• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم (نسخه موبایل).

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
amingol جان میشه بگی این ماشینهای خوشگل و فوق العاده زیبا رو شما کجا ودیدی:blink: :blink: :blink:
وما هم در حال بازگشت از بهشت زهرا بودیم که این دوست عزیز وانتی را دیدیم . سخت در حیرت فرو رفته بودم!چرا؟ چون سرعتی حدود 110 تا داشتیم :lol: :lol:
یک طناب هم بسته نشده بود حتی یکی و یک لغزش هم نمیخورد چون حدود 20 دقیقه با این دوست عزیز هم مسیر بودم :happy: و با چشمان خود دیدم که این هندوانه های زبان بسته چطور محکم به وانت چسبیده بودند و از ترس افتادن به کف اتوبان و نابود شدنشان حتی یک تکان هم نمی خوردند . خدا به دادشان برسد چه کشیدند پشت وانت:blink: :) تا به مقصد برسند همگی حتما از ترس اندرونشان سفید خواهد شد:lol: :D
فکر کنم آقای راننده فوق تخصص چیدن هندوانه را داشت:happy: :D

چقدر با ادب روی هم قرار گرفتن!! چه حالی میده ادم یکیشو بکشه بیرون همش بریزه پایین :D
این عکسو با چه گوشی گرفتید؟

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
با MOTO V3 :)
M%20r%2084%2802%29.jpg

M%20r%2084%2801%29.jpg
اين عكس مربوط به اكس بارتي ميشه ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
blue0o07 جان با motorola v3 گرفتم:)
و IM BAHRAINI عزیز X پارتی کدومه بابا عروسی یکی از اقوام جوونا رفتیم تو پارکینگ یه ضره نانای نانای کردیم :) ;)

amingol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
amingol جان میشه بگی این ماشینهای خوشگل و فوق العاده زیبا رو شما کجا ودیدی:blink: :blink: :blink:
و
09-07-05_1013.jpg

09-07-05_1014.jpg

ما هم در حال بازگشت از بهشت زهرا بودیم که این دوست عزیز وانتی را دیدیم . سخت در حیرت فرو رفته بودم!چرا؟ چون سرعتی حدود 110 تا داشتیم :lol: :lol:
یک طناب هم بسته نشده بود حتی یکی و یک لغزش هم نمیخورد چون حدود 20 دقیقه با این دوست عزیز هم مسیر بودم :happy: و با چشمان خود دیدم که این هندوانه های زبان بسته چطور محکم به وانت چسبیده بودند و از ترس افتادن به کف اتوبان و نابود شدنشان حتی یک تکان هم نمی خوردند . خدا به دادشان برسد چه کشیدند پشت وانت:blink: :) تا به مقصد برسند همگی حتما از ترس اندرونشان سفید خواهد شد:lol: :D
فکر کنم آقای راننده فوق تخصص چیدن هندوانه را داشت:happy: :D

با سلام

این عکس از محوطه بندری ، بندر بوشهر گرفتم .
اینها ماشینهای وارداتی هستند که از دوبی ، کویت و بحرین وارد بندر بوشهر شدند .

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اين ها رو ديروز وقتي داشتم از خيابان راد رد ميشديم گرفتم با K700
صحنه فيلم برداري آخرين قسمت‌هاي سريال براي آخرين بار هست!

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adib :

