پ ن: آقا ما از اونجایی که با آقای
@click.laptop همسایه در اومدیم امروز قرار گذاشتیم با هم رفتیم اطراف خونمون عکاسی البته من دوربینم رو نبرده بودم خلاصه یه مقدار عکس گرفتیم اخرای کار داشتیم بر میگشتیم جلوی خونمون یه ماشین پلیس راهنمایی وایساده بود اومد گیر داده بهمون که چرا دارید تو خیابون عکاسی میکنید و از ساختمونای مردم عکس میگیرید این کار خلاف قانونه و این حرفا دیگه هر جور بود خودمون رو خلاص کردیم. کسی از دوستان تجربه مشاهی نداره اینایی که کار عکاسی خیابونی و اجتماعی میکنن مجوزی خاصی لازم دارن؟
فک کنم این قبیل مشکلات حد اقل یکی دو بار برای هر عکاسی که در ضمینه ی اجتماعی فعالیت میکنه پیش اومده باشه. هر هنری مسایل و مشکلات خاص خودش رو به همراه داره ، که خوب عکاسی هم از این قاعده مثتثنی نیست . در مورد مجوز باید عرض کنم به دلیل پروسه ای طولانی که معمولا در گرفتن این نوع مجوز ها هست و عدم رسیدگی به هنر و هنرمند در اکثر شهرها معمولا کسی به صورت جدی پیگیر این قضیه نیست و فکر نمیکنم یک نفر برای چند تا عکس خودشو به مشقت پروسه ی اداری این قبیل مجوز ها بندازه. البته میشه این قبیل مشکلات رو به روش های لفضی حل کرد .ولی توصیه میشه در بعضی مکانها دوربین رو خاموش تو کیف نگه دارید تا اونو بیرون بیارید و براتون دردسر بشه .که خوب این مساله هم به مهارت و شناخت خودتون بر میگرده.
در مورد این نوع عکاسی کلا مردم به دلیل برخی احساسات، عقاید از این که یک نفر دوربین رو روی اونها قرار بده و شروع به عکاسی کنه زیاد استقبال نمیکنن که خوب ، کاریش هم نمیشه کرد.البته این دلیل بر این نمیشه که کلا بیخیال این قضیه بشید .عکاسی هم مصل بسیاری از هنر های دیگه نیاز به دانش خاص خودش داره .اینکه بتونید اول مردم رو بشناسیم بعد اونها رو وارد کادر دوربین خودمون کنیم کار ساده ای نیست .اینکه با ارزیابی ، افراد رو هر طور مایل هستیم در مقابل لنز دوربین خوودمون قرار بدیم هم همینطور.به نظرم تجربیات هر عکاس هست ، که در وحله اول در حدود توانایی های خود شخص قرار میگیره و بعدا به کمکش میاد .
--------------------------------------------------------------------------
برای اینکه پست خالی نباشه
عکسی لحظه ای از ورودی بازار وکیل: