sp_taksetareh
Registered User
پسر آلفا ۲۳۰ من هردو دوربینُ میخوره! :d
Sent from my iPhone using Tapatalk
آب قطعه هاااااااا
پسر آلفا ۲۳۰ من هردو دوربینُ میخوره! :d
Sent from my iPhone using Tapatalk
آب قطعه هاااااااا
جواب بديد ديگه اينقدر كل كل نكنيئ باهم حالا كدوم بهتر شده اولي يا دومي ؟ چرا ؟
خوب چرا ملت هميشه در صحنه دومي رو انتخاب ميكنن :دياولی وضوح بیشتری داره
etefaghat axe dovomi ke sahabesh sina shafi eee hast ke ye atelie dare edit karde
سلام بخدا ادیت بلد نیست مارک 3 رو من روش قسم میخورم حتی به نظرم بهتر از 800 d هست نمیخوام بگم کدوم بده کدوم خوبه این جور عکسها تو رزولوشن واقعی خودش باید مقایسه بشن نه با ادیت و ... نزدیک 20 تا فیلم از مقایسه غولای کنون و نیکون دارم . هر کی هر کدوم رو بخره متضرر نمیشه شک نکنید. معیار خوب بودن دوربین به کیفیت و ثبت جزییات به بهترین شکل با بهترین فوکوس ممکن رو سوژه هست. جواد اگه با دوربین کامپکت هم عکس میگرفتی چون وارد هستی شاید بهتراز این 2 تا هم میشد ولی نه در اندازه واقعی.
کنون و نیکون 2 تاشون خوب هستن.
اون دوستی که گفتند 12 میلیون زیاده برای دوربین حتما یه نگاه به دوربین یا بهتره بگم ابر دوربین هاسلبلاد مدل H4D 60 بندازن و sample ها رو حتما ببینید. دوربین با 60 مگاپیکسل و قدرت فوکوس فوق العاده. اگه وارد ایران بشه بین 100 تا 120 میلیون قیمت گذاری میشه نظرت چیه؟
哈苏H4D-60产品图/样片 - 色影无忌_全球最大中文影像生活门户
اگه اینترنت پر سرعت هم دارید حتما این عکس رو ببینید مخصوص حسین گذاشتم
http://www2.xitek.com/production/uploads/sample/hasselblad/dslr/H4D-60/Haute_Couture_H4D-60_0007.jpg
سلام بخدا ادیت بلد نیست مارک 3 رو من روش قسم میخورم حتی به نظرم بهتر از 800 d هست نمیخوام بگم کدوم بده کدوم خوبه این جور عکسها تو رزولوشن واقعی خودش باید مقایسه بشن نه با ادیت و ... نزدیک 20 تا فیلم از مقایسه غولای کنون و نیکون دارم . هر کی هر کدوم رو بخره متضرر نمیشه شک نکنید. معیار خوب بودن دوربین به کیفیت و ثبت جزییات به بهترین شکل با بهترین فوکوس ممکن رو سوژه هست. جواد اگه با دوربین کامپکت هم عکس میگرفتی چون وارد هستی شاید بهتراز این 2 تا هم میشد ولی نه در اندازه واقعی.
کنون و نیکون 2 تاشون خوب هستن.
اون دوستی که گفتند 12 میلیون زیاده برای دوربین حتما یه نگاه به دوربین یا بهتره بگم ابر دوربین هاسلبلاد مدل H4D 60 بندازن و sample ها رو حتما ببینید. دوربین با 60 مگاپیکسل و قدرت فوکوس فوق العاده. اگه وارد ایران بشه بین 100 تا 120 میلیون قیمت گذاری میشه نظرت چیه؟
哈苏H4D-60产品图/样片 - 色影无忌_全球最大中文影像生活门户
اگه اینترنت پر سرعت هم دارید حتما این عکس رو ببینید مخصوص حسین گذاشتم
http://www2.xitek.com/production/uploads/sample/hasselblad/dslr/H4D-60/Haute_Couture_H4D-60_0007.jpg
اخی چه سگ خوشگلیه عزیزممممممممم(فقط چشماشو زود به زود تمیز کنید خواهشا چون چشمهای سگ حساس هستن و زود عفونت میکنه /من سگ خودمو هر هفته میبرم دامپزشکی به خاطر چشماش که یه وقتی عفونت نکنه)
منظورم از اموزشگاه همون دانشگاه بود
دانشگاه ازاد
من به همسر گفتم بایدددددددددددددددددددددددد برام کنون بگیری!!!
