به نقل از Nikonian :
اطلاعات اگزیف یعنی جزئیات مربوط به تصویر از جمله سرعت شاتر و دیافراگم و...... که در Tag نوشته میشوند.
تصویر ساعت نویزش خیلی زیاده . من در مورد Firmware اون گوشی چیزی نمیدونم از اساتید گوشی شناس سوال کن و یا به تاپیک مربوطه مراجعه کن ( همه چیز در مورد Se k750i )
من ظرفیت این عکس ها رو با نرم افزار image converter به حداقل رسوندم. فکر کنم از بین رفتن اطلاعات اگزیف هم به همین خاطر بود.چون توی عکس اصلی این اطلاعات بود که باعث شد یه چیزایی راجع به گوشیم بفهمم.
اول اینکه سرعت شاتر توی هیچ کدوم از عکسام (کلا تمام عکسا نه فقط این سه تا) از 1/256 کمتر نمیشه. و exposure time هم از 1/250 (در معدود مواردی 1/400 ) کمتر نیست.
ثانیا این دو مقدار برای عکس ساعت به ترتیب 1/16 و 1/20 بود در حالیکه من حتی از night mode هم استفاده نکردم.( 80% عکسام این مقدارو داشتن)
ثالثا با مقایسه ی اطلاعات اگزیف عکسای k750 که تو این تاپیک بود با مال خودم تازه میفهمم چرا لرزش ناچیز دستم اینقدر روی عکسام تاثیر میذاشت.
حالا واسه اینکه از موضوع تاپیک دور نشیم یه عکسم میذارم.(البته با این اوصاف دیگه انتظار گرفتن عکس به درد بوخور ندارم.)
راستی این عکسو گذاشتم چون سرعت شاترش 1/2 و زمان نوردهیش 1/1250 بود...!!
میشه بگین چطور میشه؟ دیگه مطمئن شدم گوشیم ایراد داره (فقط خدا کنه طبق گفته جناب noisymind با آپدیت درست بشه)
------
همین طور که می بینید این عکس یه چیزی اونور تر از افتضاحه...!!!!!!