منم هستمبه نقل از xPlod :یه تاپیک باید درست کنیم در مورد کیلومترهای چسبونده شده... منم اون وقت میام.![]()
...
منم هستمبه نقل از xPlod :یه تاپیک باید درست کنیم در مورد کیلومترهای چسبونده شده... منم اون وقت میام.![]()
...
خیلی خیلی جالبه. S700 در این مورد فوق العاده عمل کرده. توی اون سرعت وضوح پره های رینگ BMW ـه و ساختمون های پس زمینه خیلی عالیه.به نقل از faridbahal :نه در مورد کیلومتر شمار 405
سرعتی که باهاش عکس گرفتم در حدود 60 بود البته بی ام و هم در حال حرکت بود( اتوبان همت)
ببخشید که من اینقدر نا واردم!!! اینی که گفتی برنامه اس؟!!!!خیلی خیلی جالبه. S700 در این مورد فوق العاده عمل کرده. توی اون سرعت وضوح پره های رینگ BMW ـه و ساختمون های پس زمینه خیلی عالیه.
فرید جان توی EXIF عکس نیگا کن بگو Shutter Speed رو چند زده.
Properties عکس رو توی ویندوز XP نگاه کن، Summery | Advanced.اطلاعات کاملی از عکس بهت میده.به نقل از faridbahal :ببخشید که من اینقدر نا واردم!!! اینی که گفتی برنامه اس؟!!!!
ببینین، هدف این تاپیک فقط نشون دادن کیفیت عکس گوشی ها نیست، چون خب به هر حال تفاوت کیفیت دوربین گوشی ها تقریبا مشخصه اما معمولا صحنه هایی هست که توسط گوشی شکار میشه (مثل عکس دوم شایان) و لذت دیدنش ربطی به کیفیت ش نداره. پس لطفا دپرس نشید و عکساتون رو بذارید بقیه ببینن و نظر بدن.به نقل از Reza364 :منم دارم مثل شايان دپرس ميشم بابا مطمئنين اين عكسايي كه گذاشتين مربوط به دوربين موبايله!
به نقل از xPlod :ببینین، هدف این تاپیک فقط نشون دادن کیفیت عکس گوشی ها نیست، چون خب به هر حال تفاوت کیفیت دوربین گوشی ها تقریبا مشخصه اما معمولا صحنه هایی هست که توسط گوشی شکار میشه (مثل عکس دوم شایان) و لذت دیدنش ربطی به کیفیت ش نداره. پس لطفا دپرس نشید و عکساتون رو بذارید بقیه ببینن و نظر بدن.
یا خدا!!!!!!! من چیزی نفهمیدم زیاد! اما انگار منظورت این بود که چرخ باید تار افتاده باشه!! مسئله ای که هست اینه که من سرعت ماشینی که سوار بودم رو گفتم بی ام و اروم تر میرفت! این فرقی تو قضیه میکنه؟Properties عکس رو توی ویندوز XP نگاه کن، Summery | Advanced.اطلاعات کاملی از عکس بهت میده.
البته من فکر می کردم که EXIF ش پاک شده باشه، ولی چک کردم دیدم هست، سرعت شاترش 1/256 ثانیه اس.
حالا یه مشکلی به وجود میاد. یا سرعت ت 60 کیلومتر نبوده و یا سرعت شاتر 1/256 م ثانیه.
با فرض سرعت 60 کیلومتر بر ساعت و قطر چرخ 70cm و سرعت شاتر 1/256s، چرخ در اون بازه زمانی حدود 0.3 دور باید زده باشه. در حالیکه چیزی که در عکس نشون داده میشه کمتر از 0.1 دوره
در مورد مقایسه کیفیت دوربین این گوشی ها با دوربین های دیجیتال ارزون قیمت، نیاز باید بیاد نظر بده اما چیزی که من می تونم بگم اینه که این گوشی ها در شرایط خوب می تونن عکسای قابل قبولی بندازن. درسته که امکانات و کیفیت دوربین K750 فعلا از تمام گوشی ها بهتره، اما بسیار پایین تر از یه دوربین معمولیه. چیزی که عکس رو متمایز میکنه ایجاد یه شرایط ایده آل و بعد از اون اصلاح توسط نرم افزاره. مثلا توی همون عکس اولی که شما اشاره کردید هاله ای از رنگ آبی در پس زمینه وجود داره که خب توسط فوتوشاپ ایجاد شده. اما چیزی که مسلمه اینه که گوشی می تونه عکسی رو به شما بده که قابلیت تبدیل شدن به یه عکس خوب رو داشته باشه.به نقل از Reza364 :نه منظور من از دپرس كه شايد بيشتر شوخي باشه منتها قضيه اينه كه كيفيت بعضي از اين دوربينها مثل K750 كه خودت ازش عكس ميذاري يا همون 6230 اصلا قابل باور نيست يا شايد ماها بلد نيستيم با موبايل عكس بندازيم.يه نگاه به عكس اول خودت تو اين تاپيك بنداز و مقايسش كن با عكسهاي آخرين عكس تو بخش ديجيتال ببين چقدر فرق دارن من ميخوام اينو بدونم كه آيا واقعا اين دوربينها كيفيتشون بالاست؟
آره، یه مقدار فرق میکنه. مهم سرعت BMW هس.به نقل از faridbahal :یا خدا!!!!!!! من چیزی نفهمیدم زیاد! اما انگار منظورت این بود که چرخ باید تار افتاده باشه!! مسئله ای که هست اینه که من سرعت ماشینی که سوار بودم رو گفتم بی ام و اروم تر میرفت! این فرقی تو قضیه میکنه؟
خب چون 405ـه دیگه، جذابیتی نداره.راستی چرا کسی در مورد این عکس نظری نداد؟