sp_taksetareh
Registered User
ممنون دوست من
اقا میشه در مورد عکس 3 نظرت رو بگی؟؟
ba ejaze ye kam edit kardam
kadreton khobe
zavie khob
ممنون دوست من
اقا میشه در مورد عکس 3 نظرت رو بگی؟؟
1: پسر کوچولوی لهستانی در حال خوردن ذرت توی KFC
مشاهده پیوست 461094
2: استیک در ستوران Sphinx
مشاهده پیوست 461095
3: کاری مرغ تو رستوان هندی
مشاهده پیوست 461096
4: قسمت ورودی پاب توی میدان اصلی ورشو - پ . ن : جوونا نوشیدنیشونو سفارش میدن و دور همی رو زمین میشینن و میخورن
مشاهده پیوست 461097
4: دختر کوجولو ی پلنگی
مشاهده پیوست 461098
دوستان عزیز من عکاس حرفه ای نیستم ، نظتونو در مورد عکس هام میگید ؟؟؟
با دوربین Nikon Coolpix P510 گرفتمشون
آقا من ویزا میزام بیاد میرم لهستان زن بگیرم خخخخخخخخخخخخ ارزش دارن دختراشون یا باید با این دخترای خودمون بسازیم زبانمم اوکیه و حالیم میشه عمه هم ندارم خخخخخخخخخخخخخخشرمنده دوست عزیز..منم عکاس و نقاد حرفه ای نیستم ولی یه مطلبی میخواستم بگم اگر شما لهستان هستید که خیلی سوژه برای عکس گرفتن دارید..چرا از فرصتتون بیشتر استفاده نمیکنید و عکسهای بیشتری نمیذارید؟ شاید بعضی از سوژه ها برای شما عادی باشه ولی برای ما خیلی تازگی داره کاش من جای شما بودم و از مکان های عمومی شهر فرهنگ مردم و.... عکس میگرفتم موفق باشید
سلام به همه دوستان
و با تشکر از کاربر Starless Sky
من بشخصه خیلی دوست دارم از فرهنگ زندگی دیگر کشورها بدونم (به صورت طبیعی و واقعی ، نه اینکه در فیلمها نشون میدن)
هر چند عکس های ما که نهایتا از خودمون و وسایل دور برمون فراتر نمیره
شرمنده دوست عزیز..منم عکاس و نقاد حرفه ای نیستم ولی یه مطلبی میخواستم بگم
اگر شما لهستان هستید که خیلی سوژه برای عکس گرفتن دارید..چرا از فرصتتون بیشتر استفاده نمیکنید و عکسهای بیشتری نمیذارید؟
شاید بعضی از سوژه ها برای شما عادی باشه ولی برای ما خیلی تازگی داره
کاش من جای شما بودم و از مکان های عمومی شهر فرهنگ مردم و.... عکس میگرفتم
موفق باشید
آقا من ویزا میزام بیاد میرم لهستان زن بگیرم خخخخخخخخخخخخ ارزش دارن دختراشون یا باید با این دخترای خودمون بسازیم زبانمم اوکیه و حالیم میشه عمه هم ندارم خخخخخخخخخخخخخخ
آقا من ویزا میزام بیاد میرم لهستان زن بگیرم خخخخخخخخخخخخ ارزش دارن دختراشون یا باید با این دخترای خودمون بسازیم زبانمم اوکیه و حالیم میشه عمه هم ندارم خخخخخخخخخخخخخخ
نجومی کاخ ساسان
3200sec
iso 500
F/3.5
دیشب
ساعت 12 شب
تو سایت یو پیک تو 2-3 ساعت 38 بار Repics یا شیر شد
'گذری در شهر شیراز
دیگه از اون دیواره عکس نمیگیری....................
دیگه سوژه ای نبود . اتفاقا از بهترین عکسای ارشیوم همین عکسای دیواره هست .
خواستی بگو یه سفارشی برات اپ کنم