• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
نظرم نخواستم .هیچکی که ایرادامو نمیگه :(
دوست من شما خود صاحب نظرید :)
با اجازه اساتید...
عکس زیبایی شده ،سوژه ای که انتخاب کردید هم سوژه ی جالبیه ،کلا عکاسی از حیوانات زیبایی خاص خودش روداره .به نظرم سعی کنید اگر در ضمینه ی عکاسی طبیعت فعالیت میکنید ،با بستن فیلترهای مناسبی روی لنز کیفیت عکسهاتون رو به مراتب بهتر کنید.پیشنهاد میکنم در خصوص انواع فیلتر و کاربردشون مطالعه کافی داشته باشید ، تااگر قصد تهیه فیلتر مناسب داشتید موفق به خرید فیلتری بشوید که کاملا متناسب با نوع عکاسی و نیازهاتون باشه. درزمینه ی عکاسی طبیعت فیلترهای متنوعی وجود دارند که میتونن با کاهش چند استاپی نور و افزایش سچوریت رنگ و ...رنگبندی مقبول و مورد احتیاج ، که گاها سنسور توانایی ثبت اونها رو نداره در موارد مختلفی مثل عکسهایی که با بکگراند اسمان گرفته میشود ، به همراه داشته باشه .
در ضمن نقش ادیت رو هم به عنوان یکی از زیر مجموعه های مهم هنر عکاسی نباید فراموش کنید . عکس بالا رو هم میتونستید با کمی ویرایش در کنتراست و رنگبندی و ... به زیبایی هر چه بیشتر اون افزود ، چرا که یک عکس ادیت شده جلوه ی زیباتری نسبت به یک عکس خام و ادیت نشده دارد هر چند ویرایش انجام شده روی عکس سبک و بدون صرف وقت باشه .البته بهتره از ادیت های اقراق امیزی که عکس رو غیر واقعی و مصنوعی جلوه میده جز در تکنیک های خاصی که با همین هدف هست ، پرهیز کنید و با یک ادیت ساده اما اصولی، خلاء قسمت هایی از عکس رو که سنسور موفق به ثبت صحیح و قابل قبول اونها نشده جبران کنید.مقالات متنوعی در زمینه ی اموزش کار با ادیتور ها وجود داره که پیشنهاد میکنم برای پیشرفت کارتون به اونها چنگی بزنید.
موفق باشید

Last edited:

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بچه ها خیلی خوب پیشرفت کردن فقط من این وسط دارم درجا میزنم انگار!!

آنتی باقالی:
to02yrduyfsblrsg2eph.gif

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
آقا این دمار مارو در آورد تا تونستم ازش یک عکس بگیرم اینقدر کوچیک بود .. سفیدی های ریز داخل عکس گرد و غبار است :D
g7gfc7yp1mq7kiitg9bb.jpg

کرم (حرکت بر روی تکه هلو) :D
k1h3v14cy0t7sim4t61z.jpg

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
آقا این دمار مارو در آورد تا تونستم ازش یک عکس بگیرم اینقدر کوچیک بود .. سفیدی های ریز داخل عکس گرد و غبار است :D
g7gfc7yp1mq7kiitg9bb.jpg

کرم (حرکت بر روی تکه هلو) :D
k1h3v14cy0t7sim4t61z.jpg
سلام
اگر از روش معکوس استفاده می کنی:
دیافت کاملا بازه و بخاطر همین مشکل داری. توی لنز های EF چون رینگ دیاف وجود نداره که بشه دیاف رو دستی تنظیم کرد به مشکل می خوریم! حالا راه حل چیه؟!!
من این کار رو می کردم. لنز رو در حالت عادی به بدنه وصل می کردم. دیاف مورد نظرم رو ست می کردم. سپس با گرفتن دکمه دیافراگم (اسمش رو نمی دونم چیه، همونی که فشارش میدی تا بفهمی چقدر دیاف بسته است) و نگه داشتنش و در حالی که دوربین روشنه، لنز رو جدا می کنی. این باعث میشه دیاف توی همون حالت بمونه.
شاید روش دیگه هم باشه، شایدم این برای لنز مشکل درست کنه... برای من که مشکلی پیش نیومدش.
ولی نیاز به نور پردازی دارین که با چندتا اس ام دی و یه پای دست ساز و یک باتری قلمی حله!

