aria_ tehran
Registered User
- نوشتهها
- 2,049
- لایکها
- 23,518
برج میلاد
![f9u8hixk715egei1jzi.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.up.iranjoman.com%2Fimages%2Ff9u8hixk715egei1jzi.jpg&hash=e138f224bc709212078cbb1f76cbc6f4)
دوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید.مطمئنا" کسی که میخواد عکس های زیبای شما رو ببینه با سایز کوچک تر هم به زیبایی اون ها پی میبره.در صورت امکان از گذاشتن چندین عکس با سایز بزرگ خودداری کنید و به صورت بند انگشتی قرار بدید
بدیهی است در صورت تکرار این موضوع مجبور میشم به کاربر خاطی اخطار شفاهی یا کتبی بدم و در صورت اصرار به نقص قانون بر خلاف نظر خودم "بن شدن یک یا چند روزه" رو اعمال کنم
سلامدوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید.مطمئنا" کسی که میخواد عکس های زیبای شما رو ببینه با سایز کوچک تر هم به زیبایی اون ها پی میبره.در صورت امکان از گذاشتن چندین عکس با سایز بزرگ خودداری کنید و به صورت بند انگشتی قرار بدید
بدیهی است در صورت تکرار این موضوع مجبور میشم به کاربر خاطی اخطار شفاهی یا کتبی بدم و در صورت اصرار به نقص قانون بر خلاف نظر خودم "بن شدن یک یا چند روزه" رو اعمال کنم
از قرار دادن عکسهای بیخود مثل در و دیوار و ساعت خونتون هم خود داری کنید اگه فکر میکنید خاص هست بزارید. سایز عکسها رو به 480*640 تغیر بدید. اگه تمایل داشتید مدل دوربین و لنز و تنظیمات رو بگید. از این که همکاری میکنید ممنون
سلام
حسین جان دقیقا سایز عکس رو میگی چقدر استاندارده؟
سلام لی لی بیت یه مدت نبودی؟ خوش اومدی
نمیدونم تو ساحل با چه دوربینی عکس گرفتی (فکر کنم کامپکت باشه) جهت اطلاع میگم هیچ موقع دوربین DSLR رو به ساحل نبرید یا اگه میبرید خیلی مراقب باشید حتی ورود 1 دونه شن به داخل دوربین ممکنه دردسر ساز بشه(گارانتی هم قبول نمیکنه) مراقب باشید. عکسها قشنگه مرسی
فکر میکردم مثل بقیه فرومها عکس که اپلود میکنی خود فروم عکسه کوچک میکرد.دوستان عزیز به محدودیت حجم و سایز عکس ها دقت کنید