اومنیا دراا کسی تو مود پانورما عکس گرفته تا حالا ؟
میگیرم واست !
بسی شاد شدم از عکس ها الفردو جان...انتخاب خوبی داشتی و دارم! ( در اینده نزدیک!)
شما هم می خوای بیای تو جبهه سامی ها!
پس حافظ حقوق سونی اریکسون کی باشه ؟
حفاظت از حقوق سونی میکنم ولی وقتی هرچی گوشی جدید سونی اریکسون تولید کرده همه رو داشتم دیگه چیزی نمونده که بخرم فعلا...فقط یه Idou هست که اونم 5-6 ماه دیگه میاد..فعلا همین امنیا رو عشق هست...
مازیار تو دیگه چرا ؟ تو مگه اعتقاد نداری که ایکس ون بهتر از امنیا هست و بارها این رو به کاربرا گفتی حالا چرا میخواهی اومنیا بگیری ؟ الا هرکی میخواست امنیا بخره تحریکش میکردی که ایکس ون بهتره !!!!!!!
سی 905 و دبلیو 980 و ایکس ون ... اینها حساب نمیشن !!!
مطمئن باش ایدو هم تا قبل از 2010 نمیاد ، عمرا 5-6 ماه دیگه بیاد و برفرض هم اگر بیاد عمرا قیمتش جوری باشه که راحت بشه خرید !
افرین حالا شدی بچه خوب !والله یکم تنوع لازمه...ضمنا من نگفتم x1 از امنیا بهتره..100 درصد...همیشه میگم که بستگی به طرف داره..مثلا من اگه x1 دارای جی سنسور بود 1 لحظه تو خریدنش شک نمیکردم ولی خب نداره...امنیا برای من بهتره..چون دوربینش هم قوی تره...
کلا انتخاب خوب و به قیمتی هست که میارزه...
افرین حالا شدی بچه خوب !
پیشاپیش تبریک !
مازیار جان به نظر من فیلمرداری اومنیا با سایز وی جی ای تعریفی نداره ، ولی کیو وی جی ای قابل قبول هست کیفیتش ، من یه تیکه با اندازه وی جی ای و یه تیکه با اندازه کیو وی جی ای گذاشتم در یک شرایط :قربونت....میگم محمد جان..من قبلا به الفردو هم گفتم...ایشون هم زحمت کشید منتها یکم فیلمی که اپلود کرد ایراد داشت...میگم برات مقدوره یه تیکه فیلم برداری از امنیا بزاری تو روز فضای باز نور افتاب با کیفیت VGA...ترجیحا مثلا 1-2 دقیقه باشه مثلا 20-30 مگ 40 هم شد ایراد نداره ..میخوام ببینم چطوریه؟ چون فیلمی که الفردو گذاشت هر 7-8 ثانیه یه تیک داشت میخوام بدونم کلا چطوریه فیلم برداری اش...
به به ، تبریک میگم احمد جان انتخابت عالی بود ، میبنم که تعداد بچه های اومنیا دار داره روز به روز زیاد میشه !
منم تا چند روز دیگه میام تو جبهه شما به امید خدا
ممنون الفردو جان ! اگه میتونی سایز اصلی رو برام بزار اونم ببینم!ین هم برای شما (سایز اصلیش 1360*192 بود)