اين ها رو ديروز وقتي داشتم از خيابان راد رد ميشديم گرفتم با K700
صحنه فيلم برداري آخرين قسمت‌هاي سريال براي آخرين بار هست!
سلام ...
اين عكس رو امروز كَرفتي نه ؟؟
خيلي ببخشيد ، توي اون عكس وسطيه يه زنه هست دستش طرف دهانش است انكَار داره جيزي ميخوره خجالت نميكشه روز روشن در ماه مبارك رمضان كوفت ميخوره ؟؟؟
راستى اون مرغ سوخاري فروشي هم كه در بازه ، يعني تو تهران كسي روزه نميكَيره ؟؟؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از IM BAHRAINI :
سلام ...
خيلي ببخشيد ، توي اون عكس وسطيه يه زنه هست دستش طرف دهانش است انكَار داره جيزي ميخوره خجالت نميكشه روز روشن در ماه مبارك رمضان كوفت ميخوره ؟؟؟
اولا كه دست هركي طرف دهنش بود به اين معني نيست كه داره چيزي ميخوره...
كوفت هم بخوره تو سرت! اگه ملخ ميخورد اشكالي نداشت؟ بيخود نيست كه همه شكلات ميزنن به هيكلت! من موندم تو واسه چي مياي اينجا! حداقل حالا كه اومدي قاطي آدما، ياد بگير مثل آدم صحبت كني...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از IM BAHRAINI :
سلام ...
ببین برادر من الآن ماه رمضانه و کسی نمی خواد فحش بده . خواهشا یا از این فروم برو یا پستهای بیربط نزن
خیلی ناراحتی پاشو بیا ایران اداره ی منکرات و بسیج و هزار تا چیزه دیگه . نفسه روزه مهمه برادر من . شما با این کارهات
خیلی ها رو از اسلام می رنجونی عوض اینکه به اسلام دعوت کنی
اصلا انجمن موبایل چه ربطی به این پست شما داره ؟

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نميدونم كه جرا تا اسم دين ومذهب ميارم همه بدشون مياد مكَه شما ها مسلمون نيستيد ؟؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از IM BAHRAINI :
من نميدونم كه جرا تا اسم دين ومذهب ميارم همه بدشون مياد مكَه شما ها مسلمون نيستيد ؟؟؟

اولا که به نظر نمیاد چیزی بخوره . ثانیا میتونید اینجا بیاید و تو خیابون چیز بخورید تا ببینی چوب تو XXXX می کنن!
ثالثا این که اصلا ما مسلمون هستیم یا نه! به خودمون مربوطه!! شما کی هستی؟ محققی؟! آمار میگیری؟ نهی از منکر میکنی؟! یا اینکه فرستاده خدا هستی؟!!! شما همون مردم خودتونو امر به معروف کن که اینقدر نامرد و XXXX و **** , $$$$$ و ... نباشن!! اگرم خیلی ناراحتی بیا انجا تو منکرات به آدمی مثل شما خیلی نیاز دارن . یه جا تاپیک میزنی که آیا روزه میگیرد یا نه؟ یه جا تاپیک میرنی که فلان , یکی عکس جوجه کباب میفرسته! شما گیر دادی که نهار ماه رمضان هست!:blink: یکی عکس پارتی میفرسته میگی X پارتی!!!:blink: هر جا هم من میرم تو این فروم صحبت نماز و روزه میشه شما هم هستی و پشت سرش دعوا!! ببین عزیز برادر مردم کاراشون به خودشون مربوطه و اسلام هم گفته اگه جایی تو جمعی احساس میکنی گناه اتفاق بیفته فورا از اونجا برو بیرون . اینجا هم اینطوره اگه شما احساس میکنی با معیار های شما سازگار نیست ...

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از IM BAHRAINI :
سلام ...
ببینم
تنت میخاره؟
میخوای بچه ها بخارونن؟
بابا عقل داشته باش!!!
همین

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ميكَيم اون يكي كه داره ميخوره هيجي ، براجي مرغ سوخاري فروشي بازه ؟؟؟؟
درضمن جناب tintin من خيلي مؤدبانه يه سؤال كردم ، ومنتظر جواب قانع كننده هستم جه نيازي به فحش هست ؟؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از IM BAHRAINI :
اتفاقا به نظر من شما مسلمون نیستی !
31.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولش كنين عرب ملخ خور رو! ببينين چطور تاپيك رو منحرف كرده...
اينو امروز گرفتم با k750

attachment.php

فایل های ضمیمه

• DSC00305.JPG
    DSC00305.JPG
    38.2 KB · نمایش ها: 108

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از IM BAHRAINI :
حالا ميكَيم اون يكي كه داره ميخوره هيجي ، براجي مرغ سوخاري فروشي بازه ؟؟؟؟
درضمن جناب tintin من خيلي مؤدبانه يه سؤال كردم ، ومنتظر جواب قانع كننده هستم جه نيازي به فحش هست ؟؟؟
ببین برادر این جا بخشه موبایله
دین هم از مسائل شخصیه

IM BAHRAINI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منهم فردا تو دانشكَاه ايشالله عكس ميكَرم واينجا ميزارم .
موبايل : 6600 .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
جدی جدی این k700 هست؟
24.gif

بالا