• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان اشتباه نکنید اینجا ونیز نیست ...این تصویر رو چند روز پیش از کیش گرفتم :)
kish.JPG

اینم یک تصویر با دید مثبت به کیش :)

kish2.JPG

Last edited:

verdi

Registered User
لایک‌ها
593
12926221571652245185.jpg

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از دیدن عکسها لذت بردم . واقعا که تمام عزیزان بی شک هنرمند هستند . دست تک تکتون درد نکنه .

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
عید همه اتون با تاخیر مبارک:)
IMG_0232.JPG
این گل ها مصنوعی هستن و موقعی که مردم داشتن توی منا(یه جائی توی مکّه)دعا میخوندن،گرفتم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام

مدل لنز و مشخصات عکس لطفاً
:general406:
نرم افزار
opanda IExif رو نصب کنید فاصله کانونی ، لنز ، ISO، سرعت شاتر و تمام پارامتر ها را در تب IEXIF قابل مشاهده است.

عید همه اتون با تاخیر مبارک:)
مشاهده پیوست 563101
این گل ها مصنوعی هستن و موقعی که مردم داشتن توی منا(یه جائی توی مکّه)دعا میخوندن،گرفتم
عید شما هم مبارک :)
دوربین رو می گذاشتند داخل کعبه یا مسجد النبی برد؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
نرم افزار
opanda IExif رو نصب کنید فاصله کانونی ، لنز ، ISO، سرعت شاتر و تمام پارامتر ها را در تب IEXIF قابل مشاهده است.

عید شما هم مبارک :)
دوربین رو می گذاشتند داخل کعبه یا مسجد النبی برد؟
:)
توی مسجد النبی راهرویی که قبر پیامبر و روضه رضوان بیشتر اوقات ازدحام بود ،مردم همینجوری پشت سر هم میرفتن تا به تهش برسن(یه زمانایی خلوت هم بوده انگار که من کلا نرفتم)و همه مردم دوربین ها و گوشی هاشونو بالا گرفته بودن و از محیط عکس میگرفتن
توی مسجد الحرام هم همینطور بود،مردم راحت از کعبه فیلم و عکس میگرفتن

انگار امسال آزاد گذاشته بودن از این نظر
هر چند من عکسی از اون 2 جا نگرفتم(واقعا نیازی هست 4 تا عکس ناواضح بگری فقط به این امید که بعدا با خودت بگی:"من اونجا بودم")یه مجله های گلاسه ای رو میفروختن دستفروش ها که توش عکس های خفن با توضیح عربی و انگلیسی بود و کیفیت چاپ عالی هم داشت.ما شهر های مدینه و مکه اش رو گرفتیم(نمیدونم بقیه جاها رو هم داشت یا نه)
کلا مسجد الحرام 3 بار رفتم(1 بار هم که فقط رفتم صفا و مروه نشستم،جای خوبیه واسه فکر کردن)یه بار دیگه هم بحاطر محرم بودن،بود
مسجد النبی هم یه چن باری بردنم که 1 بار رفتم توی همون راهرو و یه بار هم قسمتی که مردم نماز میخونن(خود مسجد)
کلا با این جاها حال نکردم از بس آدم توش ریخته بود و آدم واقعا حالش یه جاهایی بهم میخورد
طواف رو هم که دیگه نگو

بالا