احسنت بر شما
خیلی خوشم اومد از این عکستون
خوشحالی رو میشه تو چهره های خستشون دید !
متشکرم
چاکریم داداش
چاکر داش حسین
نرم افزار رو که گفتم Star trails
ساده هم هست
عکسا رو هم ایزو 200-400 خوبه واسه اس ال آر های معمولی
اگه به زوم زیاد احتیاجی نیست سعی کنین از کل سنسور واسه ذخیره استفاده نکنین که داغ نکنه ینی اندازه عکس رو کوچیکتر کنین مثلا دوربین من 16 مگاپیکسله من خیلی کم از 16 تاش استفاده میکنم اکثرا رو 12 مگا عکس میگیرم
زمان هم از 30 ثانیه خوبه تا 2 دقیقه البته 3 ثانیه نیاز به ایزو بالاتر از 500 داره که ستاره های کم نور رو هم بگیره
فرق ایزا بالا مثلا 800 سرعت 20-30 ثانیه و 2 دقیقه خیلی هست زمان کم نویز کمتری داره
و آلودگی نوری هم نباید داشته باشین دیگه
باید از 3 پایه سنگین استفاده کنین که دوربین نلرزه
ببخشید اینجا می پرسم!
من یدونه HX200V دارم و کمترین سرعت شاترش 30 ثانیه است!
من ایزو رو گذاشتم 3200!! اما شما گذاشتید روی 400. من اگر بخوام ایزو رو 400 باید کدوم خصوصیت دیگر رو کم یا زیاد کنم؟
زووم نکردم!شما زوم نکن و رو واید ترین حالت عکس بگیر تا بتونی از دیاف 2.8 استفاده کنی
و ایزو رو بزار همون 400
حالت B یا BULB داره؟ اگه یه 3 پایه سنگیم و محکم داشته باشی بزاری رو حالت B میتونی با دست دکمه شاتر رو حدود 1 دقیقه بگیری
ولی با همون 30 ثانیه هم میشه
ایزو خیلی بالا سنسور رو داغ میکنه
شما که از 30 ثانیه استفاده میکنی باید شات های بیشتری بگیری
یادت باشه اکه با HX200 یه عکس نجومی گرفتی کار شاخی کردی
زووم نکردم!
چشم!
نه نداره! ولی میشه سرعت شاتر رو تا 30 ثانیه تنظیم کرد! (نمیدونم میشه بیشتر نگه داشت یا نه؟ بلد نیستم) 3 پایه هم دارم. وزنشم خوبه. میشه بهش وزنه اضافه هم وصل کرد.
پس باید برای 30 دقیقه باید 60 شات بگیرم؟!!! خدا بخیر کنه! اونایی که صبح تا شب می گیرن چیکار می کنن؟
مگه دوربینم چشه؟!
این عکسهایی هست که با ایزو بالا گرفتم! البته شرایط مناسب نیود و فقط جهت تست گرفتم(ماه)
دلدون برام تنگ نشده ؟
بعد از سالها دوباره ماکرو گرفتم
اینم آتش دیشب جاتون خالی کباب خوردیم
کباب بادمجون
یه کم رنگش دستکاری شده