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
سلام
اگر از روش معکوس استفاده می کنی:
دیافت کاملا بازه و بخاطر همین مشکل داری. توی لنز های EF چون رینگ دیاف وجود نداره که بشه دیاف رو دستی تنظیم کرد به مشکل می خوریم! حالا راه حل چیه؟!!
من این کار رو می کردم. لنز رو در حالت عادی به بدنه وصل می کردم. دیاف مورد نظرم رو ست می کردم. سپس با گرفتن دکمه دیافراگم (اسمش رو نمی دونم چیه، همونی که فشارش میدی تا بفهمی چقدر دیاف بسته است) و نگه داشتنش و در حالی که دوربین روشنه، لنز رو جدا می کنی. این باعث میشه دیاف توی همون حالت بمونه.
شاید روش دیگه هم باشه، شایدم این برای لنز مشکل درست کنه... برای من که مشکلی پیش نیومدش.
ولی نیاز به نور پردازی دارین که با چندتا اس ام دی و یه پای دست ساز و یک باتری قلمی حله!
ممنون از راهنمائی ولی یک مشکلی است اینکه دوربین بنده نیکون است و نیکون ها و لنزهای نیکون این قابلیت رو ندارند :) پس کارم 2 برابر شما سخت تره!! فقط پنتاکس و کانن به این شکل است عزیز که شما میفرمائید... بنده تمامی روش های موجود رو تست کردم اینجا هم دیاف 16 است.. و این هم اضافه کنم موجود زنده یکم مکافات داره که خودتون بهتر میدونید ;) باز هم ممنون از لطفت گرامی...

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
ممنون از راهنمائی ولی یک مشکلی است اینکه دوربین بنده نیکون است و نیکون ها و لنزهای نیکون این قابلیت رو ندارند :) پس کارم 2 برابر شما سخت تره!! فقط پنتاکس و کانن به این شکل است عزیز که شما میفرمائید... بنده تمامی روش های موجود رو تست کردم اینجا هم دیاف 16 است.. و این هم اضافه کنم موجود زنده یکم مکافات داره که خودتون بهتر میدونید ;) باز هم ممنون از لطفت گرامی...
من این عکس رو فکر کنم اولین بارم بود که به روش رینگ معکوس گرفتم، بدون 3 پایه! توی اون یکی دستمم چراغ قوه بود و شب توی حیاط گرفتم!
حس ماکروگرافیم گل کرده بود اون موقع! تازه رینگ دستم رسیده بود.
7zpug80oabhh0p9x0wyy.jpg

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
من این عکس رو فکر کنم اولین بارم بود که به روش رینگ معکوس گرفتم، بدون 3 پایه! توی اون یکی دستمم چراغ قوه بود و شب توی حیاط گرفتم!
7zpug80oabhh0p9x0wyy.jpg

من خودم از نور اضافی استفاده نمیکنم اصلا فقط نور فلاش و دفیوزی که خودم ابداع کردم با جعبه لامپ... :D برای همین بعضی مواقع اصلا نمیبینم چی دارم عکس میگیرم !! عکستون هم خیلی خوب شده ..

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
امروز یه خروس زنده خریدیم. یه ثانیه هم سر جاش وای نمیسه ازش عکس بندازی تو ده تا عکس فقط یکی خوب در اومد. باید اینم مثل عنکبوت بندازم تو فریزر تا ثابت وایسه.

DSC_0990_1_12.jpg

Last edited:

click.laptop

Registered User
لایک‌ها
870
7zpug80oabhh0p9x0wyy.jpg

دوستان ما اینجا جمع شدیم از همدیگه چیز یاد بگیریم
پس اگه کسی انتقادی پیشنهادی داره لطفا بی رودرواسی بیان کنه
اول هم بنده شروع می کنم:
دوستان گرامی عکس فقط فشردن دکمه شاتر نیست، سعی کنیم چیزی رو در قاب تصویر جا بدیم که یه سری حداقل ها رو رعایت کرده باشه
دوست عزیز @Areno ، حشره در کادر نیست، کلاً کادربندیتون چنگی به دل نزد. البته متوجه شدم که گفتی هولکی عکس گرفتی. ولی خب همه ما از این عکس ها توی آرشیومون داریم اما سعی میکنیم بهترین هاشو آپ کنیم.
دوست بزرگوار @rez7 ، هیچ مفهمومی از این شلوغی برداشت نکردم. میتونستی حداقل یکم اون تخمه ها رو ( اگه درست دیده باشم ) مرتب کنی و بهترین هاشو توی کادر بندازی
امیدوارم کسی اینجا از پیشنهاد و انتقاد رنجیده خاطر نشه
باور کنید هدف فقط یاد گرفتن و یاد دادن هست. همین و بس...

بالا