• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
:) اخم نکن :دی
حسین عزیز قسمت " لب " و " ابرو " فید مناسب نسبت به اطراف نداره .. مثلا " ریش " هم فید داره ..
اگر تصمیم بر داشتن شارپنس بر روی اجزا هست نسبت طبیعی شدن نسبت به هم رعایت بشه تصویر رو زیبا و طبیعی تر میکنه و از تصنعی بودن دور میکنه :)

راستی قسمت پوست ، من تو عکس های آتلیه ای میدیدیم ( هنوز آتلیه که نداریم :دی ) ... در قسمت پوست زیاد سعی میشه که لکه گیری خوب بشه و فید شدن برای صاف کردن تا حد لازم انجام میشه تا بافت های پوستی رو رعایت بکنه و دیده بشه ( منافظ ریز ) ...

یکی هم بخند :)

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان عکساتونو بند انگشتی نذارید. با این سرعت زاقارت اینترنت نمیشه رفت عکس بزرگ رو دید. همون اندازه ضلع بزرگ 900 یا 800 با سایز حداکثر 200 تا 300 کیلوبایت بذارید تو صفحه اصلی. تو هر پست هم یک عکس بذارید که تعداد عکس های صفحه خیلی زیاد نشه. مرسی از توجهتون.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

آره دیگه

:) اخم نکن :دی
حسین عزیز قسمت " لب " و " ابرو " فید مناسب نسبت به اطراف نداره .. مثلا " ریش " هم فید داره ..
اگر تصمیم بر داشتن شارپنس بر روی اجزا هست نسبت طبیعی شدن نسبت به هم رعایت بشه تصویر رو زیبا و طبیعی تر میکنه و از تصنعی بودن دور میکنه :)

راستی قسمت پوست ، من تو عکس های آتلیه ای میدیدیم ( هنوز آتلیه که نداریم :دی ) ... در قسمت پوست زیاد سعی میشه که لکه گیری خوب بشه و فید شدن برای صاف کردن تا حد لازم انجام میشه تا بافت های پوستی رو رعایت بکنه و دیده بشه ( منافظ ریز ) ...

یکی هم بخند :)

نمیدونم چرا ولی اون عکس رو وقتی تو فروم آپلود کردم تازه متوجه مشکلاتش شدم.بیش از حد بلور کرده بودم و قسمت ریش و سبیل ها رو شارپ نکرده بودم.برای همین پاکش کردم و یه عکس با شارپنس طبیعی تر گذاشتم.ماسک high pass فقط روی بافت پوست تشکیل شده (مثل عکس های قبلی ام) و از این لحاظ مشکلی نیست.
ممنون به خاطر نظرت.راستش تست کردم ولی عکس یا لبخندم خوب نمیشه.

----------------
IMG_00ff71.jpg

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

چه وشتناک:D

حیف شوما جون نیس اخم میکنی آخه :hmm:

---------------------------------------------------------------

پ.ن: همچنان منتظر کباب بادمجون
085.gif
085.gif

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
خدایی شیراز خوراک عکاسیه.
عالی،فقط خودت دستی hdr کردی یا با اکشن یا با برنامه ی خاص؟
راستی این دریاچه پریشان همونیه که از شیراز به سمت فسا و اونورا می خوای بری؟خیلی هم بزرگ و طولانیه.

12-9 shot
ba barname HDR

3 ta ax ofoghi ro aval HDR kardam bad panorama
yani har 1 ax 3 ta vase HDR

HONDA VLX 750

34419123328266046703.jpg

بالا