gulmish
Registered User
- نوشتهها
- 2,138
- لایکها
- 4,458
دوست من شما خود صاحب نظریدنظرم نخواستم .هیچکی که ایرادامو نمیگه
با اجازه اساتید...
عکس زیبایی شده ،سوژه ای که انتخاب کردید هم سوژه ی جالبیه ،کلا عکاسی از حیوانات زیبایی خاص خودش روداره .به نظرم سعی کنید اگر در ضمینه ی عکاسی طبیعت فعالیت میکنید ،با بستن فیلترهای مناسبی روی لنز کیفیت عکسهاتون رو به مراتب بهتر کنید.پیشنهاد میکنم در خصوص انواع فیلتر و کاربردشون مطالعه کافی داشته باشید ، تااگر قصد تهیه فیلتر مناسب داشتید موفق به خرید فیلتری بشوید که کاملا متناسب با نوع عکاسی و نیازهاتون باشه. درزمینه ی عکاسی طبیعت فیلترهای متنوعی وجود دارند که میتونن با کاهش چند استاپی نور و افزایش سچوریت رنگ و ...رنگبندی مقبول و مورد احتیاج ، که گاها سنسور توانایی ثبت اونها رو نداره در موارد مختلفی مثل عکسهایی که با بکگراند اسمان گرفته میشود ، به همراه داشته باشه .
در ضمن نقش ادیت رو هم به عنوان یکی از زیر مجموعه های مهم هنر عکاسی نباید فراموش کنید . عکس بالا رو هم میتونستید با کمی ویرایش در کنتراست و رنگبندی و ... به زیبایی هر چه بیشتر اون افزود ، چرا که یک عکس ادیت شده جلوه ی زیباتری نسبت به یک عکس خام و ادیت نشده دارد هر چند ویرایش انجام شده روی عکس سبک و بدون صرف وقت باشه .البته بهتره از ادیت های اقراق امیزی که عکس رو غیر واقعی و مصنوعی جلوه میده جز در تکنیک های خاصی که با همین هدف هست ، پرهیز کنید و با یک ادیت ساده اما اصولی، خلاء قسمت هایی از عکس رو که سنسور موفق به ثبت صحیح و قابل قبول اونها نشده جبران کنید.مقالات متنوعی در زمینه ی اموزش کار با ادیتور ها وجود داره که پیشنهاد میکنم برای پیشرفت کارتون به اونها چنگی بزنید.
موفق باشید