• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پویا جان ممنون. عکس هات خیلی قشنگ شده. تونستی باز هم بذار :)
مرسی امین جون حتما" میذارم

از عکسهایی که خوشت میاد هم دارم
36.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7

[...]

Guest
لایک‌ها
0
جناب pooya007 گوشی شما n73 هست؟

در ضمن من فکر می کنم n73 تو روز واقعا عکس های خوبی میندازه(رو حالت اتوماتیک با فلاش) ولی حس می کنم تو شب به خوبی روز عکس نمیندازه...حالا نمی گم بد...نمی دونم این به خاطر فلاش نه چندان قوی هست یا مسئله دیگه...
اگه کسی تو شب با n73 عکس های با کیفیت میندازه لطفا تنظیمات mode رو بگه....با حالت اتوماتیک معمولا عکس ها مثل روز نمیشه...

منم دلم می خواد عکس بذارم ولی طریقه resize کردن عکس ها رو نمی دونم ....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از [...];1311140 :
جناب pooya007 گوشی شما n73 هست؟

در ضمن من فکر می کنم n73 تو روز واقعا عکس های خوبی میندازه(رو حالت اتوماتیک با فلاش) ولی حس می کنم تو شب به خوبی روز عکس نمیندازه...حالا نمی گم بد...نمی دونم این به خاطر فلاش نه چندان قوی هست یا مسئله دیگه...
اگه کسی تو شب با n73 عکس های با کیفیت میندازه لطفا تنظیمات mode رو بگه....با حالت اتوماتیک معمولا عکس ها مثل روز نمیشه...

منم دلم می خواد عکس بذارم ولی طریقه resize کردن عکس ها رو نمی دونم ....
دوست خوبم گوشی من P990 ـه

البته این تو همه گوشیهاست که شب خوب عکس نمیگیره بالاخره هرچی باشه دوربین موبایله

من خودم برای ریسایز عکسها از Paint استفاده میکنم و سایز عکس رو 50% کم میکنم البته نمیدونم این مقدار برای N73 چقدر باید باشه تا عکس فیت صفحه بشه و اندازه صفحه رو بهم نزنه

[...]

Guest
لایک‌ها
0
اگه منظور اقای ارش اینه که k800 از n73 بهتر عکس میندازه 3 تا نکته رو باید بگم:
1-برای مقایسه باید هر دو دوربین در یک شرایط(نور و ...) باشن و از یک سوژه عکس بگیرند تا تفاوت معلوم بشه...
2-من تازه شروع کردم با این گوشی عکس بگیرم هنوز خیلی قلقش دستم نیومده و به خیلی از تنظیماتش اشراف ندارم
حتی شده از بچه ها تو این فروم در مورد تنظیماتش سوال کردم پس اگه بد شده احیانا یه بخشی مربوط به منه...
3-واقعا عکس ها که گذاشتم بد شده؟؟ الی تو شب رو حالت اتوماتیک و دومی هم در روز بدون فلاش رو حالت اتوماتیک هست که به نظرم خیلی هم بد نشده...

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
nokia n73 me​

با احترام با توجه به اینکه من کا800 داشته ام وقریب به 1500 عکس با آن گرفته ام لازم دیدم تجربه ی شخصی خودم رو در مورد ن73 و کا800 بگم (بااینکه در این مورد بسیار زیاد بحث شده ولی باز هم بعضی از دوستان میخوان دوربین این دو گوشی رو به جون هم بندازن)
1.به جرات میتوان گفت عکسهای دوربین کا800 در شب بهترین است.(البته فقط در بین گوشیها;))
2.ولی در روز موضوع کاملا فرق میکنه .درسته همه ی گوشیها در روز خوب عکس میگیرند ولی مطمئنا عکسهای ن73 در روز بمراتب کنتراست و رنگبندی بهتری رو از خودش نشون میده و اختلاف عکسهاس با کا800 در این زمینه ملموس هست
3. با اینکه شخصا با عکسهای ماکروی کا800م خیلی حال میکردم ولی بنظرم دوربین 73 در ماکرو کمی بهتر عمل میکنه
در کل کا800 دوربین حرفه ای تری نسبت به ن73 دارد ولی ن73 هم در بعضی موارد نسبت به کا800 عکسهای بهتری میگیرد

بالا