زیباست13بدرتون مبارک ...
سلام عالیهفصل گل رسید:general707:
سال نو همه دوستان مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید :general406::general504:
مشاهده پیوست 1002016
سلامسلام عالیه
لنز و دوربین رو ذکر میکنید
13بدرتون مبارک ...
درود. ممنونم از محبت شما ... از داخل خودرو یا کمین نبوده . کاملا اتفاقی دیدمش و یواش یواش رفتم سمتش .یک نکته در مورد هر موجودی بگم خدمتتون بنا به تجربه ای که در این 3سال عکاسی حیات وحش به دست آوردم . اون هم اینکه واقعا حیوانات حس قوی دارن و میفهمن که نیت کارتون چیه ... بارها شده من نزدیک شدم به حیواناتی که خیلی ها کومه میزنن یا ساعت ها باید بمونن تا یک تصویر رو ثبت کنن ... من هر عکسی که گرفتم دوربین روی دست و نزدیک شدم . هر بار هم حیوانات بهم اعتماد کردن و هر دو هم رازی بودیم ... این روباه هم به همین شکل بود که حتی به حدی اطمینان کرد که حدودا 6-7 متریش نشستم فقط داشتم کارهاشو میدیدم و اون هم داشت بازی میکرد ... روی فوکال 380 میلیمتر هم گرفتم این تصویر رو ... در همون لحظه یکی دیگه از دوستان بهش قصد نزدیک شدن داشت تا عکس بگیره که روباه فرار کرد و ندیدیمش دیگه ... نمیدونم شاید به خاطر اینکه خیلی این موجودات رو خیلی دوست دارم بیشتر از آدم ها اونها هم دوست دارن ... خلاصه که خیر از داخل ماشین نبوده .کومه هم نبوده .. پر حرفی شد ببخشید . موفق پیروز باشیدمثل همیشه کارات زیباست مهراد خان
برادر لطف میکنی بفرمایی شرایط عکاسی به چه صورتی بوده (جنبه اموزشی) مثلا از داخل خودرو یا کمین ساعت عکاسی کلا چطور تونستید به این حیوان باهوش نزدیک بشید متشکرم
بله دیدم در فوکال 380 اف 9 ثبت زیبایی انجام دادید با توجه به تپه خاک کوچکی در پیش زمینه حدسم کمین یا کومه بود که اشتباه بودرود. ممنونم از محبت شما ... از داخل خودرو یا کمین نبوده . کاملا اتفاقی دیدمش و یواش یواش رفتم سمتش .یک نکته در مورد هر موجودی بگم خدمتتون بنا به تجربه ای که در این 3سال عکاسی حیات وحش به دست آوردم . اون هم اینکه واقعا حیوانات حس قوی دارن و میفهمن که نیت کارتون چیه ... بارها شده من نزدیک شدم به حیواناتی که خیلی ها کومه میزنن یا ساعت ها باید بمونن تا یک تصویر رو ثبت کنن ... من هر عکسی که گرفتم دوربین روی دست و نزدیک شدم . هر بار هم حیوانات بهم اعتماد کردن و هر دو هم رازی بودیم ... این روباه هم به همین شکل بود که حتی به حدی اطمینان کرد که حدودا 6-7 متریش نشستم فقط داشتم کارهاشو میدیدم و اون هم داشت بازی میکرد ... روی فوکال 380 میلیمتر هم گرفتم این تصویر رو ... در همون لحظه یکی دیگه از دوستان بهش قصد نزدیک شدن داشت تا عکس بگیره که روباه فرار کرد و ندیدیمش دیگه ... نمیدونم شاید به خاطر اینکه خیلی این موجودات رو خیلی دوست دارم بیشتر از آدم ها اونها هم دوست دارن ... خلاصه که خیر از داخل ماشین نبوده .کومه هم نبوده .. پر حرفی شد ببخشید . موفق پیروز باشید