Areno
Registered User
هوووومدوست من، این تاپیک مربوط به تصاویریه که دوستان با دوربین عکاسی گرفتند و می گذارند تا بقیه بچه ها ببینند. هیچ قانون و ممنوعیت و زور و اجباری هم در مورد این که سوژه عکس چی باشه تا به حال نداشته و بچه ها می تونند از هر چیزی که دوست داشتند عکس بگذارند.
اگر سلیقه شما اینه که تعداد عکس ها از یه موضوع خاص زیاد شده می تونید به بچه ها "پیشنهاد بدید" که از موضوع دیگه ای هم عکس بگذارند، که در این صورت هم لازمه لحن نوشته تون رو یه کمی به پیشنهاد یا خواهش نزدیک نگه دارید.
من الان نوشته شما رو می خونم بیشتر طعنه و دستور ازش برداشت می کنم تا خواهش کردن. یه کمی لطفا ملایم تر و به صورت پیشنهاد نوشته تون رو مطرح کنید اثر بهتری می گذاره مطمئنا. ممنون.
فدای همه بچه های عکاس.
ببخشید، متن ایرادش همینه که احساس رو منتقل نمی کنه.(در حین گفت و گو)
این لغات منم پیشنهاد بود مثلا خیر سرم :دی
خب، به قول حسین درسته اسمش آخرین عکسی هست که گرفتیم. ولی دلیل نمیشه که هر عکسی گرفتیم قرار بدیم!
عکس همه بچه ها واقعا عالیه، و لذت بخش. اما تنوع بدیم خوبه. من خودم رو در نظر گرفتم. چون از لحاظ وضعیت اجتماعی و فرهنگی محل زندگیم کمی سخته یک نفر دوربین به دست تو خیابون بگرده!
هر چند مدتی هست دل به دریا زدم و تیکه می شنوم اما خب شروع کردم. اگرم عکسی نذاشتم چون کار خودم رو با بچه ها مقایسه می کنم عقبتر میبینم. و همین طور دوست دارم عکس بچه ها رو ببینم تا یاد بگیرم.
عکس های پرتره، اجتماعی، شهری اگر کار بشه خیلی عالیه.
یه تاپیک مدرسه بود که خیلی دوست داشتم ادامه پیدا کنه، اما دوستان استقبال نکردن. وگرنه خیلی عالی می شد همه با هم با یک سوژه تمرینی بریم جلو. هم تنوع بود، هم یاد گیری بود، هم هیجان و دوستی.
به هر صورت دوست عزیزم، منم اینجا یک کاربرم، و به اندازه کاربرای دیگه سهم دارم. نه بیشتر و نه کمتر. به قول شما این سلیقه منه و ممکنه سلیقه جمع متفاوت از من باشه که امری طبیعیست.
چقدر حرف زدم!!
خلاص: این تاپیک مدرسه رو نمی خواین ادامه بدین؟
همتون رو دوست دارم، با لحن مهربان و دوستانه نوشته شده. با لبخند بخونید.