هیچی . عکاس مواظبه که نور زیاد مثل چراغ قوه برخورد نکنه به دوربین.عکس زیباییه اما چه به روز سنسور میاد تو عکاسی نجومی؟
ولی بازم اگه بلایی سرش بیاد سنسور و شاتر و بادی و لنز همه وسیله ان . میان و میرن . این عکسه که میمونه .
هیچی . عکاس مواظبه که نور زیاد مثل چراغ قوه برخورد نکنه به دوربین.عکس زیباییه اما چه به روز سنسور میاد تو عکاسی نجومی؟
سلامسلام
ممنون
متوجه نشدم جملتون رو به روز؟ به زور؟
NIKON D5100 1 tomanسلام
اقا دوربین شما چیه ؟ چنده؟ چیجوراس
منظورشون اینه چه به روزِه سنسور میاد فکر کنم همون چه بلایی سرش میاد :دی
Nikon D3100 رو زدن یک و نیم ماله شما چطور یک هست؟NIKON D5100 1 toman
aha mercccc
یه کم ممکنه نویزش زیاد باشه تو ایزو 3200Nikon D3100 رو زدن یک و نیم ماله شما چطور یک هست؟
با اینا هم میشه همیچین عکسایی گرفت؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-1922/Nikon-D3100/دوربین-دیجیتال-نیکون-دی-3100
نه حالا در حد شما حرفه ای یه چیز مبتدی برای شروع کلا
ممنون
اگه تهرانی با 7D هم نمیتونی همچین عکسی بگیریNikon D3100 رو زدن یک و نیم ماله شما چطور یک هست؟
با اینا هم میشه همیچین عکسایی گرفت؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-1922/Nikon-D3100/دوربین-دیجیتال-نیکون-دی-3100
نه حالا در حد شما حرفه ای یه چیز مبتدی برای شروع کلا
ممنون
khob shahre ma ham alodegi norish ziadeاگه تهرانی با 7D هم نمیتونی همچین عکسی بگیری
آره سری 3000 نیکون برای شروع خوبه . منم میخواستم همونو بگیرم . 600D گرفتم آخرش.
شما با exposure time مثلا حدود 1/20 از آسمون روز عکس بگیری بیشتر به سنسور نور میرسه تا با تایم 30 ثانیه از آسمون شب عکس بگیری . وقتی نوری وجود نداره چه اهمیتی داره تایم نوردهی 30 ثانیه باشه یا 30 دقیقه . من عکسای 60 دقیقه ای هم زیاد میگیرم و انقدر روی دوربینم وسواس دارم قبلش کلی تحقیق کردم و اگه ضرری برا سنسور داشت اینجوری نمیکردم .اگه عکسی بگیری که ضررش برا سنسور زیاد باشه مطمئن باش عکست انقدر سفیده که بدرد نمیخوره . همه این مسائل قبلا تو فروم عکاسی بحث و نتیجه گیری شده و مساله ی جدیدی نیست .Doroste 1 shot hast ama be modate 30 sanie nur be sensor mirese va hamin residan tulani modate nur be sensor baese kharabish mishe tu modate tulani
شما با exposure time مثلا حدود 1/20 از آسمون روز عکس بگیری بیشتر به سنسور نور میرسه تا با تایم 30 ثانیه از آسمون شب عکس بگیری . وقتی نوری وجود نداره چه اهمیتی داره تایم نوردهی 30 ثانیه باشه یا 30 دقیقه . من عکسای 60 دقیقه ای هم زیاد میگیرم و انقدر روی دوربینم وسواس دارم قبلش کلی تحقیق کردم و اگه ضرری برا سنسور داشت اینجوری نمیکردم .اگه عکسی بگیری که ضررش برا سنسور زیاد باشه مطمئن باش عکست انقدر سفیده که بدرد نمیخوره . همه این مسائل قبلا تو فروم عکاسی بحث و نتیجه گیری شده و مساله ی جدیدی نیست .
یا ابرفرض دیدم 1 ساعت طول کشید لودش دیشب.
دیشب یادم رفت جواب بدم به آقای عکاس . عکس سنجاقکه قشنگ بود . با لنز معکوس گرفتی ؟
انجمن برای عکاسی هم همون Akasee خوبه که یوزر نمیپذیره .