دوربین های نیکون از کنون بهتره یعنی؟
چون دوربین الانم یه کنون دیچیتال خونگی هست ازش راضی هستم برا همین فک کردم کنون بهتره
خودتون مقایسه کنین
اکیپی که جمعه رفتیم عکاسی
NIKON D5100 18-105
canon 5D mark3 lens 24-105
والا سگه که مال ما نیست.صاحبش هر کاری خواست بکنه
در مورد دانشگاه یا آموزشگاه و یا هر جای دیگه ای.باز هم به نظر من اصل موضوع فرقی نمیکنه.چون چیز زیادی تو این کلاس ها یاد نمیدند و تجربه چیز دیگه ای هست
رو این حساب نمیشه گفت.هر کدوم از مدل های هر برند نسبت به همدیگه برتری های خاصی دارند.مثلا" 7D و d7000 در یک رنج هستند.
عزیز من خوبه مارک 3 به دینامیک رنج فوق العاده معروفه.یه عکس دلیل نمیشه.شما برو تست ها و نمونه عکس ها رو مقایسه کن.ممکنه من بتونم 10 تا دلیلی برای رد کردن این عکس بیارم
استفاده از فیلتر نامرغوب(یا حتی مرغوب بدون کاربرد در این نوع عکس)
ممکنه مودهایی از دوربین فعال و یا غیر فعال شده باشه
نوع عکاسی که ریو هست یا jpeg (همه میدونند خروجی jpeg هر دوربینی بهتر از raw هست در حالت بدون ادیت)
کثیف بودن لنز
مشکل دار بودن موتور فوکوس لنز یا حتی کثیف بودن سنسور
اگزیف هیچ کدوم هم که نیست تا بشه فهمید میزان ایزو و یا سرعت شاتر و .... چجوری بوده
در کل من هیچ وقت این نمونه ها رو نمیتونم باور کنم.چون سید نامی هست که کار طبیعت انجام میده با همین مارک 3.بعضی عکس ها رو که با یک شات گرفته ما حتی نمیتونیم با 3 تا به اون دینامیک رنج برسیم
برتری های یک فول فریم فقط کیفیت عکسش نیست (منظورم بیشتر مارک 3 هست که بدنه ی خوبی داره) درزبندی و شرایط دمایی کار/نوع قرار گیری در دست/جای دکمه ها و خیلی چیزهای دیگه هست که مهمه.اگر نه فرق 60D با 7D انقدر نبود.و همین طور فرق 6D با 5d mark III
خودتون مقایسه کنین
NIKON D5100 18-105
خودتون مقایسه کنین
NIKON D5100 18-105
ولک سی عکککککسسسسسسسس :blink:باید با عینک افتابی نگاش کنم ولک
ولک سی چیش:hmm:
به نظر من رنگ ها و سایه ها در تصویر اولی طبیعی ثبت نشدن. حاشیه ها هم تیز به نظر می رسه. اشتباه می کنم عایا؟
دقیقا منم می خواستم همینو بپرسماصلا اولی باجزءیات تره ولی دومی خیلی ماته. اصلا اون اقاهههه ک تکپوش نارنجی تنشه هم خودش هم لباسش خیلی با جزئیات تر و رنگ بهتری داره.راستی چرا تو عکس اولی پشت سر اون اقاهههه ک عینک بر چشم دارد و سمت راست واساده و تکپوش سه رنگ ابی و سورمه ای و .. داره چرا تیر برقه ولی دومی تیر برقه نیست؟:| دوربینا هم دوتاش تو یه زاویه عکی گرفته ک:blink:
اصلا اولی باجزءیات تره ولی دومی خیلی ماته. اصلا اون اقاهههه ک تکپوش نارنجی تنشه هم خودش هم لباسش خیلی با جزئیات تر و رنگ بهتری داره.راستی چرا تو عکس اولی پشت سر اون اقاهههه ک عینک بر چشم دارد و سمت راست واساده و تکپوش سه رنگ ابی و سورمه ای و .. داره چرا تیر برقه ولی دومی تیر برقه نیست؟:| دوربینا هم دوتاش تو یه زاویه عکی گرفته ک:blink: