیرانه.قبول کنید که هیچ کس مادرزاد عکاس به دنیا نمیاد.این ما هستیم که اگر عکسی مشکل داشته باشه یا خیلی خیلی عادی باشه باید بهش تذکر بدیم و راهنمایی اش کنیم.و فکر میکنم اگر بگیم که چنین عکس هایی رو نگذارید باعث جلوگیری از پیشرفت بقیه میشیم
در مورد سایز عکس هم متاسفنه جایی در بخش عنوان نشده ولی فکر میکنم سایز 600*800 مناسب باشه.من خودم تا جایی که امکان داشته باشه سعی میکنم این سایز رو انتخاب کنم
در مورد نوع دوربین و تنظیمات هم حدودا" با شما موافقم.هر چند د مباحث تئوری این نکته که " عکاس عکس رو به وجود میاره و نه دوربین" صادق هست.ولی بعضی اوقات قرا دادن سرعت شاتر/ایزو و اپرچر به راهنمایی بهتر کمک میکنه و بعضی اوقات هم گذاشتن مدل دوربین از محدودیت های عکاس حرف میزنه
ممنونم از طرح این موضوع

سلام
حسین جان دقیقا سایز عکس رو میگی چقدر استاندارده؟

سلام
تو فروم عکاسی اندازه ی استاندارد برای حجم زیر 300 کیلو بایت و از نظر اضلاع سایز 750 استفاده شده.منتها من تا جایی که دیدم تو این بخش بحث سایز مطرح نشده و فقط اط لحاظ حجم حداکثر 400 کیلو انتخاب شده.فکر میکنم اگر سایز رو 600*800 در نظر بگیریم مناسب باشه.چون بعضی از کاربرها به خاطر مشکلات اینترنتشون نمیتونند به راحتی سایز های بزرگتر رو مشاهده کنند

لی لی بیت

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام لی لی بیت یه مدت نبودی؟ خوش اومدی
نمیدونم تو ساحل با چه دوربینی عکس گرفتی (فکر کنم کامپکت باشه) جهت اطلاع میگم هیچ موقع دوربین DSLR رو به ساحل نبرید یا اگه میبرید خیلی مراقب باشید حتی ورود 1 دونه شن به داخل دوربین ممکنه دردسر ساز بشه(گارانتی هم قبول نمیکنه) مراقب باشید. عکسها قشنگه مرسی

سلام دوست عزیزم یه مدت بد حال بودم
زیا نمیتونستم بیام
دوربینم هم یه canon ixy digital 12.1هست
این دوربین دوبار هم زیر اب رفته ولی هنوز سالمه
همون عکسی که گرفتم لب ساحل از موج اب همون موج تا امدم برگردم بالا امد رو دوربین
:))ولی خوب هنوز سالمه
فقز یه مشکلی داره که در قسمت باطریش شکسته با چسب زخم نگهش داشتم :))

sozuki

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید
فکر میکردم مثل بقیه فرومها عکس که اپلود میکنی خود فروم عکسه کوچک میکرد.
بعدش نه دیدم هر عکسی که اپلود بکنی با همون سایز بیرون میاد

بالا